JoHnaKiaS4627 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια Σας Παιδια.. Εδω και 2-3 μερες τ pc μου αρχισε να εχει καποια "Αργοπορια" .. Τοσο καιρο δεν ειχα καποιο προβλημα η κατι παρομιο... Τ καθαρησα απο σκονη, εχει διαφορα δεν λεω αλλα οχι οπως ηταν... Ειδα και τις temps απο τα παντα και ειναι ολα normall ... υπαρχει κατι π μπορω ν κανω να το "καθαρησω" εσωτερηκα ??? η καμια ιδεα αμα φταιει κατι..??? (Και μια ερωτηση .. καθε ποτε πρεπει να ανανεωνει κανεις τν παστα στο CPU?) (Δεν Εχω Καποιο Virus)
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 (Και μια ερωτηση .. καθε ποτε πρεπει να ανανεωνει κανεις τν παστα στο CPU?) Κάθε φορά που βλέπεις ότι πέφτει η απόδοση της καθαρισμένης ψήκτρας. Για αρχή κατέβασε το CrystalDiskMark και δώσε μας αποτελέσματα
JoHnaKiaS4627 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Κάθε φορά που βλέπεις ότι πέφτει η απόδοση της καθαρισμένης ψήκτρας. Για αρχή κατέβασε το CrystalDiskMark και δώσε μας αποτελέσματα εκανα οτι ειπες..κατεβασα τ προγραμματακι το θεμα ειναι πως τ χρησιμοποιω και τι πρεπει ν σου στειλω...?
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά πάνω διαλέγεις των σκληρό σου που έχεις τα windows κοινώς των c:\ και αν δεν μπορείς(ξέρεις) να ανεβάσεις φωτό απλά γράψε μας τα δύο νούμερα που θα βγάλει στο 4k.
JoHnaKiaS4627 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά πάνω διαλέγεις των σκληρό σου που έχεις τα windows κοινώς των c:\ και αν δεν μπορείς(ξέρεις) να ανεβάσεις φωτό απλά γράψε μας τα δύο νούμερα που θα βγάλει στο 4k. τελεια και εκει π λεει μεγεθος και αριθμος δοκιμων τι πρεπει ν βαλω .? τα default?
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μην αλλάζεις τίποτα απλά πάτα στο all αν μπορείς να ανεβάσεις εικόνα ή μόνο στο 4K (το απλό) και πες μας τι βγάζει.
JoHnaKiaS4627 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μην αλλάζεις τίποτα απλά πάτα στο all αν μπορείς να ανεβάσεις εικόνα ή μόνο στο 4K (το απλό) και πες μας τι βγάζει. ok ρε μεγαλε..... (10 χρονια για να δω αμα πρεπει ν αλλαξω την παστα μου, μετραω) σε 5' σου στελνω τους αριθμους... Μην αλλάζεις τίποτα απλά πάτα στο all αν μπορείς να ανεβάσεις εικόνα ή μόνο στο 4K (το απλό) και πες μας τι βγάζει. αυτα ειναι...
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραία και ο σκληρός οκ είναι οπότε: Ccleaner καθαρίζεις με το πρώτο εικονίδιο όλα τα άχρηστα αρχεία από των δίσκο σου,πρόσεχε μετά από αυτό θα πρέπει να κάνεις νέο login στης σελίδες αφού καθαρίζει και cookies. Με το δεύτερο εικονίδιο καθαρίζεις το μητρώο κάνεις την ανίχνευση και μετά πατάς το επισκευή(μπορεί να πάρεις και backup πριν αλλά εγώ δεν το έκανα ποτέ και πάντα όλα καλά) τέλος κάνε defrag με το defraggler
JoHnaKiaS4627 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραία και ο σκληρός οκ είναι οπότε: Ccleaner καθαρίζεις με το πρώτο εικονίδιο όλα τα άχρηστα αρχεία από των δίσκο σου,πρόσεχε μετά από αυτό θα πρέπει να κάνεις νέο login στης σελίδες αφού καθαρίζει και cookies. Με το δεύτερο εικονίδιο καθαρίζεις το μητρώο κάνεις την ανίχνευση και μετά πατάς το επισκευή(μπορεί να πάρεις και backup πριν αλλά εγώ δεν το έκανα ποτέ και πάντα όλα καλά) τέλος κάνε defrag με το defraggler μπορεις να μου πεις λιγακι τ παιζει με το 2ο βημα.... τι διορθωνω εννοω..
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή δεν πρόκειται να καταφέρω να το εξηγήσω ρίξε μια ματιά εδώ και για να σε προλάβω υπάρχει και στης νεώτερες εκδώσεις των windows. Πολύ απλοϊκά επειδή πολλά προγράμματα ακόμα και αν τα βγάλεις αφήνουν πολύ «σαβούρα» στο συστημά σου καλό είναι πού και πού να γίνεται αυτό.
washcloud Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαρίστως θα πυροβολούσα τον δάσκαλό του.
filip123go Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 (Δεν Εχω Καποιο Virus) Είσαι 100% σίγουρος..?? Ευχαρίστως θα πυροβολούσα τον δάσκαλό του. Γιατί...? :rolleyes:
washcloud Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τί γιατί; ...διοτι δν κν σωστα τν δλεια τ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.