weissheit Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ναι, κατάλαβα! Απλά τις υπερασπίζομαι γιατί μάλλον κι εγώ θ' ανήκω σε αυτές! Εντάξει, εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα δούμε από εκεί και πέρα. Δεν πάω για να περάσω, πάω προσγειωμένη και για να έχω έστω μια γενική εικόνα!
aris1986 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τι εξυπναδα με το ταβλι!Οι πυροσβεστες ταβλι ε ολη την ωρα... Ποιος σου τα πε αυτα;Μαλλον θα τα ακουσες απο τον μπαμπα σου την δεκαετια του 80-90!πηγαινε σε ενα σταθμο και δες αμα βρεις ταβλι. Γιατι; Γιατι τα χουν απαγορεψει με νομο και τρως ΕΔΔΕ. Τελος η Ραδιο Αρβυλα.
MiRN Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι κάνουν λόγω για το 1km και για τις 5 έλξεις [οκ, είναι λίγο δύσκολες]. Και δεν αναφέρονται στην μεταφορά των 2 αλτήρων που είναι 50 κιλά... Και όχι άπλα μεταφορά αλλά για 100 μέτρα σε 50'. Εγώ μόνο και που τα κρατάω για τόσο χρόνο μου φαίνεται δύσκολο, που να τρέξεις και 100 μέτρα σε τόσο χρόνο... Δηλαδή οι γυναίκες τι θα κάνουν; επειδή δεν είδα πουθενά να λέει αυτά τα όρια είναι για τους άντρες και αυτά για τις γυναίκες...
kazak-hool Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 να κανουν αλλη δουλεια βρε... η φωτια δεν κανει διακρισεις.
panos2171 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Η πολυ απλα ας καταλαβουν οι γυναικες οτι δεν μπορει να υπαρχει ισοτητα σε ολα τα επαγγελματα.Δε το λεω με κακια αλλα αυτη ειναι η αληθεια και σαφως θα υπαρχουν εξαιρεσεις γυναικων που ειναι γυμνασμενες και μπορουν να ανταποκριθουν.
panosno1com Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Στα περισσοτερα μη πω σε ολα χρειαζονται και τα δυο φυλα . Θα μπορουσε επομενως σε ολες τις παρομοιες περιπτωσεις να υπαρχουν ξεχωριστα τεστ και ολα τα συναφη για τις γυναικες και για τους αντρες, με εξιδεικευση εκει που υπερτερει γενικά το καθε φυλο. Εξαλλου ο σκοπος δεν ειναι η μαχη των δυο φυλων αλλα η συνυπαρξη αυτων για καποιον σκοπο ή με καποιο σκοπο ,πχ στη Πυροσβεστικη η προστασια των ανθρωπων απο τις φωτιες κλπ
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Στα περισσοτερα μη πω σε ολα χρειαζονται και τα δυο φυλα Γιατί;
noob Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι κάνουν λόγω για το 1km και για τις 5 έλξεις [οκ, είναι λίγο δύσκολες]. Και δεν αναφέρονται στην μεταφορά των 2 αλτήρων που είναι 50 κιλά... Και όχι άπλα μεταφορά αλλά για 100 μέτρα σε 50'. Εγώ μόνο και που τα κρατάω για τόσο χρόνο μου φαίνεται δύσκολο, που να τρέξεις και 100 μέτρα σε τόσο χρόνο... Δηλαδή οι γυναίκες τι θα κάνουν; επειδή δεν είδα πουθενά να λέει αυτά τα όρια είναι για τους άντρες και αυτά για τις γυναίκες... Έτσι.. ποιο χιλιόμετρο ποιες έλξεις πλάκα κάνετε?!Το τρέξιμο με 50 κιλά βάρος φαντάζομαι θα δυσκολεύει πολλούς άντρες οπότε για γυναίκες δεν το συζητάω καν (αν είναι τόσο).
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Σιγά να μη μας δυσκολεύουν πενήντα κιλά για εκατό μέτρα. [troll] ισότητα δε θέλατε [/troll]
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Στα περισσοτερα μη πω σε ολα χρειαζονται και τα δυο φυλα . Θα μπορουσε επομενως σε ολες τις παρομοιες περιπτωσεις να υπαρχουν ξεχωριστα τεστ και ολα τα συναφη για τις γυναικες και για τους αντρες, με εξιδεικευση εκει που υπερτερει γενικά το καθε φυλο. Εξαλλου ο σκοπος δεν ειναι η μαχη των δυο φυλων αλλα η συνυπαρξη αυτων για καποιον σκοπο ή με καποιο σκοπο ,πχ στη Πυροσβεστικη η προστασια των ανθρωπων απο τις φωτιες κλπ η δουλειά του πυροσβέστη είναι συγκεκριμένη και αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί σωστά θα έχει ως αποτέλεσμα να χαθεί κάποια ζωή, ακόμα και του ίδιου. όλα αυτά τα αγωνίσματα είναι απαραίτητα για να κρίνουν αν θα είναι ικανός/ικανή να ανταποκριθεί στην δουλειά. Οπότε ΟΧΙ δεν γίνετε να κάνουν διακρίσεις και να βάλουν ευκολότερα αγωνίσματα για τις γυναίκες γιατί ΔΕΝ είναι απαραίτητο να υπάρχουν και τα δυο φύλα. Κάθε δουλειά έχει απαιτήσεις και ειδικά τέτοιου είδους επαγγέλματα που έχεις να κανεις με ανθρώπινες ζωές αν δεν έχεις την ικανότητα καλύτερα να κανεις κάτι άλλο. Και όσο γιαυτό που λες ότι θα πρέπει να υπάρχει εξειδίκευση εκει που υπερτερει το καθε φύλο ελεος ρε φίλε τι εξειδίκευση περιμένεις να έχουν για τις γυναίκες? πχ διακόσμηση καμένου δασους με λαμπάκια και χριστουγεννιάτικες μπάλες (οι γυναίκες όπως ξέρουμε υπερτερούν σε θέματα αισθητικής). Και πριν βιαστείς να πεις θέση γραφείου η οτιδήποτε ποσα γραφεία να έχουν ? ή θέση οδηγού ? γιατί ο οδηγός που θα μπει μέσα στο δασος που καίγεται δεν πρέπει να έχει ικανότητα να ανταποκριθεί ? Υπάρχουν βεβαια και εξαιρέσεις γυναικών γυμνασμένων που κάνουν για αυτή την δουλειά. Σιγά να μη μας δυσκολεύουν πενήντα κιλά για εκατό μέτρα. [troll] ισότητα δε θέλατε [/troll] δεν έχει σχέση η ισότητα. Αν χρειαστεί να μετακινίσει ενα κορμό η να μεταφέρει εστω σέρνοντας εναν πολίτη για να τον σώσει τι θα κάνει ? σε τέτοιες καταστάσεις δεν υπάρχουν διακρίσεις, αν μπορείς έχει καλός αλλιώς πας να κάνεις κατι που άλλο και αφήνεις άλλους που έχουν τα προσόντα να κανουν αυτη την δουλεια.
opera Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Γιατί; Σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητη η μυική δύναμη η οποία είναι και η σημαντικότερη διαφορά ανάμεσα στα 2 φύλα. Αν υπάρχουν γυναίκες που έχουν τις προϋποθέσεις και μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς τότε κανένα πρόβλημα.
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δεν βλέπω την σχέση αυτού που έγραψες με την παράθεσή μου. Εγώ διαφωνώ με αυτό: Στα περισσοτερα μη πω σε ολα χρειαζονται και τα δυο φυλα Και γιαυτό ρώτησα γιατί, από που και ως που να χρειάζονται και τα δύο φίλα. Συμφωνώ με τον νικοκ δηλαδή, και με μερικούς άλλους πιο πριν
panosno1com Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 εννοω πως στα περισσοτερα (μη πω σε ολα εννοω μην ειμαι απολυτος ,εννοω σε γενικες γραμμες) μια γυναικα μπορει να φανει χρησιμη , σαφως και δεν εχει εκ φυσης την μυικη μάζα ή δυναμη αλλα ισως σε μια κρισιμη στιγμη ειναι πιο ψυχραιμη ας πουμε . Δεν εννοουσα να κανουν τα αγωνισματα της πλακας ωστε να περναει και η γιαγια μου απλα μπορει να υπαρχουν καποια ψυχοτεχνικα τεστ για τις γυναικες και κατι που να απαιτει σωματικη δυναμη για τους αντρες . Επειτα με την εκπαιδευση που θεωρητικα πρεπει να γινεται και την εμπειρια , ο καθενας και η καθεμια βελτιωνει τις αδυναμιες του/της . Δεν μπορω να γραψω ακριβως οπως το χω στο μυαλο μου ...
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δεν νομίζω. αλλα ισως σε μια κρισιμη στιγμη ειναι πιο ψυχραιμη ας πουμε Επίσης εδώ γελάμε
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 ισως σε μια κρισιμη στιγμη ειναι πιο ψυχραιμη ας πουμε . με τίποτα όμως. Ξέρεις τον λόγο που γίνονται τα περισσότερα τροχαία που εμπλέκονται γυναίκες? πανικοβάλλονται σε μια κρίσιμη στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα