evoracing Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα... έχω το Samsung Omnia i900 και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το χρησιμοποιήσω ως μόντεμ στο Laptop μου... Ευχαριστώ...
dimitrisOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 κοιτα στις ρυθμισεις δικτου αν λεει WiFi-hotspot
evoracing Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ έλεγα μέσω USB (δεν λεει WiFi-hotspot)
manost Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχω πλέον το Omnia για να σου πω ακριβώς τα βήματα, αλλά σίγουρα γίνεται, το έχω κάνει. Αν θυμάμαι καλά: 1. πρέπει να έχεις φυσικά το Omnia συνδεδεμενο στο ιντερνετ μεσω GPRS. 2. πηγαίνεις 'κοινή χρήση Internet' και επιλέγεις το πακετο που ειναι συνδεδεμενο το Omnia, πχ. Cosmote Internet.
evoracing Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 2. πηγαίνεις 'κοινή χρήση Internet' και επιλέγεις το πακετο που ειναι συνδεδεμενο το Omnia, πχ. Cosmote Internet. Που στο Omnia η στο PC??
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Eδω εισαι. Βρισκεις το προγραμμα, το εγκαθιστας και κανει τη συσκευη σου wifi hotspot. Και ειναι πολυ καλυτερο απο το usb (αν και νομιζω πως εχει και τετοια επιλογη). http://www.wmwifirouter.com/
evoracing Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Και οποίος έχει πρόβλημα με το GPRS και εγώ τώρα το βρήκα γιατί και εγώ είχα πρόβλημα να μπει εδώ... Ευχαριστώ όλους παιδιά Eδω εισαι. Βρισκεις το προγραμμα, το εγκαθιστας και κανει τη συσκευη σου wifi hotspot. Και ειναι πολυ καλυτερο απο το usb (αν και νομιζω πως εχει και τετοια επιλογη). http://www.wmwifirouter.com/ Λυπών τώρα στο internet μπαίνει κανονικά αλλά όταν πάω να μπω στο πρόγραμμα μου λέει ότι δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο internet και δεν μπαίνει στο internet
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Και οποίος έχει πρόβλημα με το GPRS και εγώ τώρα το βρήκα γιατί και εγώ είχα πρόβλημα να μπει εδώ... Ευχαριστώ όλους παιδιά Λυπών τώρα στο internet μπαίνει κανονικά αλλά όταν πάω να μπω στο πρόγραμμα μου λέει ότι δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο internet και δεν μπαίνει στο internet Περιεργο. Σε μενα δουλευε κανονικοτατα το προγραμμα... Κανε και κανενα restart.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι για δοκιμασε, δεν χανεις τιποτα.
evoracing Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα κάνω...Να σου πω επειδή σε βλέπω ψαχμενο ξέρεις κανένα tip για να καλυτερεύσει η ανταπόκριση της αφής???
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω γιατι παει πολυς καιρος απο τοτε που το ειχα, αλλα αν δεις εδω σιγουρα θα βρεις πολλα χρησιμα tips http://omniacs.net/index.php
manost Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Που στο Omnia η στο PC?? Το Νο#2 αφορούσε το Omnia. Αν δε βοηθήσει αυτό που σου έγραψε ο stormrain, και δε βγάλεις άκρη και από το Omniacs, ρίξε μία ματιά και σ' αυτό.
evoracing Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Σχετικά με το WMWIFIROUTER μου γράφει """FATAL ERROR???"""
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Κανονικα δεν θα επρεπε να το κανει αυτο. Το αγορασεις κανονικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.