Προς το περιεχόμενο

Biodiesel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Don't fucking try it. στην καλυτερη των περιπτωσεων θα καταληξετε με πολλα κιλα σαπουνι που δεν κανουν και πολυ καλο στο δερμα.

Δημοσ.

χημικος μηχανικος ειμαι λες να μην ξερω; επισης ηταν ενα απο τα θεματα για το ετησιο προτζεκτ του δευτερου ετους οταν ημουν δευτερο ετος. γενικα το να παιζει ο καθε τυχαιος με επικινδυνες ουσιες χωρις τον καταλληλο εξοπλισμο,χωρο και εκπαιδευση ειναι το λιγοτερο ανευθυνο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κριμα γιατι δεν εμεινα με πολλα κιλα σαπουνι τον τελευταιο χρονο, μεχρι που αναμειξα την ακαθαρτη γλυκερινη με πριονιδια και ροκανιδια που βρισκει κανεις ευκολα σε μαραγκους. Μετα τα βαζουμε σε καλουπια, σε 1 μερα βγαινουν απο το καλουπι και μενουν 4-6 μερες στον ηλιο. Το πεταμε στο τζακι και κανει φοβερη καυση.

Παιδια δοκιμαζετε με προσοχη παντα και μην ακουτε

1 χρονο βαζω 100% στο αμαξι μου χωρις κανενα προβλημα, θα δειτε και πως σε ενα αλλο ποστ με θεμα biodiesel.

Απλα προσοχη με τα χημικα. Μεθανολη μονο με αεραντλια μεταφορα η με χειροκινητη αντλια και με καταλληλη ενδιαμασια και μετρα ασφαλειας.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/425464-biodiesel/page__gopid__4389886#entry4389886

Μαλλον ειμαι ο μονος που βλεπω μονο καλο μεχρι τωρα.

Ας τα βαλουμε κατω

Εστω εχουμε ενα αυτοκινητο ντηζελ ελαφρως μεταχειρισμενο γυρω στα 5000 ευρω

καθε ετος θελω για καυσιμα με μεση τιμη εδω που ειμαι 1,50 ευρω 2 τονους μονο για το αυτοκινητο ,δηλαδη 3000 ευρω εναντι 400 ευρω που μου κοστιζει να κατασκευασω τους 2 τονους. κερδος 2600 ευρω το ετος

Εστω το αμαξι μου ζησει μετα το βιοντηζελ 5 χρονια ,μιλαμε μιλαμε για ενα κερδος 13000 ευρω.

Παρακατω ειχα βρει εναν ωραιο οδηγο για το υπο-προιον του βιοντηζελ, τη γλυκερινη

http://cyprusgreenteam.com/bioproducts.html

http://cyprusgreenteam.com/indexGR.html

Δημοσ.

@hunters Πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα με DPF δεν κάνει να βάζεις μπιο-τέτοια Βουλώνουν.Ένα dpf θέλει κανα 2χίλιαρο για αλλαγή. Και δεν είναι μόνο αυτό.Αν γεμίσει το φίλτρο υπάρχει περίπτωση να χαλάσει και η τουρμπίνα.Λόγω ότι δεν φεύγουν τα καυσαέρια και πιέζει η τουρμπίνα. Τα σημερινά πετρελαιοκίνητα έχουν όλα DPF. Σε σημερινό κινητήρα πετρελαίου το καλύτερο είναι δυστηχώς τύπου v-power. Αν έχεις παλιάς τεχνολογίας τότε μπορείς να κάψεις και σπορέλαιο. Να σου πω μόνο ότι στο δικό μου της υπογραφής έχω ένδειξη να αλλάξω το dpf στα 200000 χλμ. Και μόνο που κατέβηκα με άδεια φέτος και παρόλο που έβαζα από βενζινάδικο καλής μάρκας πετρέλαιο,η ένδειξη κατέβηκε στα 190000 χλμ και βρωμούσαν τα καυσαέρια από την εξάτμιση.Καύσιμα της συμφοράς μου έβαλαν. Πήγα γερμανία και το συνδέσαμε σε εγκέφαλο για μηδένισμα και αυτοκαθαρισμό και ξαναανέβηκε στα 200000 χλμ. Θέλω να σου πω ότι στα σημερινά ντήζελ μοτόρια δεν θέλει πειραματισμούς. Κανένα απολύτως.Είναι πολύ ευαίσθητα στο θέμα καυσίμου. <BR>Έπειτα,τα καύσιμα έχουν πρόσθετα που λιπαίνουν ινζέκτορες μπεκ αντλία κλπ.Τα βιο-τέτοια έχουν;

Δημοσ.

ποσο μαλλον οταν ειναι homemade καυσιμο της πλακας απο ερασιτεχνη χωρις να μπορει να ελεγξει την ποιοτητα του.

Δημοσ.

Τωρα που το συνηθισε δεν το αλλαζω με τιποτα. Εδω ειμαστε και θα δουμε ποσα χρονια θα κρατησει ο κινητηρας.

Α περασα και κτεο χωρις κανενα προβλημα, μαλιστα καυσαερια και καπνα 0

Ευα εσυ κανε οτι γραφουν τα βιβλια σου και ασε τους αλλους. Δεν ξερεις ποσες πατεντες εχω κανει απο την 3η γυμνασιου μεχρι και σημερα.

Αν καθομουν να κανω κατα λεξη οτι λεει η θεωρια...τρεχα γυρευε

• Like 1
Δημοσ.

ναι trial and error το λενε αυτο που κανεις αλλα δεν σε κανει ουτε μηχανικο, ουτε ειδικο.

με αυτες τις κωλοθεωρειες ομως εβγαλαν οι εξυπνοι την "συνταγη" που ακουλουθεις και με αυτες τις θεωρειες εχεις φαρμακα σημερα. Αλλα απο τοτε που γεννηθηκε το ιντερνετ γιναμε ολοι γιατροι, μηχανικοι, διατροφολογοι κτλ.

Δημοσ.

Το ξερω, αλλα ελα μου που ατυχησες. την ποιοτητα που παρασκευαζω το ξερεις οτι ειναι παρα πολυ καλη? Εστειλα δειγμα σε φιλο μου χημικο με εργοστασιο χημικων και πειρα απο το 1959 εως και σημερα. Μου ειπε τα ευχαριστα αποτελεσματα και ετσι προχωρησα.

Μη βιαζεσαι σε παρακαλω να βγαζεις αποφασεις

Ακομα η ειδικοτητα μου περιλαμβανει μεσα ολους τους κλαδους σχεδον.

Ηλεκτρολογια, ηλεκτροτεχνια, μηχανουργικη τεχνολογια, μηχανικη αντοχη υλικων, συμπιεστες, κινητηρες και οτι φανταζεσαι. Τα εχω φαει στη μαπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...