Προς το περιεχόμενο

Χρήση κινητού ως μόντεμ...

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... έχω το Samsung Omnia i900 και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το χρησιμοποιήσω ως μόντεμ στο Laptop μου... Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Δεν έχω πλέον το Omnia για να σου πω ακριβώς τα βήματα, αλλά σίγουρα γίνεται, το έχω κάνει. ;)

Αν θυμάμαι καλά:

1. πρέπει να έχεις φυσικά το Omnia συνδεδεμενο στο ιντερνετ μεσω GPRS.

2. πηγαίνεις 'κοινή χρήση Internet' και επιλέγεις το πακετο που ειναι συνδεδεμενο το Omnia, πχ. Cosmote Internet.

Δημοσ.

2. πηγαίνεις 'κοινή χρήση Internet' και επιλέγεις το πακετο που ειναι συνδεδεμενο το Omnia, πχ. Cosmote Internet.

Που στο Omnia η στο PC??

• Moderators
Δημοσ.

Eδω εισαι.

Βρισκεις το προγραμμα, το εγκαθιστας και κανει τη συσκευη σου wifi hotspot. Και ειναι πολυ καλυτερο απο το usb (αν και νομιζω πως εχει και τετοια επιλογη).

http://www.wmwifirouter.com/

Δημοσ.

Και οποίος έχει πρόβλημα με το GPRS και εγώ τώρα το βρήκα γιατί και εγώ είχα πρόβλημα να μπει εδώ... Ευχαριστώ όλους παιδιά

Eδω εισαι.

Βρισκεις το προγραμμα, το εγκαθιστας και κανει τη συσκευη σου wifi hotspot. Και ειναι πολυ καλυτερο απο το usb (αν και νομιζω πως εχει και τετοια επιλογη).

http://www.wmwifirouter.com/

Λυπών τώρα στο internet μπαίνει κανονικά αλλά όταν πάω να μπω στο πρόγραμμα μου λέει ότι δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο internet και δεν μπαίνει στο internet

• Moderators
Δημοσ.

Και οποίος έχει πρόβλημα με το GPRS και εγώ τώρα το βρήκα γιατί και εγώ είχα πρόβλημα να μπει εδώ... Ευχαριστώ όλους παιδιά

Λυπών τώρα στο internet μπαίνει κανονικά αλλά όταν πάω να μπω στο πρόγραμμα μου λέει ότι δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο internet και δεν μπαίνει στο internet

Περιεργο. Σε μενα δουλευε κανονικοτατα το προγραμμα...

Κανε και κανενα restart.

Δημοσ.

Τώρα κάνω...Να σου πω επειδή σε βλέπω ψαχμενο ξέρεις κανένα tip για να καλυτερεύσει η ανταπόκριση της αφής???

Δημοσ.

Που στο Omnia η στο PC??

Το Νο#2 αφορούσε το Omnia.

Αν δε βοηθήσει αυτό που σου έγραψε ο stormrain, και δε βγάλεις άκρη και από το Omniacs, ρίξε μία ματιά και σ' αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...