Προς το περιεχόμενο

Optimus 2x v10d+ update.


Dionpetrucci

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω, το Optimus 2x, έχει βγάλει update για v10d και πάνω?? γιατί εμένα είναι v10c και σύμφωνα με το tool της LG είναι up to date. Αλλά σε ένα άλλο post που είχα κάνει για ένα πρόβλημα που είχα μου είπαν να κανω το ΟΤΑ update αλλά δε μπορώ να το κάνω. Ούτε στον υπολογιστή μέσω του προγράμματος που το βγάζει ούτε όταν το βάζω στο κινητό να ψάξει για ενημερώσεις μου το βρίσκει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρώ κάπως??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

περιμενε μια δυο μερες και ξαναδοκιμασε να κανεις ΟΤΑ update. Κι εμενα ειχε κολλησει και δεν εκανε με το καλωδιο. Μετα απο 2 μερες βρηκε τη νεα αναβαθμιση και την εκανε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, με wi fi προσπάθησα να κάνω το update. Τώρα τι μήνυμα μου βγάζει ακριβώς, δυστυχώς δε 8υμαμαι, μιας και απ οτι λέει γίνεται έλεγχος μια φορά το 24ωρο.Θα το ξανακάνω το βράδυ και θα γράψω ακριβώς τι λέει. Εκτώς εαν κάνω κάτι λάθος ή έχω καταλάβει λάθος το τι είναι το ΟΤΑ. Μπορεί κάποιος να μου πει βήμα-βήμα πως το κάνω το ΟΤΑ update??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πας ρυμθισεις σχετικα με το τηλεφωνο ενημερωση λογισμικου. Μπορεις να πας 24 ωρες μετα την ωρα του τηλεφωνου σου και ετσι το ξεγελας.Σου απανταω εδω και για τις ρομς.Η διαδικασια του ρουτ ειναι πολυ απλη με το superoneclickforum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682Μετα κατεβαζεις το clockworkmod απο το μαρκετ το εγκαθιστας κανεις backup και εισαι έτοιμος για custom roms.

Εχει βγει και η gingerbread 20c leak που μπορεις να την βρεις εδω

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1243696

Λογικα στις 15+  η lg θα δωσει την 21a.

Παντως η 20c ειναι πολυ σταθερη με πολυ καλυτερη διαρκεια μπαταριας και πιο γρηγορη με μονο ενα minor γνωστο bug.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χίλια ευχαριστώ, θα προχωρήσω με το rooting αφού έρθει η ημερομηνία για το official GB, να δω τι θα με δυσαρεστήσει και θα πράξω αναλόγως.. Ευχαριστώ και πάλι!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...