Προς το περιεχόμενο

Αργός υπολογιστής

coffeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.

Έκανα μια αναβάθμιση στον υπολογιστή ενός θείου μου τον Μάιο και βλέπω ότι ζορίζεται (ο υπολογιστής όχι ο θείος :eek: :-D )

Από απλή χρήση windows,φόρτωμα βίντεο,games, αργεί να ανοίξει εφαρμογές πχ Mozilla

Σε σχέση με τον δικό μου που έχω ένα παλιό Pentium D, αυτός θέλει τον διπλάσιο χρόνο.

Το σύστημα αποτελείτε από...

Motherboard > Gigabite Ga-880-GM-UD2H Τροφοδοτικό > Allied 450w AL-8460BTX

Κάρτα γραφικών > GT-430

CPU > AMD Athlon II X4 640 3.00Ghz

HDD > Hitachi PescStar 160Gb sata 3.0Gb/s

CPU Fan > CoolerMaster

RAM > Crosair 2x 2Gb

Monitor > Lg Monitor M1962D

Λειτουργικό έχει τα windows ultimate 64bit

Speedfan θερμοκρασίες:

GPU > 45

Temp 1 >40

Temp 2 >35

Temp 3 >41

HD0 > 40

Core > 25

Μπορείτε να μου πείτε αυτό το σύστημα το οποίο είναι ικανοποιητικό για απλή χρήση για πιο λόγο σέρνετε?

Games που δοκίμασα σε χαμηλή ανάλυση (Black Ops και GTA IV) κόλλαγε ελεεινά :shifty:

Τι μπορώ να κοιτάξω ώστε να δω τι φταίει?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Format είχα κάνει όταν έκανα την αναβάθμιση.

Από τότε τα κάνει αυτά.

Το μόνο που έμεινε ίδιο από τον παλιό είναι τροφοδοτικό, σκληρός και case.

Δημοσ.

1.Έλεγχος όλοι οι driver αν είναι ενημερωμένοι(ιδίως κάρτα γραφικών)

2.έλεγχος του σκληρού με το Hard Disk Sentinel αν τυχών έχει badsector η κάποιο άλλο πρόβλημα

3.Δεν ξέρω τη του πέρασες από προστασία αλλά ένας πλήρες έλεγχος με antimalware και το antivirus της προτίμησης σου δεν βλάπτουν.

Τώρα με ποια σειρά να τα κάνεις αυτά είναι θέμα εμπειρίας ή αν δεν την έχεις θέμα τύχης. ^_^

Δημοσ.

Έκανα format στον δίσκο τελικά και ξαναπέρασα τα windows 7 64bit με τους τελευταίους drivers.

Ο έλεγχος με το Hard Disc Sentinel δεν έδειξε τίποτα, έκανα εγκατάσταση το antimalware και scan και όλα οκ.

Το πρόβλημα παραμένει, Για τετραπύρινος δεν μου γεμίζει το μάτι...

Αργεί σε οποιοδήποτε φόρτωμα προγράμματος, με το GTA IV σε ανάλυση 1024x768 και όλα στο law κολλάει τρελά!!! για μεγαλύτερη δεν το συζητώ καν...

Λέτε να φταίει ο σκληρός που είναι παλιός και πάει αργά?

Η κάρτα γραφικών με αυτή την ανάλυση δεν έπρεπε να το σηκώνει πχ. αυτό το game?

Δημοσ.

Α οκ δεν το ήξερα ότι παίζει κάτι με το συγκεκριμένο game.

Απλά ήθελα να σου πω ένα παράδειγμα για το τι παίζει με τον υπολογιστή.

Δημοσ.

Έκανα format στον δίσκο τελικά και ξαναπέρασα τα windows 7 64bit με τους τελευταίους drivers.

Ο έλεγχος με το Hard Disc Sentinel δεν έδειξε τίποτα, έκανα εγκατάσταση το antimalware και scan και όλα οκ.

Το πρόβλημα παραμένει, Για τετραπύρινος δεν μου γεμίζει το μάτι...

Αργεί σε οποιοδήποτε φόρτωμα προγράμματος, με το GTA IV σε ανάλυση 1024x768 και όλα στο law κολλάει τρελά!!! για μεγαλύτερη δεν το συζητώ καν...

Λέτε να φταίει ο σκληρός που είναι παλιός και πάει αργά?

Η κάρτα γραφικών με αυτή την ανάλυση δεν έπρεπε να το σηκώνει πχ. αυτό το game?

Drivers που κατέβασες μόνος σου ή αυτούς που περνάνε τα windows;Γιατί αυτά των windows είναι 2-3 χρονών.

Δημοσ.

CPU-z???

Που το βλέπω αυτό?

Bios?

Drivers κατέβασα τους τελευταίους από τις σελίδες των κατασκευαστών για win7 64bit.

Δημοσ.

Μια χαρά φαίνονται οι συχνότητες.

Κοίτα λίγο πόσα προγράμματα αρχίζουν μαζί με τον PC. Κατέβασε το CCleaner, άνοιξέ το και πήγαινε στο Εργαλεία και μετά Εκκίνηση. Δες ποια και πόσα αρχίζουν μαζί με τον υπολογιστή.

Δημοσ.

Συγνώμη λίγο αλλά αν η nvdia 430 δουλεύει στα 50Mhz τότε δεν θέλω( :P ) είσαι σίγουρος ότι την έβαλες σε σωστή θύρα;;Την πείραξες τι την έκανες;;;

Τρέξε και το furmark για επιβεβαίωση δεν είναι δυνατών όχι μόνο αργά αλλά απελπισία πρέπει να είναι τα windows.

Δημοσ.

Εφτιαξες ολοκληρο 4 πυρηνο μηχανημα (ψιλο overkill) και δεν εβαλες εναν καινουριο σκληρο? Αυτος που εχεις ειναι που ειναι αργος, αμα ειναι και γεματος θα σερνεται. Δοκιμασε το HD tune για να δεις τι ταχυτητες πιανει, λογικα θα ειναι απογοητευτικες οποτε πανε σε νεο δισκο 1TB με 32MB cache η SSD ακομα καλυτερα. Εκει θα δεις καποια διαφορα απο τωρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...