saya Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Σε φροντηστηριο αλλα την πατησες.Τα γερμανικα ειναι πολυ δυσκολη γλωσσα .Για να καταλαβεις επιπεδο δυσκολιας συγκρινεται με την Ελληνικη .Θες χρονια για να τα μαθεις σε ικανοποιητικο επιπεδο.Αλλα σε συμβουλευω να βλεπεις μετα απο καποιο σημειο γερμανικες ταινιες ,κτλ για να εξικοιωθεις με την προφορα τους που ειναι βαρια και περιεργη..τιμες τωρα ,δεν θυμαμαι αλλα δεν ειναι και φθηνα ενα χιλιαρικο τον χρονο σιγουρ θα βγαινει αναλογα το επιπεδο αυξανεται..
NT1G Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μας παίρνουν σε όλη την Ευρώπη για M.Eng ή M.Sc στο δεύτερο έτος και εδώ είναι απλώς ένα κωλόχαρτο. Σε ποιές χώρες ακριβώς παίρνουν τους έλληνες στον 2ο χρόνο του μάστερ;
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αγγλια, Γαλλια, Ολλανδία κλπ. Εδώ για να κάνεις είναι 4+2 ενώ εκεί 3+2.
saya Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατι ;δεν εχετε κανενα δικαιωμα εδω;Η απλα η φασαρια γινετααι για την μοιρασια;
Mirlogria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Οι νεοι μηχανικοι το σκεφτονται πολυ για να γραφτουν στο ΤΕΕ παω στοιχημα οτι αν ενημερωνοσασταν θα λεγατε ευτυχως που δεν αναγκαζεστε να γραφτειτε σε ενα επιμελητηριο και μαζι σε ενα ταμειο το ΤΣΜΕΔΕ το οποιο δεν θα σας αναγνωριζει σαν ανεργους σε μια τετοια οικονομικη κατασταση στην ελλαδα αλλα θα πρεπει να πληρωνετε κανονικα τις εισφορες σας στο ταμειο απλα και μονο για να μπορειτε να κανετε το επαγγελμα σας !! Ο καθε κλαδος και με τα προβληματα του !!! Θα σε παρακαλέσω να με βγάλεις στην απ'έξω... Όλα αυτά που λες τα ξέρω πολύ καλά γι'αυτό και δεν με χαλάει η κατάσταση ως έχει! Ο μόνος λόγος που δεν κάνω συζήτηση είναι γιατί τα έχω πει τόσες φορές,που αν πληρωνόμουν γι'αυτό τώρα θα ήμουν στις Μπαχάμες! Γιατι ;δεν εχετε κανενα δικαιωμα εδω;Η απλα η φασαρια γινετααι για την μοιρασια; Σχετικά με τις σχολές Σ.Τ.ΕΦ.,υπάρχουν κάποιες που έχουν Ε.Δ. της πλάκας και κάποιες που δεν έχουν και καθόλου...
-nick- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Βεβαια και οι ΤΕΙτζηδες εχουν εξισου κομπλεξ. Ειχαν προβλημα στο να αναγνωριστουν τα 5 ετη των πολυτεχνειων ως μαστερ! Που σε ολες τις ευρωπαικες χωρες και στην αμερικη, ως Μαστερ θεωρουνται (300 credits)!
NT1G Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αγγλια, Γαλλια, Ολλανδία κλπ. Εδώ για να κάνεις είναι 4+2 ενώ εκεί 3+2. Ξαναγράφω. Έτσι όπως το αναφέρει ο Pantelwolf καταλαβαίνω οτι αν τελειώσεις είτε ΑΕΙ είτε ΤΕΙ στην ελλάδα και θες να πας για μάστερ έξω και καλά σε βάζουν στον 2ο χρόνο του μάστερ αν είναι 2 χρόνια. Και ρωτάω ποιες χώρες είναι αυτές. Όχι πόσα χρόνια είναι οι σπουδές.
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ σαν ΤΕΙτζής λέω οτι είναι απόλυτα σωστό να αναγνωριστούν ως μαστερς.
saya Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Kαλα εννοειται οτι ο καθενας ειναι για την παρτη του .Το βλεπουμε και σε συζητησεις για την παιδεια και γενικα .Απλα οταν το πραγμα παει στην αντιθετη μερια οι ιδιοι που κλαιγοταν για την παρτυ τους πριν μετα παραπονιουνται επειδη κοιτανε την παρτη τους οι αλλοι.Λενε οτι κανεις γυρναει .Αοριστα μιλωντας παντα..
-nick- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ σαν ΤΕΙτζής λέω οτι είναι απόλυτα σωστό να αναγνωριστούν ως μαστερς. Σωστος. Και εγω ως ΕΜΠιτης λεω οτι πρεπει και τα ΤΕΙ να εχουν καποια βασικα εργασιακα δικαιωματα.
gang Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Βεβαια και οι ΤΕΙτζηδες εχουν εξισου κομπλεξ. Ειχαν προβλημα στο να αναγνωριστουν τα 5 ετη των πολυτεχνειων ως μαστερ! Που σε ολες τις ευρωπαικες χωρες και στην αμερικη, ως Μαστερ θεωρουνται (300 credits)! σωστά τα λες, αλλά αν δεν ανεβάσουν και τους απόφοιτους των Τει, τότε η ψαλίδα μεταξύ μας θα ανοίξει ακόμα περισσότερο. Και μιλάμε για 1 χρόνο σπουδών διαφορά, που σε πολλές περιπτώσεις δεν φαίνονται στο πλήθος των μαθημάτων...
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αλλά και με τα ects που έχω μαζέψει + διπλωματική υποχρεωτική + πρακτική εργασία ζητώ τα μαστερς να είναι μονοετή.
saya Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι το θεμα δεν ειναι το πληθος αλλα η ποιοτητα των μαθηματων .Εδω σε παρεμφερεις σχολες που εχουν ιδια δικαιωματα αλλα μαθαινουν οι μεν αλλα οι δε.Δεν διδασκονται τα ιδια.Ποσο μαλλον σε ψαλιδα μεταξυ τει -πανεπιστημιου.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλη θα ηταν μια αξιολογηση που αρνηθηκαν με σθενος το 80-90% των σχολων.. Οσο για το ταμειο που αναφερθηκε παραπάνω και μονο που είσαι ασφαλισμένος αρκει.
saya Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αν γινει αξιολογηση και φανει οτι το ταδε τει ειναι κατωτερο απο το αλλο που εχουν τα ιδια δικαιωματα και κατωτερο απο το ταδε πανεπιστημιο .Ξερεις τι χαμος θα γινει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.