genious1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σασ παιδια εχω σκοπω να αγορασω την Dell Ultrasharp U2311H επιδη εχω ακουσει τα καλητερα λογια και θελω να βλεπω και τηλεωρασει σε αυτη οποτε σκευτικα να παρω εναν αποκωδικοποιητη mpeg4 και να τον συνδεσω με hdmi και βρικα αυτον (αμα μπορειτε να βρειτε καποιον φτινοτερο με hdmi να μου το πειτε ) και θελω να σασ ρωτισω απο την εξωδω hdmi θα μπορω να βλεπω μονω τα ψηφιακα καναλια (τισ digea mpeg4) η και τα αναλογικα (ξερεται αυτα με τα χιονια ) γιατι το ψιφιακο σειμα το βλεπω να ερχεται σε 2-3 χρονια στη λημνο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχει HDMI η DELL U2311H αλλά Display Port που όπως λένε οι μάγκες εδώ είναι το ίδιο ακριβώς. Υπάρχουν βέβαια καλώδια από HDMI σε Display Port. Αναλογικά θα βλέπεις άμα ο αποκωδικοποιητής τα υποστηρίζει ( δεν έχει να κάνει με την ψηφιακή ή την αναλογική έξοδο απ΄ότι ξέρω τουλάχιστον ). Επίσης θα πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος των ηχείων ( Dell AX510PA Sound Bar ).
marios32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 1) Βγάζει μάτια η ορθογραφία σου 2)Ο δέκτης που παραθέτεις είναι μόνο για ψηφιακά κανάλια, το λέει και τ΄όνομα άλλωστε... (Turbo-X HD 1000 Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης) 3) Αν θες να βλέπεις μόνο τηλεόραση και δεν σκοπεύεις να συνδέσεις την οθόνη σε υπολογιστή, πάρε καλύτερα μια 32άρα σαν αυτή και άσε την dell.
Ntinaras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 δε χρειαζεται να χει HDMI Η οθονη ρε παιδια.ελεος. βαζεις ενα καλωδιο hdmi-dvi Και τη συνδεει και βαζει και τα ηχεια του Pc στο RCA και γαμει και δερνει το συστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.