Προς το περιεχόμενο

μνημη ραμ για παλιο pc

d2040074

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτη ειναι η μητρικη μου ''MSI (Micro Star) MS-7185 (K8N SLI-F) Motherboard''

ξερετε αν αξιζει απο ebay μεταχειρισμενη ή καινουρια?

κατα προτιμηση ενα giga στο καθε slot

τωρα εχω 2χ512

Δημοσ.

Η μητρική είναι αυτή ε;

Αν ναι, έχει 4 slot για ram, γιατί δεν παίρνεις άλλες 2χ512 να πας στα 2GB? Θες παραπάνω; Ποιες μνήμες έχεις τώρα απάνω; Το υπόλοιπο σύστημα απο τι αποτελείται; Γιατί θες να βάλεις περισσότερη μνήμη;

Anyway, απο ebay βλέπω φτηνές είναι και οι 1GB αμα θες να ανεβείς τόσο... Όσο για το καινούργιες ή μεταχειρισμένες είναι δικό σου θέμα, απλά αμα πάρεις μεταχειρισμένες κοίτα να έχουν εγγύηση.

Υ.Γ Cosmodata... Δεν θα το πρότεινα :ph34r: Ebay και πάλι ebay :wacko:

Δημοσ.

ναι αυτη ειναι η μητρικη

λεω να βαλω 1 γιγα μονο του μπας κ βαλω κ αλλη μια στο μελλον.

εχω 2x512 sta 400mhz της ocz, να βαλω αλλο 1 για να ειναι πιο ανετο κ γρηγορο το συστημα

εχω τα εξης: AMD Athlon 64 X2 3800+

1024MB GeForce GT 220

Δημοσ.

Άμα βάλεις τις 2x512 και κοτσάρεις και μία διαφορετική θα χάσεις το dual channel εχε υπόψιν... Αλλά απο 1 σε 2 GB θα είναι αισθητή η διαφορά σε ταχύτητα όπως και να έχει...

Γενικά πάντως άμα σκοπεύεις να κρατήσεις το pc για καιρό ακόμα και παίζεις και κανένα παιγνίδι καλά θα ήταν τα 3GB, εναλλακτικά άμα κάνεις δουλειά γραφείου και το θες και για καμία ταινία και πασιέντζες και τα 2 πολλά είναι...

Απο ebay πάντως οι 1GB είναι φθηνές... Απο 12 δολάρια απο οτι είδα... Αλλιώς οι 512 απο 10+.... Άρα....

Δημοσ.

τι ακριβως κανει το dual channel?

το θεμα απο ebay ειναι να βρω μνημες με λιγα μεταφορικα αλλιως αν ειναι να μ ερθει το ιδιο παιρνω κ απο εδω

ευχαριστω για τις απαντισεις σας παντως

Δημοσ.

Με dual channel διπλασιάζεται το εύρος του δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ επεξεργαστή και μνημών, δηλαδή αν χωρίς αυτό είχες ένα καλώδιο σύνδεσης με αυτό θα έχεις 2, άν είχες 64 θα έχεις 128, δεν δίνει και τρομερή αύξηση στις επιδόσεις όμως, μην νομίζεις. Τώρα οι μνήμες είναι σε θέση 1 - 3 ε; Στο ίδιο χρώμα και οι 2 για να είναι οκ το Dual.

Εγώ προτείνω ebay πάντως... Άμα έχεις paypal και τα κλασικά πάρε απο εκεί, έχω κάνει hyperlink 2 μνήμες ενδεικτικά στο προηγούμενο πόστ αμα θες να δεις. Άν δεν σου αρέσει που είναι η 1GB high density δες για άλλη πάντως, έχει...

Δημοσ.

Απο οτι βλέπω με το chipset σου δεν έχεις πρόβλημα με αυτές, πρέπει να τις δει, αλλιώς θα έχουν πρόβλημα οι μνήμες... Το γράφει όπως και να έχει απο κάτω στις συμβατές, nforce 3 & 4.

Τα μεταφορικά γράφει απο κάτω οτι είναι free, μέσα στην τιμή δηλαδή την απο πάνω, δίνεις τα 12,07 και σε 15-20 μέρες σου έρχεται. Όμως έχεις paypal? Χωρίς κάρτα δύσκολα να πάρεις απο έξω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...