Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσαν φωτογραφίες από το φημολογούμενο Samsung Galaxy Tab 7.7


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια διαρροή φωτογραφιών ενός Samsung tablet μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στη φημολογούμενη παρουσίαση του Galaxy Tab 7.7 που κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλυφθεί στην έκθεση IFA του Βερολίνου, η οποία ξεκινάει στις 2 Σεπτεμβρίου.

 

Στις δύο φωτογραφίες που διέρρευσαν απεικονίζεται ένα μικρό tablet που δείχνει σχεδόν ίδιο με το Galaxy Tab 10.1, αλλά με τα κουμπιά πλοήγησης του παλαιότερου μοντέλου. Δυστυχώς δεν υπήρχε η ευκαιρία να ανοιχτεί το tablet έτσι ώστε να αναγνωριστεί η έκδοση του Android που φοράει.

 

samsunggalaxytab77-leaklg2.jpg

 

Σύμφωνα με τη φημολογία θα έχει διπύρηνο επεξεργαστή Exynos, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια tablet έκδοση του Samsung Galaxy S II γρηγορότερη όμως από τις μέχρι τώρα συσκευές της εταιρείας.

 

Είτε πρόκειται απλά για φημολογία είτε όχι, το Insomnia θα είναι από τους πρώτους που θα το μάθει από κοντά και θα σας κρατήσει ενήμερους με όλα τα νεότερα από την έκθεση IFA στο Βερολίνο.

 

Link.png Site: electronista.com

post-39041-0-88704100-1314867755_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακυρη η Samsung τελείως , κυκλοφορεί 4 Tablets στην αγορά τα οποια δεν έχουν διαφορές παρα μονο λίγο στο μεγεθος.

Τα 3 μοντέλα έχουν 1Ghz CPU και αυτό τώρα ίσως 1.5Ghz. Και απο αυτα , τα "παλια" δεν έχουν μπεί για τα καλα στις αγορές.

Για τον φούτσο είναι τα παλικάρια...Εχουν καταφέρει να μπερδέψουν καταστήματα και αγοραστές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υγ τωρα το ειδα για τον απο πανω φιλο ειχα κα iphone και ipod αλλα δεν κολλαω με μια μαρκα,λιγο χιουμορ κανει καλο στις μερες μας φιλικα. :rolleyes:

επισης η samsung το εχει παρακανει με τα tablet τα χριστουγεννα πηρα τo tab το 7΄΄ εναν σκασμο λεφτα και μεσα σε λιγους μηνες εχει βγαλει στην παραγωγη τοσα μοντελα ελεος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 μοντέλα υπάρχουν αυτή τη στιγμή και το φημολογούμενο (βλέπε P6200&P6210) είναι ο αντικαταστάτης του ενός εκ των τριών που έχει αρχίσει να "παλιώνει" από άποψη hardware και software. Η σπουδαιότερη φήμη που δεν αναφέρθηκε είναι ότι το ταμπλετ θα έχει οθόνη amoled. Αν η φήμη αυτή βγει αληθινή η κατάσταση στο χώρο των ταμπλετ θα γίνει πολύ ενδιαφέρουσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και όσοι είχαν πάρει το 7", μετά από λίγο έπεσε η τιμή του σε μεγάλο ποσοστό, παρόλα αυτά ένα Honeycomb της προκοπής δεν είδαμε. Έτσι μου έρχεται να πάω να το φουντάρω στη θάλασσα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρώτο 7αρι ταμπλετ της Samsung όντως δεν είναι κάτι το σπουδαίο σε αντίθεση με τα επόμενα. Λανθασμένα εγράφη σε προηγούμενη δημοσίευση ότι δεν έχουν διαφορές. Μονοπύρηνο το πρώτο, 512 ram και λειτουργικό που σύμφωνα με την ίδια τη Google δεν κάνει για tablet, δυπύρηνα τα άλλα δύο, 1024 ram, πολύ καλύτερη οθόνη και καλύτερο λειτουργικό.

Απ' ότι φαίνεται και από τα έξυπνα τηλέφωνα της (βλέπε πρόσφατες ειδήσεις) η Samsung θέλει να καλύψει όλα τα γούστα. π.χ. για μένα τα 600 γραμμάρια των 10 ιντσών είναι αρκετά καλά, τα 460 των 8.9 θα με βόλευαν καλύτερα αλλά αν βγάλει 7αρι amoled στα 300 το πήρα κιόλας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσο super και να είναι, βρίσκω μεγάλο λάθος τη χρησιμοποίηση proprietary καλωδίου! Εδώ προσπαθούμε να πάμε σε ένα κοινό τύπο καλωδίου για το σύνολο των κινητών τηλεφώνων και η Samsung την είδε... Apple στα καλώδια! Άσε που δε θέλω να σκέφτομαι πως αν χαλάσει, πόσες φορές πιο πάνω θα κοστίζει από το απλό usb!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα μοντέλα είναι 4 , χωρίς το πρώτο των 7 ιντσών το μονοπύρηνο που κυκλοφορεί ακόμη και τώρα.

Είναι το 10.1v με καθαρό Android απο Google με κάμερα 8 megapixel , το οποίο ήταν η απαντηση στην Apple (λιγο πριν βγει το iPad2) και όταν είδαν

ότι το iPad2 είναι ακομη πιο ελαφρύ και λεπτο , αμεσως σταματησαν την παραγωγή και ρίξαν τα κομματια στους Παρόχους (π.χ Vodafon τα οποία πουλάει τώρα)

και βγάλαν το 10.1 με Samsung Software (όχι καθαρο Android οπως το 10.1v) και ακόμη πιο λεπτό/ελαφρύ απο το iPad2 και κάμερα 3mp , τα οποια πουλάει τώρα ο Γερμανος.

Μετά βγάλαν το 8.9 ιντσες με μεγαλύτερη αναλυση ανα ίντσα στην οθόνη και ίδια χαρ/κα με τα 10.1v και 10.1 και τώρα το 7.7 με μεγαλύτερη CPU.

 

Οπότε έχουμε 7.7 8.9 10.1v και 10.1 σύν το αρχικό 7 ίντσο επί εποχής Galaxy 1. Και παρόλα αυτα τα 4 μοντέλα στην αγορά , τους έχει φάει ποιος...

η Asus με το ΕΝΑ και μοναδικό Transformer. Τι να λέμε τώρα ... οι τύποι μπορούν να παράξουν το καλύτερο Hardware και μ@λ@κίζονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ξέχασα το v, δεν ήξερα ότι υπάρχει ακόμα διαθέσιμο, το προϊόν αποσύρθηκε όταν διαπίστωσαν ότι είναι κουμούτσα σε σχέση με το ipad2 και η επανασχεδίαση τους πήρε λίγο καιρό. Αν το πουλάει καποιος μάλλον ξεστοκάρισμα κάνει για λογαριασμό της Samsung αλλά δε θα δεις να το διαφημίζουν πουθενά. Είτε τους έχει είτε δε τους έχει "φάει" η Asus με το Transformer (το πρώτο) μ' ενδιαφέρει η τσέπη μου και αυτοί ας κάνουν ότι θέλουν. Το Asus πολύ καλό, αλλά και τα λεπτά της Samsung ακόμα καλύτερα, και μαζί με τα ipad συμπληρώνουν την κορυφαία τριάδα μέχρι φυσικά να βγει το 7.7 με amoled και ice cream, ελπίζω

 

Επίσης, τα capacitive κουμπιά φαίνονται περίεργα από τη στιγμή που δε χρειάζονται στο honeycomb. ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...