green gordon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Τα περισσοτερα τροχαια που εμπλεκεται οποιοσδηποτε γινονται γιατι με 200 ευρο εχεις διπλωμα οδηγησης.
minaras_tio Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αν εχεις βυσμα δε θα χρειαστει ουτε 100m να κανεις. Στο ελλαντα ζεις. Αφου ειμαστε ζωα, βαλε βυσμα. Αν δεν εχεις δε πειραζει. Εχουν αλλοι... Καλη επιτυχια. με τίποτα όμως. Ξέρεις τον λόγο που γίνονται τα περισσότερα τροχαία που εμπλέκονται γυναίκες? πανικοβάλλονται σε μια κρίσιμη στιγμή. Ε ναι οι γυναικες δεν ειναι οπως οι τσαμπα μαγκες με τα "φτιαγμενα", που νομιζουν οτι ο δρομος ειναι δικος τους. (οχι ολοι)
gnsX Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Το πρωί ήμουνα στην Εθνική Οδό, κοιτάω αριστερά και τί να δω!!! Μια γκόμενα, με μια αυτοκινητάρα, με πατημένα 120, να κοιτάζεται στον πλαϊνό καθρέφτη και να βάζει κραγιόν! Και φυσικά, έτσι αφηρημένη όπως ήταν, είχε αρχίσει να μπαίνει στη λωρίδα μου! Τρόμαξα τόσο που μου έπεσε η ξυριστική μηχανή απ’ το ένα χέρι και το σάντουιτς από το άλλο. Προσπάθησα να κουμαντάρω το τιμόνι με τα γόνατα, μου φεύγει και το κινητό όπως το κρατούσα με τον ωμό και μιλούσα, πέφτει μέσα στον καφέ που είχα ανάμεσα στα πόδια μου, έγιναν τα πλήκτρα του laptop σκατά! Πάλι καλά που δε βράχηκε η εφημερίδα που είχα πάνω στο τιμόνι! Γυναίκες οδηγοί, σου λέει μετά!
panos2171 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 @nicoc89 +10000 δεν μπορουσες να τα πεις καλυτερα. Οταν πρεπει να συρεις καποιον η να τον σηκωσεις στην πλατη σου για να τον σωσεις χρειαζεσε δυναμη οποτε δεν γινεται να υπαρχει διακριση αναμεσα σε ανδρα και γυναικα. Σιγουρα και υπαρχουν πολλες γυμνασμενες οι οποιες μπορουν να ανταποκριθουν αλλα οταν η 1.67μ ειναι νορμαλ αγυμναστη δε γινεται να χει την απαιτηση να ειναι επιηκεις μαζι της, απλα δεν μπορει να κανει αυτη τη δουλεια. Τα περι ψυχραιμιας τα αφηνω ασχολιαστα.Το οτι δεν λυγιζουν στη γεννα δε συμαινει οτι γενικα ειναι ποιο ψυχραιμες.
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ξερει κανεις μετα την αιτηση τι γινεται? τους περνανε ολους οσους κανανε αιτηση στα αγωνισματα? ποσο καιρο μετα απο την αιτηση ειναι τα αγωνισματα? οταν περασεις τα αγωνισματα ποσο καιρο εισαι στην σχολη δοκιμων? οταν ορκιστεις σε στελνουν οπου ναναι για καλυψη θεσεων η κοντα στην πολη που μενεις?
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 +15000,4 δλδ η πυροσβεστική δεν έχει γραφεία; ο τηλεφωνητρια στα γραφεια ειναι τηλεφωνητρια οχι πυροσβεστης
MiRN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη κατάταξη Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων. Θέλει άτομα(δεν λέω άντρες οι γυναίκες) ΑΤΟΜΑ που να μπορούν να αντεπεξέλθουν ως Πυροσβέστες, σου λένε δεν μπα να είσαι και μυρμήγκι μπορείς να το κάνεις αυτό? Μας κάνεις, δεν μπορείς τότε γεια σου. Διακρίσεις, χάρες και άλλες χαζομάρες δεν ισχύουν, ότι λέει μέσα στην προκήρυξη ισχύει και τίποτε άλλο. Τώρα αν έχεις το βύσμα των βυσμάτων, επειδή είμαστε και στην Ελλάδα, μπορεί να πας στο γραφείο του να συμπληρώσεις εκεί τα χαρτιά και να σε πάρουν την επόμενη μέρα στην σχολή, αυτό όμως κανείς δεν το ξέρει. Για τους υπόλοιπους εμάς που είμαστε απλοί θνητοί ισχύει το εξής: σάλιο και υπομονή @JERONIMO888 Τα λέει ξεκάθαρα στην προκήρυξη. Εάν τα δικαιολογητικά σου είναι σωστά θα σε πάρουν για αθλήματα. Θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για τις λοιπές εξετάσεις. Η σχολή δεν ξέρω πόσο καιρό είναι. Μόλις ορκιστείς θα δηλώσεις προτίμηση και αναλόγως με τα μόρια που έχεις, θα σε στείλουν. Είναι όπως τους δασκάλους, αστυνομικούς, στρατιωτικούς....
JERONIMO888 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 επειδη δεν το χω καθολου μπορει να μου πει κανεις πως γραφουμε "κυριλε" στην υπευθυνη δηλωση τα παρακατω Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου. 8 του ν. 1599/1986 στην οποία θα δηλώνεται ότι: α) δεν συντρέχουν στο πρόσωπό τους τα οριζόμενα στο άρθρο 34 του ν. 4029/2011 κωλύματα, β) πληρούν τις γενικές προϋποθέσεις του άρθρου 33 του ν. 4029/2011, γ) συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα από την προκήρυξη του διαγωνισμού προσόντα για τις κατηγορίες στις οποίες δήλωσαν ότι επιθυμούν να συμμετέχουν, δ) τα αναφερόμενα στην αίτησή τους στοιχεία είναι αληθή και (ε) συναινούν στην ηλεκτρονική επεξεργασία των στοιχείων που αναφέρουν στην αίτησή τους
MiRN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Εάν πας να κάνεις τα χαρτιά σου, θα σου δώσουν αυτοί μια δήλωση, που τα έχουν ήδη γραμμένα. Αλλιώς θα κάνεις αντιγραφή τα α,β,γ... γράφοντάς τα στο 1ο ενικό. (δεν συντρέχουν στο πρόσωπό μου τα οριζόμενα κτλ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα