Προς το περιεχόμενο

προβλημα στο pc

Anwrimoss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα σας ειμαι καινουργιο μελος εδω και θα ηθελα να αναφερω το προβλημα που εχω .

Χρονια τωρα ο υπολογιστης μου εχει μια ταση να κολαει σε ακυρες στιγμες,.εκηνη την ωρα δεν κουνιετε ποντικη ουτε γατα τιποτα και πρεπει να κανω restart!(ειτε παιζω gamew,ειτε ειμαι σε σελιδες,ειδε δεν κανω τιποτα),. οταν υπαρχει ηχος κρασαρει καπως.αλλες φορες εμφανιζει μπλε οθονη,αλλες φορες χρωματακια ,και αλλες φορες κανει επαννακινιση μονος του.

Εχω

HD :1 ΤΒ

karta grafikwn :ΝVIDIA GTX 260 896MB, GDDR3

mitrikh : ga-ep43t-ud3l-gigabyte

2 ddr3 mnhmew 2gigabyte η μια

επεξεργαστης :inter core

εχω αλαξει τροφοδοτικο,αλλα και παλι τα ιδια!

Δημοσ.

Καλώς όρισες καταρχήν...

Τα κολλήματα που λες συνήθως οφείλονται στον δίσκο. Ή χάνει επαφή ή αρχίζει να σε χαιρετάει κλέφτικα.

Για αρχή άλλαξε καλώδια στο δίσκο σου και ξαναδες τι γίνεται.

Επίσης άρχισε τα τεστ στο hardware σου (από μνήμες, κάρτα γραφικών, δίσκους κλπ) να δεις μπας και κάποιο διαγνωστικό σου δώσει κάτι.

Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Δημοσ.

Εχέμ αν πούμε ότι φταίει ο δίσκος αρχίζουμε και τους ελέγχους του υλικού από εκεί π.χ. το Hard Disk Sentinel μπορεί να μας πει σε τι κατάσταση είναι ο δίσκος και μπορείς να δεις και το s.m.a.r.t. που θα σου πει αν όντως χάνεται ο δίσκος στα καλά καθούμενα.

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο πάντως ο δίσκος να επιφέρει όλη την παραπάνω συμπτωματολογία πάντως παιδιά.

Μνήμες (χρονισμός/σφάλματα), υψηλή θερμοκρασία (CPU, GPU), πρόβλημα στην κάρτα γραφικών, πρόβλημα στο τροφοδοτικό, πρόβλημα στο λειτουργικό. Κάτι από αυτά θα έλεγα ως πιθανότερο εγώ.

Ανώριμε, Ο Υπολογιστής μου/ Ιδιότητες/ Για Προχώ/ Εκκίνηση & Αποκατάσταση - Ρυθμίσεις, είναι τσεκαρισμένο το "Αυτόματη Επανεκκίνηση";

Δημοσ.

Όταν λες χρωματάκια εννοεις κατι ροζ πρασινα τετραγωνακια; τοτε πας κατευθειαν για καρτα γραφικών. Εχω δει μηχανημα με αυτα τα συμπτωματα απο καρτα γραφικών και συνηθως οταν ειχε ανοιχτες ιστοσελιδες ή games.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...