LuNaTiC Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Εσύ άμα σε χακάρουν να μιλάς με το σεις και με το σας για το "καλό κατά τα άλλα παιδί" που σε χάκαρε και αν βρεις και από πού είναι, να μην μας το πεις, μην τυχόν και σε κακοχαρακτηρίσουμε... Ποντάρω πάντως ότι αν ήταν όντως Ισπανός ο χάκερ, δεν θα έγραφες ό,τι έγραψες! Άμα με hackaρουνε πρώτα θα κάνω blame τον εαυτό μου για το τι π@παριά έχω κάνει ή δεν έχω κάνει και έγινε αυτό και μετά θα αρχίσω τα ρατσιστικά σχόλια. Και ναι μπήκα στο thread γι αυτό το λόγο και μόνο ... Έχει ήδη προταθεί στο φίλο μας τι να κάνει για να είναι safe ήδη δεν χρειάζεται να λέμε όλοι τα ίδια πράγματα. Στην τελική ο καθένας έχει το δικαίωμα να γουστάρει ή να μην γουστάρει όποιον θέλει, ειδικά όταν αυτός ο κάποιος του διαταράσσει την ησυχία του με οιονδήποτε τρόπο! Μου διαταράχτηκε και μένα η ησυχία μου από τους χαρακτηρισμούς
parisseirios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Να μην χρησιμοποιείς το facebook και το email σου σε internet cafe. Το Fb έχει γνωστό πρόβλημα με τα session cookies και γίνονται πολλές πλάκες με αυτό. Ειναι σημαντικό και πιστεψέ με ειναι η δουλειά μου αυτή να προσέχεις και να μάθεις να χειρίζεσαι σωστά τους λογαριασμούς σου
djnight Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 παιδια καμια σχεση ....προσεχω πολυ που μπαινω ....ουτε σε νετ καφε ουτε τπτ.lunatic αν σε ενοχλει δεν μπορω να κανω κατι ρε φιλε .....οτι και να ηταν θα τον εβριζα για λογουσ που ειπαν τα παιδια πιο πανω.ειναι η πρωτη φορα στα 8 χρονια που παθαινω κατι τετοιο.προφανως οταν μπηκα να δω ενα λαιβ στρεαμ παιζει να το κολλησα.εκανα σκαν και βρηκε 2 τρογιανς και ενα pswtool τα εσβησα.το hotmail λειτουργει τελικα απλα εκανα λαθος τον κωδικο που ειχα κανει reset χθες.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αλλα μαλλον θα το κανω το φορματ.
Mika Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 abc υποψιαζομαι οτι η διωξη εχει πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθει απο αυτους που χακαρουν λογαριασμους facebook...
abc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Άμα με hackaρουνε πρώτα θα κάνω blame τον εαυτό μου για το τι π@παριά έχω κάνει ή δεν έχω κάνει και έγινε αυτό και μετά θα αρχίσω τα ρατσιστικά σχόλια. Και ναι μπήκα στο thread γι αυτό το λόγο και μόνο ... Έχει ήδη προταθεί στο φίλο μας τι να κάνει για να είναι safe ήδη δεν χρειάζεται να λέμε όλοι τα ίδια πράγματα. [/font][/color][/font][/color] Μου διαταράχτηκε και μένα η ησυχία μου από τους χαρακτηρισμούς Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση της υποψίας μου... Οκ το μάθαμε και αυτό... Το να αναφέρει κάποιος την καταγωγή κάποιου συνιστά ρατσιστικό σχόλιο....... Χαχααα, όταν μιλάμε για θολοκουλτούρα.......... Όμως σίγουρα δεν βρίσκεις ρατσιστικό αν πω "Ρε το Νορβηγικό αρ@@@@δι, τον Άντερς τι πήγε και έκανε".... Εκεί δεν θα έβρισκες μη πρέπουσα την αναφορά στην καταγωγή του α@@@@@ιου....
LuNaTiC Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ναι είναι ρατσιστικό πέρα για πέρα... όταν το αναφέρεις για κάτι για το οποίο δεν έχει την παραμικρή σχέση στο θέμα... Δεν λέω ότι έγινε ηθελημένα... Δε παύει όμως να είναι ... Σου αρέσει δε σου αρέσει. Ότι θές απάντα πριβέ τους ζαλίσαμε τους άλλους
guido Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 πέρα από αυτά που σου είπε ο isay, αφαίρεσε και το secondary mail που έχει δηλωμένο ο άλλος . μόνος σου το λες ότι στο βγάζει σε κάθε reset, γιατί δεν το σβήνεις;
djnight Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 guido το εσβησα το mail του απλα ελεγε οτι τηα στειλει μνμ και στο δικου του μαιλ και στο αλλο που εβαλα εγω.ελπιζω να μην εχω καποιο προβλημα τωρα αλλαξα και τον κωδικο και το question.ευχαριστω για την υπενθυμιση.για οτι αλλο στειλτε αφοβα!!
guido Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 νομίζω καλύπτεσαι από αυτά που έχει πει ο isay. στην θέση σου θα προτιμούσα το format πάντως, από τυχών πολύωρα scans+αβεβαιότητα. επίσης πέρα από το fb , άλλαξε password σε τυχών άλλες υπηρεσίες που μπορεί να είδε μέσα απο το mail σου. (paypal κτλ) επίσης γενικά μην βάζεις ίδιο κωδικό σε FB κτλ + mail. Αν σου κλέψουν τον κωδικό του mail , προφανώς και σου βρίσκουν όλα τα άλλα , αλλα αν την πατήσεις από αλλού π.χ FB, το mail σου θα είναι ασφαλές και θα έχεις και την δυνατότητα να κάνεις reset και να πάρεις το account πίσω . Όλα αυτά βέβαια σε περίπτωση phishing κτλ , αλλιώς αν μιλάμε για keylogger, trojan κτλ δεν έχει σημασία. αυτα.
2arkoudi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 κανε download και μετα scan με το πολυ καλο Malware Bytes (Δωρεαν) ολο και κατι θα σου βρει http://www.filehippo.com/download_malwarebytes_anti_malware/
djnight Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις...εκανα τελικα το φορματ και ξεμπερδεψα αν και τα ειχα φτιαξει παλι ολα.η αληθεια ειναι οτι εβαλα τους drivers τις καρτας ηχου αλλα παιζει μονο το ενα ηχειο.ελεος!!αν καποιου του χει ξανατυχει ευπροσδεκτη καθε απαντηση!
abc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Στο κοντρόλ πάνελ κοίταξες; Στο sound. κλικ πάνω στα ηχεία -> configure -> επιλογή στέρεο... Εμένα δεν έχει μονοφωνικό, μήπως έχει εσένα και είναι προεπιλεγμένο...; (τώρα βέβαια για να ξέρεις από φορμάτ άσχετος δεν είσαι, απλά λέω αν το κοίταξες καλού κακού...)
djnight Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 επειδη εχω τα z-2300 απο οτι διαβασα σε φορουμ το εχουν παθει και αυτοι.δλδ το αριστερο ηχειο δεν παιζει.....αλλη ταλαιπωρια τωρα!!!
abc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 επειδη εχω τα z-2300 απο οτι διαβασα σε φορουμ το εχουν παθει και αυτοι.δλδ το αριστερο ηχειο δεν παιζει.....αλλη ταλαιπωρια τωρα!!! Αν δεν βρεις άμεσα λύση, στείλε ένα μέιλ και στην Λότζιτεκ! Είναι από τις κορυφαίες εταιρείες σε υποστήριξη! Ψάξε και στο φόρουμ τους μήπως βρεις ίδια θέματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.