KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ανοιξα ενα τοπικ σημερα το πρωι στο section των PC Games σχετικα με μια ειδηση για τα Steam keys του Dirt3.Και τωρα βλεπω οτι το τοπικ εχει εξαφανιστει,χωρις να εχω παρει καν καποια ειδοποιηση απο τους mods. H απορια μου ειναι η εξης; 1.Που πηγε το τοπικ; σβηστηκε απο καποιον Mod η επαθε κατι το φορουμ; 2.Αν το σβησε Μοd,γιατι δεν μου στειλε μηνυμα για τον λογο του σβησιματος; 3.Και αν οντως το σβησε Mod,γιατι να το σβησει αφου δεν παρεβαινε καποιον απο τους κανονες του φορουμ; αυτα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ανοιξα ενα τοπικ σημερα το πρωι στο section των PC Games σχετικα με μια ειδηση για τα Steam keys του Dirt3.Και τωρα βλεπω οτι το τοπικ εχει εξαφανιστει,χωρις να εχω παρει καν καποια ειδοποιηση απο τους mods. H απορια μου ειναι η εξης; 1.Που πηγε το τοπικ; σβηστηκε απο καποιον Mod η επαθε κατι το φορουμ; 2.Αν το σβησε Μοd,γιατι δεν μου στειλε μηνυμα για τον λογο του σβησιματος; 3.Και αν οντως το σβησε Mod,γιατι να το σβησει αφου δεν παρεβαινε καποιον απο τους κανονες του φορουμ; αυτα. Από τους Όρους Χρήσης του forum: "Γ. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή" 1. Επικοινώνησε κατ'αρχήν με τον αρμόδιο συντονιστή της ενότητας και, εάν δεν ικανοποιηθείς από την απάντηση, με τον administrator 2. Μην ξανα-ανοίξεις θέμα με παρόμοιο ερώτημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.