Προς το περιεχόμενο

Σβήνει απότομα το PC

Fu Manchu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ο υπολογιστής μου σβήνει απότομα όταν κάνω ταυτόχρονα scan με το Antimalware bytes και το Kaspersky.

Στην αρχή πίστευα ότι ήταν τροφοδοτικό και έβαλα άλλο αλλά μου ξαναέκανε το ίδιο

To μηχανάκι είναι ένα παλιό pentium 4 στα 3,2ghz με 512 MB ram...

Οποιαδήποτε βοήθεια για το τι μπορεί να φταίει καλοδεχούμενη... Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Ο υπολογιστής μου σβήνει απότομα όταν κάνω ταυτόχρονα scan με το Antimalware bytes και το Kaspersky.

Γιατι κανεις ταυτοχρονα scan?

Ασχετα με το παραπανω,απο θερμοκρασιες εισαι οκ?Σε καμια αλλη περιπτωση δεν σβηνει, παρα μονο οταν κανεις το συγκεκριμενο?

Επισης μιλαμε για τον ιδιο υπολογιστη?

Δημοσ.
Ασχετα με το παραπανω,απο θερμοκρασιες εισαι οκ?Σε καμια αλλη περιπτωση δεν σβηνει, παρα μονο οταν κανεις το συγκεκριμενο?

Επισης μιλαμε για τον ιδιο υπολογιστη?

Οχι εκείνος είναι ενός φίλου

Αυτός είναι δικός μου και μου έκανε νερά σήμερα... Θα τσεκάρω θερμοκρασίες

Το Speechy πάντως που έβαλα δεν έδειχνε θερμοκρασίες... Να κοιτάω καλύτερα στο bios?

Και αν είναι θερμοκρασίες τι να κάνω;

• Moderators
Δημοσ.

Και αν είναι θερμοκρασίες τι να κάνω;

Καθαρισμα σκονες,θερμοαγωγιμη στη cpu, βελτιωνεις τη ροη αερα στο κουτι σου. Προφανως εαν ειναι overclocked, "παιζεις" και με τη συχνοτητα εαν χρειαστει.

Για θερμοκρασιες εναλλακτικα μπορεις να δοκιμασεις το realtemp, το coretemp,το everest και μπολικα ακομη.

Δημοσ.

Δοκίμασα να τρέξω ξεχωριστά το malware bytes και το kaspersky

Με το Malware bytes δεν μου εσβησε ενώ έκανα και πλήρη σάρωση

Με το Kaspersky αντιθέτως μου έσβησε... Παιζει να φταίει αυτό για το πρόβλημα που βγάζει;

Εβαλα και το real temp αλλά μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει την cpu...

• Moderators
Δημοσ.

Με το Kaspersky αντιθέτως μου έσβησε... Παιζει να φταίει αυτό για το πρόβλημα που βγάζει;

Εβαλα και το real temp αλλά μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει την cpu...

Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια εαν δεν μαθουμε μερικα στοιχεια ακομα, ξεκινωντας με τις θερμοκρασιες. Εκτος απο το realtemp, σου προτεινα και αλλα προγραμματα για θερμοκρασιες πριν.

Ενα ακομα ειναι το speedfan.

Δημοσ.

Ουτε με το speedfan ούτε με το Everest, Ούτε από το Bios Μπορώ να δω την θερμοκρασία του επεξεργαστή

Προφανώς δεν εχεί αισθητήρα, δεν ξέρω...

Μόνο του σκληρού μπορώ να δώ που είναι γύρω στους 35C

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ο επεξεργαστής είναι prescott

Ενας ακομα λογος να υποψιαζεσαι προβλημα θερμοκρασιας..

Δημοσ.

Ακριβως.. Οι Prescott χτυπανε πολυ υψηλες θερμοκρασιες. Αν δεν λειτουργησει κανενα απο τα τρια προγραμματα, αφου θα το ανοιξεις το PC για να καθαρισεις σκονες κτλ μπορεις να δεις (με το χερι) το ποσο ζεστη ειναι η ψυκτρα. Οι Prescott κυριολεκτικα ψηνονται.

Δημοσ.

Λοιπόν δοκίμασα και τα τρία

Μόνο το pc wizard-νομίζω-έδειξε κάτι

Πήγα εκεί που λέει επεξεργαστής και εκεί που λέει στην καρτέλα Προχωρημένες ρυθμίσεις λέει

temperature control 66oC... Αυτή είναι;

Ακριβως.. Οι Prescott χτυπανε πολυ υψηλες θερμοκρασιες. Αν δεν λειτουργησει κανενα απο τα τρια προγραμματα, αφου θα το ανοιξεις το PC για να καθαρισεις σκονες κτλ μπορεις να δεις (με το χερι) το ποσο ζεστη ειναι η ψυκτρα. Οι Prescott κυριολεκτικα ψηνονται.

Αρα καθάρισμα καλά την ψύκτρα και πάστα θέλει ε;

• Moderators
Δημοσ.

Πήγα εκεί που λέει επεξεργαστής και εκεί που λέει στην καρτέλα Προχωρημένες ρυθμίσεις λέει

temperature control 66oC... Αυτή είναι;

Εαν εχεις 66 βαθμους σε idle καταστασεις (χωρις gaming,απαιτητικες εφαρμογες κλπ), μολις εντοπισες το προβλημα σου.

Αρα καθάρισμα καλά την ψύκτρα και πάστα θέλει ε;

Yeap. Και μια και θα εισαι ηδη 'μεσα' στο κουτι,κανε τον κοπο να βελτιωσεις το airflow μαζευοντας καλωδια κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...