z@xos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Kαλησπέρα, ένας φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει καινούριο κουτί και διαθέτει μέχρι 400ευρω. Η χρήση για την οποία προορίζεται το μηχάνημα είναι κυρίως για online Poker μέσω των εφαρμογών : Poker trucker 3 και Client Pokerstars (καπως ετσι ), browsing και ίσως και λίγο gaming. Σίγουρα 400 ευρω είναι λίγα και για αυτο θα ήταν καλύτερα να αφήσουμε απ'εξω τον παράγοντα gaming για λίγο καιρό. Γνωρίζω ότι ένα σύστημα με phenom 955, 1600αρες ram και φυσικά psu της corsair θα ήταν επαρκές αλλά δεν ξέρω τπτ απο mobos ούτε από chipsets. Για αυτό θα ήθελα να ακούσω μερικες προτάσεις για μητρική και γιατί όχι και για ολοκληρωμένες συνθεσεις. Οθόνη/πληκτρολόγιο/ποντίκι κτλ υπάρχουν...μόνο για tower ενδιαφερεται και ίσως να μην χρειαστεί ούτε case (θα προσπαθίσουμε να τα στριμόξουμε στο παλιο ). Eυχαριστώ προκαταβολικά.
z@xos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Κarmen δεν γνωρίζω μαρκα και μοντέλο απο το παλιό αλλά είναι από τα παλιά (άσπρο) το οποίο μάλλον χωράει full ATX, χωρίς να είμαι βέβαιος. Σε περίπου 2 ώρες ίσως μπορέσω να ανεβάσω foto από το κουτί.
karmen1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Βασικά δες αν χωράει ATX mobo Και το πλάτος του πιο πολύ. Μην βάλουμε καμιά ATX και δεν χωράει... Και να δούμε αν μπει και ψύχτρα
z@xos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς δεν μπορώ να το checkάρω από κοντά γιατί είμαι σε άλλη πόλη αλλά πιστέυω ότι μέσα απο τις fotos θα μπορέσω να βγάλω συμπέπασμα συγκρίνοντας το με την mobo που εχει αυτην την στιγμη επανω...το βραδυ θα τις έχω τις φωτογραφίες. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση btw. EDIT: Tο κουτί έχει περίπου 40cm ύψος και 18cm πλάτος. Mάλλον δεν χωράει ATX...καλύτερα να είναι micro η μητρικη. Aν κάνουμε λίγες πράξεις: 40cm(case)-10cm(περίπου το psu)=30cm μένουν για mobo άρα ATX τσίμα τσίμα...
karmen1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 sorry δε μου ήρθε ειδοποίηση. Μάλλον επειδή έκανες edit. Ναι ATX Πρέπει να είναι... Οπότε mobo εδώ http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25271&cat=17
z@xos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ωραια φαινεται αλλα επειδη δεν γνωριζω απο chipsets μήπως ξέρεις πως τα παει απο αναβαθμισημοτητα η συγκεκρημένη? Αν δεν βαριέσαι, μηπως έχεις την καλοσυνη να κάνεις μια ολοκληρωμένη συνθεση (hdd,psu,mobo,cpu,ram)? Αν πάλι δεν μπορείς, δεν πειραζει, σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου ξανα. Υ.Γ: Όταν λες ότι δεν σου ηρθε ειδοποίηση....,πως το κανεις? με rss?
rafail1994 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ποια οθόνη έχει ; Επίσης ποια παιχνίδια θα παίζει ; Υ.Γ: Όταν λες ότι δεν σου ηρθε ειδοποίηση....,πως το κανεις? με rss? Κανείς συνδρομή στο θέμα
z@xos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Θα χρησιμοποιει δύο οθόνες, η μία είναι :LG και η αλλη είναι μία παλια lg 19"(μη-wide). Το παιχνίδι που θα παίξει στο μέλλον είναι το diablo 3. Απ'οτι είδα η μητρική δεν εχει onboard gpu παρ'ολα τα καλα χαρακτηριστικά της που σημαίνει ότι αν την επιλέξουμε τοτε πρέπει να πάρουμε και gpu.
rafail1994 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Χμμμ οπότε έχει μικρές απαιτήσεις από θέμα γραφικών χμμμ μήπως να πάει σε Llano. mobo:ECS A75F-M2 ECS A75F-M2 cpu:AMD A8 X4 3850
z@xos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Και αν αργότερα χρειαστει αναβάθμιση? Απ'ότι είδα, παράλληλα με αυτο το νήμα τρέχει και ενα ακόμα το οποίο εχει ως οριο τα 500 ευρώ και το συζητάω με το παιδί που θέλει να παρει το κούτι εάν είναι διατεθημένος για 100ευρω ακόμα. Ούτως ή αλλως χρειάζεται μία γραφικών για να συνδέσει 2 οθονες, καθως με onboard δεν γίνεται. Σε ευχαριστω και εσένα rafail για τον χρονο σου. Υ.Γ: Πως κάνω συνδρομη σε ενα thread?
karmen1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Πάνω από τον τίτλο λίγο πιο δεξιά λέει Συνδρομή σε αυτό το θέμα... Πήγαινε στο θέμα που θες και πάτα το κουμπί...
rafail1994 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Οπότε χρειάζεσαι κάρτα γραφικών .Έρχεται σύνθεση Πάνω πάνω στο θέμα Edit:Αυτα απο μενα. Edit2 : Λαθάκι είπες 500Ε και μπερδεύτηκα από το μόνο που μπορείς να κόψεις είναι απο τον δίσκο εάν δεν θέλει 1tb και από την κάρτα γραφικών αφού δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις
z@xos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 OK, thnks...έχω θολώσει από το διάβασμα. Σας ευχαριστω πολύ και τους δυο. Μάλλον για 500 το παμε αλλα χωρίς κουτί. Θα δείξει...Καλό βράδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.