Προς το περιεχόμενο

Αγορά Server ~3000-3500 ευρώ;

katina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

για αγορά server στα 3 έως 3,5 χιλιάδες ευρώ τι έχετε να προτείνετε;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :rolleyes:

Δημοσ.

Θα είναι για rack; Υποδομή υπάρχει (ups κτλ); Τι λειτουργικό θα έχει; Τι εγγύηση θέλεις να έχει; Χρειάζεσαι πολύ αποθηκευτικό χώρο; Χρειάζεσαι μεγάλη επεξεργαστική ισχύ;

Δημοσ.

Τι εννοείτε rack;

Το χρειαζόμαστε για να στήσουμε ένα mmorpg game. :mrgreen:

Υποδομή δεν υπάρχει. Με το λογισμικό μπορείτε να με κατατοπίσετε;

Δημοσ.

Τι εννοείτε rack;

Το χρειαζόμαστε για να στήσουμε ένα mmorpg game. :mrgreen:

Υποδομή δεν υπάρχει. Με το λογισμικό μπορείτε να με κατατοπίσετε;

lineage? μπαινεις σε μεγαλο λουκι παντος

Δημοσ.

Όχι για ερευνητικούς σκοπους θα σχεδιαστεί ένα mmorpg βαρύ και ψάχνουμε για δυνατούς servers. Οι licenses της Ms είναι ανά έτος;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για μένα πάρε κάποιον έτοιμο server που έχει η dell ή η hp και μην μπλεχτείς εσύ με αυτό .

Το καλύτερο απευθύνσου σε κάποια εταιρία που ασχολείται με αυτό (Μηχανογράφηση κτλ )

Δημοσ.

αν και δεν γνωριζω σε ποια γλωσσα θα το κανετε η ποσο βαρυ θα ειναι..... πιστευω θα χρειαστειτε παρα πανω λεφτα και με τα 40-50 ατομα δεν θα τα παρετε ποτε πισω αλλα αυτο ειναι δικο σας θεμα! τωρα στο θεμα μας, υπαρχουν αυτα τα φθηνα κομματια αλλα δεν νομιζω να κανουν την δουλεια σας αλλα ριξτε μια ματια, εσεις ξερετε καλυτερα....

φιλικα παντα!

Δημοσ.

Κ εγώ νομίζω πως αυτά είναι χαμηλά, είπα 3-3.5 χιλιάδες ευρώ. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Καμιά άλλη πρόταση;

Δημοσ.

Κ εγώ νομίζω πως αυτά είναι χαμηλά, είπα 3-3.5 χιλιάδες ευρώ. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Καμιά άλλη πρόταση;

θελεις σε στιλ rack η desktop ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...