viktork Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 "Καλησπέρα" Αρχικά αυτό που θα ήθελα είναι : πιο τροφοδοτικό είναι το καλύτερο σε σε σχέση για\με τον υπολογιστή μου Και το επόμενο που αν μπορούσε κάποιος να απαντήσει είναι μια άποψη για το αν τα κομμάτια του υπολογιστή ταιριάζουν και αν ο υπολογιστής είναι καλώς Αρχικά σκεφτόμουν το τροφοδοτικό αυτό Fractal Design Newton R2 1000W 80 Plus Αλλά μετά βρήκα αυτά που πιστεύω ότι είναι λήγω καλύτερα OCZ ZX Series 1250W Corsair Professional Series HX1050 Αυτές είναι κάποιες πληροφορίες για το σύστημα μου Μνήμη Corsair Vengeance Low Profile 16GB Dual Channel DDR3 Memory Kit Κάρτα Γραφικών XFX Radeon HD6870 1GB Επεξεργαστής AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Σκληρώς Δίσκος Western Digital Caviar Green 2TB Κουτή NZXT Lexa S MotherBoard Asus Crosshair IV Formula Θα ήθελα μια άποψη Τι μου προτείνει κάποιος και με πια κριτήρια* ??????? *( Έτσι Να Μαθαίνουμε )* !!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΌΝΩ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΆ !!!!!!!
viktork Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Για δες αυτό Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσεις πώς μου το προτείνεις για να μαθαίνω και εγώ αρχικά και δεύτερον δεν είναι λίγο μικρο το 600 δηλαδή τα 1000+ που θα έπαιρνα ήταν πολλά έξτρα πεταμένα λεφτά??
overpower Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 αν σκεφτεσαι να κανεις στο μελλον cf παρε κανα 750αρι,αλλα τα 1000 ειναι υπερβολικα και οπως το ειπες πεταμενα λεφτα. απλα για να βρισκεις ποσα watt χρειαζεσαι ψαχνε σε καθε αντικειμενο που παιρνεις ποσα ξοδευει.
pano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε viktork να το πάρουμε λίγο ανάποδα ,δηλαδή το τροφοδοτικό των 1000w+ με ποιό σκεπτικό προέκυψε;
viktork Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε viktork να το πάρουμε λίγο ανάποδα ,δηλαδή το τροφοδοτικό των 1000w+ με ποιό σκεπτικό προέκυψε; Λιπών λόγω το ότι απλά δεν είμαι και ο απίστευτος με τα τροφοδοτικά δεν ήξερα και πίστευα ότι μάλλον αυτό θα πρέπει να διαλέξω αδικαιολόγητος κύριε καθηγητά χα χα Και έτσι όπως λέμε δεν ήξερες δεν ρώταγες έτσι κατάλαβα και ρώτησα αν σκεφτεσαι να κανεις στο μελλον cf παρε κανα 750αρι,αλλα τα 1000 ειναι υπερβολικα και οπως το ειπες πεταμενα λεφτα. απλα για να βρισκεις ποσα watt χρειαζεσαι ψαχνε σε καθε αντικειμενο που παιρνεις ποσα ξοδευει. Αρχικά πώς θα το κάνω να βλέπω κάθε αντικείμενο πόσο ξοδεύει δεύτερον αν γίνετε μπορείς να βοηθήσεις να το κάνω αυτό και τρίτον αυτό θα ήθελα να ρωτήσω όλους που μπορούν να απαντήσουν τα κομμάτια είναι οκ η μήπως πρέπει να βγάλω η να βάλω τίποτα
stm00192 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Για να καταλάβεις πόσο υπερβολικός ήσουν η συνθεση σου σε full load και όταν μιλάμε full εννοουμε να δουλέυουν όλα απο το επεξεργαστή μεχρι το τελευταίο DVD στην τσίτα (κοινλως σεναριο επιστημονικής φαντασίας) δεν υπάρχει περίπτωση να καταναλωσει πανω από 500watt!! http://extreme.outervision.com/PSUEngine Επίσης είναι τραγική η επιλογή σου για σκλήρο αν τον προορίζει για λειτουργικό!! Η βάλε και ένα ssd μονο για λειτουργικό ή ένα HDD στις 7200rpm!! Τέλος λίγο υπερβολικά δεν είναι τα 16GB ram ?? Τα χρειάζεσαι καπου??
agent_smith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αν θες ένα άψογο τροφοδοτικό τότε πήγαινε σε Corsair AX750. To 1200 είναι υπερβολή για το σύστημα σου, από την άλλη αφού θα έδινες τόσα πάρε το corsair που έχει και 7 χρόνια εγγύηση και είναι και 80+Gold με 90% efficiency σε 50% Load.
rafail1994 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ότι είπαν τα παιδιά . Το σύστημα σου έχει πολλή μικρή κατανάλωση τα τροφοδοτικά ήθελες να αγοράσεις θα τα πάρουν κάποιοι που θα έχουν δυο 6990 που και πάλι 1250W δεν καταναλώνουν μαζί . Στο θέμα του υπολογιστή σου το έχεις αγοράσει ;. Εάν όχι πες μας κάποια πραγματάκια για να σε βοηθήσουμε 1)Ποια οθόνη έχεις ; 2)Για ποια χρήση είναι το pc ; 3)Μπορείς να τον συνθέσεις μόνος σου ; 4)Που μένεις ; 5)Μπορείς να τον αγοράσεις από διαφορετικά καταστήματα ; 6)Ποσά χρήματα διαθέτεις ; 7)Θέλεις μέσα σε αυτό το πόσο να είναι και το λειτουργικό ;(Εάν όχι πες μας ποιο θα βάλεις και την έκδοση bit(x86 η x64) 8)Θέλεις να κανείς καθόλου Overclock ; 9)Σε ενδιαφέρει να είναι αθόρυβο ;
viktork Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ότι είπαν τα παιδιά . Το σύστημα σου έχει πολλή μικρή κατανάλωση τα τροφοδοτικά ήθελες να αγοράσεις θα τα πάρουν κάποιοι που θα έχουν δυο 6990 που και πάλι 1250W δεν καταναλώνουν μαζί . Στο θέμα του υπολογιστή σου το έχεις αγοράσει ;. Εάν όχι πες μας κάποια πραγματάκια για να σε βοηθήσουμε 1)Ποια οθόνη έχεις ; 2)Για ποια χρήση είναι το pc ; 3)Μπορείς να τον συνθέσεις μόνος σου ; 4)Που μένεις ; 5)Μπορείς να τον αγοράσεις από διαφορετικά καταστήματα ; 6)Ποσά χρήματα διαθέτεις ; 7)Θέλεις μέσα σε αυτό το πόσο να είναι και το λειτουργικό ;(Εάν όχι πες μας ποιο θα βάλεις και την έκδοση bit(x86 η x64) 8)Θέλεις να κανείς καθόλου Overclock ; 9)Σε ενδιαφέρει να είναι αθόρυβο ; Αρχικα οχι αλλα προκιτε πολυ συντομα 1) σκεφτομε να παρο 3 Philips 191EL2SB 19" 2) Ειναι για λυγο απολα θα βαλο αρκετα παιχνιδια πολα παρα πολα προγραματα θα κανο σιγουρα καπια hacks κε τετια 3) Ναι μπορο αλλα οταν ερθι η ορα θα ζητισο βοιθια απο ενα γνοστο μονο για τα καλοδια και την ψικτρα 4) ΑΠΟΡΗΤΟ χαχαχαχαχ αθηνα αλα οτι ειναι το παραγκελνο κε μου το στελνουν με κουριερ ( που πιθανον ολα μου τα κοματια θα ερθουν απο vision studio θεσσαλονικη ) 5) Ναι πιστευο πος μπορο χαχα επιδι εκτοσ απο τον πιργο θα παρο και εξοτερικα κοματια οπος razer mamba razer lycosa mirror ενα adaptora apo mini dsplay port -> DVI και επιδι δεν μου πολιαρεσε ι ιδεα του internal dvd ετσι σκεφτομε αφτο Asus SDRW-08D2S-U 6) Διαθετο εος 1500-1500 και κατι 7) Λιπον για αφτο το θεμα μπορι να με βριτε λιγο βοδι αλα για αφτο το λογο ιμε εδω για να μαθο λιπον σκεφτομε να βαλο win 7 ultimate και καπακι λογο το οτι θα αρχισο να μαθενο καπια γλοσα οποσ το python σκεφτομε να βαλο κε ubuntu αλλα δεν το εχο δεσι κιολας αλλα για τιποτα απο τα 2 δεν θα πλιρονα λογο οτι τα win 7 ultimate τα εχο ( δικα μου ΟΧΙ official και οταν θα μου βγαλι οτι δεν ειναι αυθεντικα θα του λιτουργισο το το remove WAT το εχω κανι αρκετες φορες ) 8) οκ χαχαχαχαχα αφτο το σκεφτομε λογο οτι το βλεπο παντου αλα δεν ξερω τι σιμενι εξιγισε μου τι ειναι κο\αι σου λεο χιχιχιχι 9) κακο δεν θα ηταν δεν θα ηθελα να εχο ενα αεροπλανο διπλα μου χιχιχιχι και σιγνομι για τα λαθι ( ορθογραφια ) ειναι θεμα δισλεξιας απλα βαριομουν να τα διορθοσο ολα τα λαθι με το τροπο word
stm00192 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Θεούλη μου μας έβγαλες τα μάτια με την ορθρογραφία!! Δεν διαβάζεται καν το ποστ! Ελεος! Και ότι έχεις συνηθησει στα greeklish ΔΕΝ ειναι δικαιολογία! ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ!!
rafail1994 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ορίστε μια πρόταση από μένα ram:Kingston 8GB gpu:Asus Radeon HD 6970 mobo:Asrock P67 Extreme4 cpu:Intel Core i5-2500K hdd:Samsung Spinpoint F3 1TB ssd:Samsung 470 Series 128GB psu:Corsair Enthusiast Series TX650 V2 case:Corsair Graphite Series 600T cpu cooler:CORSAIR H80 monitor:Dell Ultrasharp U2311H Συνολο:1445.26E Και εαν θέλεις και δεύτερη οθόνη βγαίνει σύνολο 1615,16Ε
viktork Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Για να καταλάβεις πόσο υπερβολικός ήσουν η συνθεση σου σε full load και όταν μιλάμε full εννοουμε να δουλέυουν όλα απο το επεξεργαστή μεχρι το τελευταίο DVD στην τσίτα (κοινλως σεναριο επιστημονικής φαντασίας) δεν υπάρχει περίπτωση να καταναλωσει πανω από 500watt!! http://extreme.outervision.com/PSUEngine Επίσης είναι τραγική η επιλογή σου για σκλήρο αν τον προορίζει για λειτουργικό!! Η βάλε και ένα ssd μονο για λειτουργικό ή ένα HDD στις 7200rpm!! Τέλος λίγο υπερβολικά δεν είναι τα 16GB ram ?? Τα χρειάζεσαι καπου?? Εγω ειχα βρι 4 gb με ληγοτερο cas latency (ξερο οτι οσο πιο λιγο τοσο το καλητερο ) πολυ πιο ακριβο και δεν ειμε σιγουρος αν ηταν πιο πολα mhz σε ταχιτιτα αλλα ειμαι ανιχτος σαν πορτα σε σιμβουλες οπος ποσα gb να βαλω και εγω υξερα οτι ειναι υπερβολη
stm00192 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ορίστε μια πρόταση από μένα ram:Kingston 8GB gpu:Asus Radeon HD 6970 mobo:Asrock P67 Extreme4 cpu:Intel Core i5-2500K hdd:Samsung Spinpoint F3 1TB ssd:Samsung 470 Series 128GB psu:Corsair Enthusiast Series TX650 V2 case:Corsair Graphite Series 600T cpu cooler:CORSAIR H80 monitor:Dell Ultrasharp U2311H Συνολο:1445.26E Και εαν θέλεις και δεύτερη οθόνη βγαίνει σύνολο 1615,16Ε P67??? why?? Εγω ειχα βρι 4 gb με ληγοτερο cas latency (ξερο οτι οσο πιο λιγο τοσο το καλητερο ) πολυ πιο ακριβο και δεν ειμε σιγουρος αν ηταν πιο πολα mhz σε ταχιτιτα αλλα ειμαι ανιχτος σαν πορτα σε σιμβουλες οπος ποσα gb να βαλω και εγω υξερα οτι ειναι υπερβολη Ρε αγορούδι μου πρόσεξε λίγο την ορθογραφία σου .. μας κουράζεις πολύ στο διάβασμα!!
rafail1994 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Να με συγχωρείτε κύριε stm00192 μπέρδεψα τα link Asrock Z68 Extreme3 Gen3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.