Προς το περιεχόμενο

Abercrombie & Fitch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρίσκεις αυτό που σου αρέσει από τα official site των εταιριών, το παραγγέλνεις μέσω του getit και γλιτώνεις τα τελωνεία και τα λοιπά κερατιλίκια, έχοντας ότι προϊόν επιθυμείς στην πόρτα σου με μικρό επιπλέον κόστος

Νομίζω το site εξηγεί αρκετά κατατοπιστικά το τι ακριβώς κάνει.

τι ειναι αυτο το get it ; γιατι απο σερτς στο γουγλ δενεεε...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aλλο το δεν υπαρχει, αλλο το ολα ειναι μουφα

Προφανως υπαρχουν retail μαγαζια που πουλανε A&F(εκτος αν ολοι μας ψωνίζουμε περισσότερο 5η Λεωφορο απότι Ερμου) αλλα υποθετω οτι θα ειναι πιο ακριβά απότι αν ειχε μαγαζι.

Μόνο στα δικά τους καταστήματα (και στο ηλεκτρονικό τους, μόνο από US), βρίσκεις αυθεντικά. Νομίζω ότι δεν δίνουν σε retailers, οπότε retailer = μούφα.

Δημοσ.

Μόνο στα δικά τους καταστήματα (και στο ηλεκτρονικό τους, μόνο από US), βρίσκεις αυθεντικά. Νομίζω ότι δεν δίνουν σε retailers, οπότε retailer = μούφα.

Το ερώτημα είναι γιατί να κόπτετε κανείς τόσο για το να είναι αυθεντικό, δεδομένου ότι εφόσον δεν καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Να μου πεις πληρώνεις ένα κάρο λεφτά για κάτι το οποίο δεν είναι αυτό που λέει ότι είναι. Σωστό, αλλά το προιόν είναι εξ'αρχής υπερτιμημένο, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα μπλουζάκι, φουτεράκι, κλπ, με το πολύ 21 χαρακτήρες πάνω του.

Δημοσ.

Για να μην μπει στο 2ο πλυσιμο και να μην σκιστει η μασχαλη την 3η φορα που θα το φορεσεις, ισως?

@λεφτις

Οχι, μαλλον σε L πρεπει να πας, μην πω XL

@Αλεχαντρο

Δεν το ηξερα, ετσι κι αλλιως οτι εχω ειναι απο NY

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον. Αυτό το site είναι για ότι θέλουμε από Αμερική? Ή μόνο ρούχα και τεχνολογικά ας πούμε?

Για τα πάντα.......Εγώ μόνο ρούχα έχω ψωνίσει βέβαια αλλά φέτος σκέφτομαι να το τιμήσω και για ηλεκτρονικά.

Γυμνάζομαι και έχω πλάτες (όσες μπορεί να έχει ένας εκτόμορφος :mrgreen: ) αλλά έτσι κι αλλιώς για t-shirt ψαχνόμουν. Γιά άτομο 1,85 78 κιλά λές το medium να είναι ok?

Medium A&F? LoL......Και εγώ έχω πλάτες αλλά γενικά είμαι φτερό στον άνεμο (65kg) και το Large είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου. Γενικά medium φοράω αλλά στα Fitch, Large. Πιστεύω πως στην περίπτωση σου ενδεχομένως και το XL να είναι ok και ας σου ακούγεται υπερβολικό.

Πέρα από το getit, υπάρχει και το byserv.com, Αν αποφασίσεις να αγοράσεις από US στείλε και στα δυο να δεις ποιο θα στα φέρει με καλύτερη προσφορά.

Δημοσ.

Το ερώτημα είναι γιατί να κόπτετε κανείς τόσο για το να είναι αυθεντικό, δεδομένου ότι εφόσον δεν καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Να μου πεις πληρώνεις ένα κάρο λεφτά για κάτι το οποίο δεν είναι αυτό που λέει ότι είναι. Σωστό, αλλά το προιόν είναι εξ'αρχής υπερτιμημένο, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα μπλουζάκι, φουτεράκι, κλπ, με το πολύ 21 χαρακτήρες πάνω του.

Η ουσία της αυθεντικότητας είναι στην ποιότητα και σε αυτό που έγραψες και έκανα bold. Για το θέμα της υπερτίμησης, είναι καθαρά υποκειμενικό το τι θεωρεί ο καθένας υπερβολή και τι όχι. Εγώ προσωπικά δε βρίσκω κάποιο λόγο να μπω στη διαδικασία να παραγγείλω από Αμερική τα συγκεκριμένα ρούχα και στο καταστημά τους στο Λονδίνο που μπήκα τελικά δεν πήρα κάτι (όχι επειδή ήταν απαγορευτική η τιμή, απλά δεν μου άρεσε κάτι τόσο ώστε να το πάρω).

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

πιστεύω είναι αρκετά ποιοτικά ρούχα.

μου φέρανε μια ζακέτα abercrombie χθες,αλλά μου είναι μεγάλη..

XL νούμερο,γκρί..θα βάλω και αντίστοιχη αγγελία,όποιος θέλει ας στείλει πμ

Δημοσ.

Η ουσία της αυθεντικότητας είναι στην ποιότητα και σε αυτό που έγραψες και έκανα bold. Για το θέμα της υπερτίμησης, είναι καθαρά υποκειμενικό το τι θεωρεί ο καθένας υπερβολή και τι όχι. Εγώ προσωπικά δε βρίσκω κάποιο λόγο να μπω στη διαδικασία να παραγγείλω από Αμερική τα συγκεκριμένα ρούχα και στο καταστημά τους στο Λονδίνο που μπήκα τελικά δεν πήρα κάτι (όχι επειδή ήταν απαγορευτική η τιμή, απλά δεν μου άρεσε κάτι τόσο ώστε να το πάρω).

Κι εγω τα ιδια για το καταστημα στο Λονδινο..Προσωπικα δεν πιστευω οτι τα A&F εχουν ιδιαιτερη ποιοτητα πιο πολυ πουλαει το brand name.Για παραδειγμα Tommy Hilfiger εχει αρκετα καλυτερη ποιοτητα κατ'εμε

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πριν 2 χρόνια είχα παρήγγειλα από το Official κάποιο tshirt , ένα φούτερ και 2 hoodies.

Άριστη ποιότητα, τα φοράω ακόμη χωρίς να έχουν χάσει τα χρώματα τους και ας έχουνε φάει πολύ πλύσιμο. Το μόνο αρνητικό, ήτανε ότι ειχε δεσμευτεί το πακέτο στο τελωνείο, και είχα πληρώσει σχεδόν το ίδιο ποσό για τον εκτελωνισμό. (Speedex μακριά!!!!)

Προσπαθώ να βρώ το site από Αγγλία, αλλά σε αναζήτηση στο google μου βγάζει μερικά τα οποία δεν ξέρω τι είναι…..fake? αγγλικά? Κτλ.

Τα παραθέτω αν ξέρεις κάποιος να μου πει.

http://www.onabercrombieuk.com/how-to-order.html'>http://www.onabercrombieuk.com/how-to-order.html

http://www.abercrombieukbiz.com/

http://www.buyafuk.com/

http://www.onabercrombieuk.com/

ξέρει κάποιος τη είναι αυτά τα site? Και ποιο είναι το Link από το αγγλικο?

Δημοσ.

http://eu.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreView?catalogId=11556&langId=-1&storeId=19159

EU

Ναι λειτουργεί eu store πλέον, στέλνουν από GER/HOL με TNT και παράδοση κατ΄ οίκον σε.....2 μέρες!!!

Μην μπλέκεις με άλλα sites ξέρεις ότι δεν δίνουν τα ρούχα τους όπου ναι ναι οπότε αριστερά ή δεξιά το πιθανότερο είναι να πέσεις σε μούφα. Κατευθείαν από την πηγή και είσαι τζιτζί.

Το μόνο κακό είναι η κατά πολύ μικρότερη ποικιλία σε σχέση με το US store. Ίσως φταίει ότι είναι στον αέρα εδώ και λίγο καιρό, ελπίζω να βελτιωθεί εκεί.

Στα πολύ + του eu store το άψογο customer service τους. Απάντηση σε mail εντός ημέρας και τηλεφωνικά βγάζεις line σε ένα sec. Μόλις σταματήσουν και τα προβλήματα στην σελίδα (έχει κάποια θέματα με τις παραγγελίες) θα είμαι ευτηχής.

Δημοσ.

http://eu.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreView?catalogId=11556&langId=-1&storeId=19159

EU

Ναι λειτουργεί eu store πλέον, στέλνουν από GER/HOL με TNT και παράδοση κατ΄ οίκον σε.....2 μέρες!!!

Μην μπλέκεις με άλλα sites ξέρεις ότι δεν δίνουν τα ρούχα τους όπου ναι ναι οπότε αριστερά ή δεξιά το πιθανότερο είναι να πέσεις σε μούφα. Κατευθείαν από την πηγή και είσαι τζιτζί.

Το μόνο κακό είναι η κατά πολύ μικρότερη ποικιλία σε σχέση με το US store. Ίσως φταίει ότι είναι στον αέρα εδώ και λίγο καιρό, ελπίζω να βελτιωθεί εκεί.

Στα πολύ + του eu store το άψογο customer service τους. Απάντηση σε mail εντός ημέρας και τηλεφωνικά βγάζεις line σε ένα sec. Μόλις σταματήσουν και τα προβλήματα στην σελίδα (έχει κάποια θέματα με τις παραγγελίες) θα είμαι ευτηχής.

τελωνεία κλπ να υποθέσω δεν παίζουν?ότι πληρώσεις μεταφορικά ε?..πόσο να βγαίνει?

Δημοσ.

τελωνεία κλπ να υποθέσω δεν παίζουν?ότι πληρώσεις μεταφορικά ε?..πόσο να βγαίνει?

Δεν έχει τελωνείο φυσικά. 25 ευρώ μεταφορικά αλλά είχε winter sale μέχρι τις 25/1 και ήταν δωρεάν.

Τελωνειο απο UK οχι αλλα απο οτι βλεπω πλεον εχεις redirect στο ευρωπαικο site αν δεν εχεις USA IP?

Έτσι είναι ωστόσο αν πας στο help του site και έπειτα στο ship to country μπορείς να δεις τι υπάρχει στο US store και να τα αγοράσεις π.χ. μέσω getit247.com

Δημοσ.

Με το getit247.com τι παίζει? Από ότι διάβασα απλά κάνουν τις διαδικασίες αυτοί…οπότε δεν γλιτώνεις κάτι? Πχ. εκτελωνισμό και διάφορα…

Δημοσ.

Με το getit απλά ξέρεις πόσο θα σου κοστίσει αυτό που θέλεις εξ αρχής. Λες π.χ. θέλω την μπλούζα insomnia, πόσο θα μου πάει; Σου δίνει μια τιμή και αν είσαι σύμφωνος προχωράς σε παραγγελία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...