Προς το περιεχόμενο

Αρχείο doc

grosni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Έχω ένα πρόβλημα. Χτες δούλευα ένα αρχείο doc το οποίο και είχα ανοίξει από email. Το αποθήκευσα, αλλά η ερώτηση είναι ΠΟΥ; Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα και έχω εκνευριστεί. Μπορείτε να υποδείξετε κάποιον τρόπο σας παρακαλώ;

Δημοσ.

Αν θυμάσαι το όνομα του αρχείου είναι εύκολο. Αντί την χάλια αναζήτηση των windows χρησιμοποίησε το everything

Αν πάλι δε θυμάσαι όνομα βάλε στο everything στην αναζήτηση .doc και κάνε κατάταξη των αποτελεσμάτων βάση ημερομηνίας...

Δημοσ.

Επίσης είναι αρκετά πιθανόν το πρόγραμμα με το οποίο δούλευες το .doc να έχει κάποιο είδος history και να βλέπεις τα (μερικά)τελευταία αρχεία που άνοιξες.

Δημοσ.

Αν θυμάσαι το όνομα του αρχείου είναι εύκολο. Αντί την χάλια αναζήτηση των windows χρησιμοποίησε το everything

Αν πάλι δε θυμάσαι όνομα βάλε στο everything στην αναζήτηση .doc και κάνε κατάταξη των αποτελεσμάτων βάση ημερομηνίας...

Ποιανών windows είναι χάλια η αναζήτηση; σίγουρα όχι των Seven

Δημοσ.

Ποιανών windows είναι χάλια η αναζήτηση; σίγουρα όχι των Seven

Των seven :)

Στα προηγούμενα δεν θυμάμαι ^_^

Δημοσ.

Των seven :)

Στα προηγούμενα δεν θυμάμαι ^_^

βγαίνουμε offtopic αλλά σε βρίσκω λάθος... μακράν η καλύτερη σε windows και η πιο καλή (κατ εμέ) ανάμεσα στα λειτουργικά... anyway, συνεχίστε

Δημοσ.

[offtopic]Αρκετές φορές έχω δώσει όνομα αρχείου και δεν μου έχει δώσει αποτέλεσμα και το αρχείο υπάρχει. Στο everything δεν έχω απογοητευτεί. Δεν είμαι και χρήστης που θα βάλω ένα πρόγραμμα στο Pc μου όταν η δουλειά μου γίνεται από τα παράθυρα σωστά :) [/offtopic]

Δημοσ.

τίποτα....ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!

Δουλεύω τα XP. Εκεί στην έναρξη που σου βγάζει ιστορικό υπάρχει τρόπος η λίστα να γίνει μεγαλύτερη;

Δημοσ.

δοκίμασε στο c:\documents and settings\%profile name%\local settings\temp για να σου εμφανιστεί θα πρέπει πρώτα να έχεις κάνει απο τα folder options show hidden folders και Hide protected operating system files.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...