Arctic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Συγνώμη λίγο αλλά αν η nvdia 430 δουλεύει στα 50Mhz τότε δεν θέλω( ) είσαι σίγουρος ότι την έβαλες σε σωστή θύρα;;Την πείραξες τι την έκανες;;; Τρέξε και το furmark για επιβεβαίωση δεν είναι δυνατών όχι μόνο αργά αλλά απελπισία πρέπει να είναι τα windows. Όταν είναι σε idle πέφτει η συχνότητα. Εμένα είναι 150MHz
akisk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Στάνταρ φταίει ο σκληρός όπως είπε και ο lary. Το χουμε ξαναδεί το έργο.
coffeman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά δε μπόρεσα να δοκιμάσω το HD TUNE γιατί μου βγάζει σφάλμα στο φόρτωμα των windows και λέει ότι δεν μπορεί να κάνει boot. Έκανα boot από το cd έβαλα και κάνει repair και πάλι τα ίδια.... Αύριο πάω να πάρω σκληρό δίσκο. μέχρι 60euro max ποιον μου προτείνεται? Αν γίνεται από πλαίσιο γιατί είναι κοντά. Αυτός αξίζει? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Seagate-ST31000524AS-1TB-HDD-3-5-32MB-Cache-7200RPM-Sata-6Gb-s.htm Ευχαριστώ Υ.Γ Πως μπορώ να κάνω format σε αυτόν που έχω για να τον βάλω slave? (Ταινίες, Τραγούδια)... Εγώ ξέρω για format όταν είναι να περάσω windows μετά, αλλά αν δε θέλω τπτ?
STORM1978 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά δε μπόρεσα να δοκιμάσω το HD TUNE γιατί μου βγάζει σφάλμα στο φόρτωμα των windows και λέει ότι δεν μπορεί να κάνει boot. Έκανα boot από το cd έβαλα και κάνει repair και πάλι τα ίδια.... Αύριο πάω να πάρω σκληρό δίσκο. μέχρι 60euro max ποιον μου προτείνεται? Αν γίνεται από πλαίσιο γιατί είναι κοντά. Αυτός αξίζει? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Seagate-ST31000524AS-1TB-HDD-3-5-32MB-Cache-7200RPM-Sata-6Gb-s.htm Ευχαριστώ Υ.Γ Πως μπορώ να κάνω format σε αυτόν που έχω για να τον βάλω slave? (Ταινίες, Τραγούδια)... Εγώ ξέρω για format όταν είναι να περάσω windows μετά, αλλά αν δε θέλω τπτ? Σε αυτα τα λεφτα μην πας πουθενα αλόυ εκτος απο εδω Samsung 1TB SpinPoint F3!!! Βαζεις τα win στον νεο και μετα μεσα απο τα windows πας στον υπολογιστη μου κανεις δεξι κλικ στον παλιο σκληρο και επιλεγεις format απο την λιστα και υποεπιλογη γρηγορο φορματ και σε λιγο εισαι ετοιμος.Δεν πειραζεις τιποτα αλλο.
coffeman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραία σε ευχαριστώ. Ο δίσκος που λέω από πλαίσιο δεν αξίζει? Το λέω γιατί θέλω να τον αγοράσω αύριο και είμαι αθήνα...
STORM1978 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραία σε ευχαριστώ. Ο δίσκος που λέω από πλαίσιο δεν αξίζει? Το λέω γιατί θέλω να τον αγοράσω αύριο και είμαι αθήνα... Ρωτα και τα παιδια εδω μεσα και θα δεις οτι σε αυτα τα χρηματα ειναι κορυφη ισως ο γρηγοροτερος σκληρος απολους τους κοινους μηχανικους στις 7200 στροφες και αν κανεις αγορα σημερα λογικα το πολυ μεθαυριο με κουριερ θα ειναι σπιτι σου αλλιως κοιτα και απο εδω skroutz για μαγαζι κοντα σε εσενα.
akisk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πράγματι πρέπει να είναι από τους πιο γρήγορους ο spinpoint. Ο seagate βγάζει περίπου τις ίδιες ταχύτητες, μόνο που είναι λίγο πιο ζεστός. ΙΜΟ πάρε όποιον σε βολεύει.
coffeman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ο σκληρός δίσκος ήταν τελικά. Αγόρασα καινούργιο και όλα οκ. Ευχαριστώ πολύ
washcloud Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Υ.Γ Πως μπορώ να κάνω format σε αυτόν που έχω για να τον βάλω slave? (Ταινίες, Τραγούδια)... Εγώ ξέρω για format όταν είναι να περάσω windows μετά, αλλά αν δε θέλω τπτ? Δεξί στον δίσκο και φορμάτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.