RcManiac Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Σκέυτομαι να πάρω ένα από τα 2 γιατί αυτό που έχω τώρα θα πρέπει να τα στριμόξω πολλή για να κάνω SLI . Ποιο από τα 2 να προτημίσω ? Από σκόνη ποιό είναι καλύτερο ? Από μάζεμα καλωδίων ? Ίσως του χρόνου πέσει χρήμα για νεράκι
stm00192 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ειναι λίγο ακυρη η σύγκριση διότι οι διαφορές τους στο μέγεθος είναι αρκςτά μεγάλες!!! Από την μία το Haf X είναι ένα full tower τερας που υποστηρίζει ακομη και extended atx μητρικές και από την άλλη το 600T κατασεται στα μεγάλα της midi κατηγορίας όμως!! Οπότε όπως καταλαβαίνεις άλλο σκοπο έχει το ένα και αλλο το άλλο Από άποψη σκόνης, ποιοτητας κατασκευής στηβαρότητας και (καθαρά λόγο δικού μου γούστου ) εμφάνισης το 600T είναι αρκετά καλύτερο!!! (Αν και είναι πολύ καλά κουτιά θεωρώ ολη την σειρα Haf το λίγοτερο αχαρη από άποψη εμφάνισης!!) Από θέμα cable managment και airflow το Haf X είναι καλύτερο καθαρά όμως λόγο του μεγέθους του!! Από εκεί και περα και τα δύο είναι πολύ καλα κουτιά!
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Εγώ πάντως θα πήγαινα εύκολα προς το haf x ολη η σειρά των haf δηλαδή ειναι πολύ καλή και σταθερή αξία
raxanas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Φίλε πηγαινε κατευθειαν στο HAF X.Ειναι ανώτερο απο το Corsair που ειναι αρκετα Overpriced για αυτα που προσφέρει.Ασυναγωνιστο airflow,καλη ποιοτητα κατασκευης και δεν γεμιζει τοσο ευκολα σκονη οσο αφηνει να εννοηθει ο φιλος.Το έχει ενα φιλαρακι μου και ειναι τερας.Λιγο βαρυ βεβαια.Αγορασε το ανεπιφυλακτα
xfade Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Απλά το μόνο κακό με το HAF-X είναι ότι δείχνει πλαστικούρα μπροστά... (μακάρι να ήταν αλουμίνιο ή μέταλλο στην πρόσοψη στα πλάγια του) Επίσης τα stock FANs του βγάζουν ελεεινά μέτριο προς χαμηλό airflow.
FaRMaKhs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 TA stock fans τα μεγαλα εννοειτε εχουν μια χαρα airflow και περνανε απαρατηρητα. Επισης το υποτιθεμενο κακο με τη σκονη στο απλο HAF932 δεν υπαρχει αφου ερχεται με σιτουλες το Χ. ΕΙναι ενα κουτι που μενει για αρκετα χρονια.Επισης αν ειχε αλουμινιο οπως λεει ο φιλος ανωτερο το κοστος θα ηταν στα υψη.Αν εξαιρεσεις την ασχημια του ειναι ενα κουτακι λουκουμι Go 4 it απο μενα
yiannis013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Το HAF X με κλειστά μάτια φίλε μου.Το έχω ένα χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. :-D
drentas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Haf x και από μένα.. Το έχω 4 μήνες και η αγορά του άξιζε. Η εμφάνιση του με προβλημάτιζε και μένα στην αρχή αλλά τελικά με κέρδισε ο εσωτερικός του κόσμος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.