Προς το περιεχόμενο

Δεν φορτίζει το mp3 player

greek85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αγοράσει το APACER AUDIO STENO AU851 8GB SILVER πριν από 1,5 χρόνο και ενώ όλα πήγαιναν καλά χθες όταν τέλειωσε η μπαταρία και το έβαλα για να φορτίσει δεν ξεκίναγε καθόλου η φόρτιση. Προσπαθώ συνέχεια για να το φορτίσω αλλά δεν ανταποκρίνεται.

Από πίσω έχει μια τρύπα για reser χρησιμοποίησα οδοντογλυφίδα και τότε άνοιξε και έκλεισε από μόνο του δύο φορές. Εχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (450mAh).

Τι βλάβη μπορεί να έχει και υπάρχει κάποια λύση?, επίσης αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν υπάρχει παρά μόνο ένα σαϊτ που είναι υπεύθυνο για service το www.apacer.com.

Εγγύηση ήταν για ένα χρόνο.

PER.556021_1.jpg

Δημοσ.

κορυφαιο mp3 player... δοκιμασε μηπως εχουν προβλημα οι θυρες usb. εγω παντως εχω παρει εναν φορτιστη απο γερμανο που συνδεσα πανω το καλωδιο που ειχε μεσα,και το φορτιζω απο εκει.

Δημοσ.

Κλείσε τον υπολογιστή, σύνδεσε το mp3 πάνω και ξανα-άνοιξέ τον.

Επίσης, αστο για καμια ώρα πάνω στο pc και ας μην δείχνει ότι φορτίζει...!

Τέλος, μπορεί να θέλει "ξύπνημα" η μπαταρία..

Σε οποιοδήποτε μαγαζί ηλεκτρονικών κ αν πας, μπορούν να το κάνουν...!

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μην εχει κάτι το mp3 player αλλά ο φορτιστής, τι υποδοχή εχει για την τροφοδοσία και στα πόσα volt?

Αν φορτίζει με καλώδιο usb απο τον υπολογιστή τσέκαρε το καλώδιο.

Δημοσ.

φορτιζει με usb και νομιζω οτι ειναι μεχρι 5 volt. το νομιζω μονο και μονο επειδη μεχρι τοσο φτανει και ο φορτιστης που το φορτιζω..

Δημοσ.

venumis φορτίζει με καλώδιο usb το φορτιζα πρωτα στον υπολογιστή αλλά μετά αγόρασα αντάπτορα και το φόρτιζα στο ρεύμα,

Τωρα έκανα και αυτό που πρότεινες filip123go θα το αφησω μια ωρα να δουμε, οταν ξεκινησε εκανε παλι τα ιδια ανοιξε δυο φορες και εκλεισε παλι

overpower υπαρχει μια κλιση προς τα κατω της υποδοχης του mp3 αλλα απο την αρχη ηταν ετσι

αυτές είναι και οι προδιαγραφές του απο το manual

au851usermanualgreek072.jpg

Δημοσ.

εαν εχεις τσεκαρι καλοδια και λιπα,

τοτε υποψιαζομαι να τα κακαροσε η μπαταρια του.. εαν ειναι ακομα σε εγγύηση το πας πισω.

Δημοσ.

Το πιο πιθανό ειναι να εχει πρόβλημα η μπαταρία οπότε αν έχεις εγγύηση όπως ειπαν και τα παιδιά κατευθείαν για αλλαγή

Δημοσ.

Η εγγύηση ήταν για έναν χρόνο και δεν είναι σε ισχύ πλέον, δε νομίζω ότι αξίζει να πάω για επισκευή θα μου ζητήσουν τουλάχιστον 30 ευρώ και λίγα λέω, έχει στη πίσω πλευρά μια τρύπα για reset προσπαθώ και με αυτό αλλά το μόνο που κάνει είναι ότι ανοίγει για λίγο και μετά πάλι κλείνει,

Επίσης στον Η/Υ δεν εμφανίζεται καν για να το χρησιμοποιούσα τουλάχιστον σαν αποθηκευτική μονάδα.

Το ποιο πιθανό είναι αυτό που λέτε παιδιά να χάλασε η μπαταρία οπότε δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω.

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για την άμεση βοήθεια

Δημοσ.

υποτίθεται ότι στην Ε.Ε. οι ηλεκτρονικές συσκευές έχον 2 χρόνια εγγύηση τουλάχιστον (εν τω μεταξύ μονοετείς εγγυήσεις μόνο η acer δίνει καθώς "ξέρει τι πουλάει")

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...