Προς το περιεχόμενο

"Κολπο" με 2 κινητα τηλεφωνα..

pavlos1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σημερα εμαθα ( μου εδειξαν ) ενα "κολπο" να το πω που για να πραγματοποιηθει χρειαζονται 2 κινητα τηλεφωνα.

Ας υποθεσουμε οτι εχουμε το τηλεφωνο Α και το τηλεφωνο Β. Καλεστε απο το τηλεφωνο Α το τηλεφωνο Β και φερτε τα σε επαφη ( δηλαδη τα μικροφωνα και των 2 να ειναι σχεδον κολλητα ), επειτα ανοιξτε τα μεγαφωνα και των 2 τηλεφωνων, πειτε 1-2 λεξεις και μετα απο λιγο θα αρχισουν να ακουγονται κατι παραξενοι ηχοι ( οπως αυτους που βαζουν στις ταινιες με εξωγηινους ).

Μην ξεχνατε να εχετε τα κινητα οσο κοντα γινεται και να εχετε τα μεγαφωνα ανοιχτα και στα 2 κινητα κατα τη διαρκεια της κλησης μεταξυ τους.

Το εχω δοκιμασει σε 4 μεχρι τωρα παραλλαγες με διαφορα κινητα και εχει δουλεψει. Αν καποιος γνωριζει ας μας πει τι ειναι αυτοι οι ηχοι που ακουγονται, η ακτινοβολια μηπως???

Δημοσ.

Προφανώς και σιγά το κόλπο.

Προφανώς και δεν είναι η ακτινοβολία. :-(

Οι ήχοι που αναμεταδίδονται είναι και αλλοιώνονται σιγά-σιγά.

Που να βάλεις και τρία κινητά. :-D

Δημοσ.

ενα αλλο κολπο για οποιον ενδιαφερεται.

Καθως μιλας στο τηλεφωνο αν ανοιξεις την παλαμη που το κρατα, μετα απο λιγες στιγμες ο συνομιλητης ακουει ενα ΓΚΝΤΟΥΠ!

Δημοσ.

Σιγά το κόλπο ρε συ! Θυμάμαι όταν ήμουν μπόμπιρας (4-5 χρονών) είχα κάτι σαν μαγνητοφωνάκι, όταν έβαζα το μικρόφωνο στο ηχείο έκανε αυτόν τον τέλειο ήχο :P

Δημοσ.

θυμηθηκα τον αλλον που ελεγε οτι φωναζε στα βουνα και μετα απο λιγο ακουγε τη φωνη του και νομιζε οτι ειναι κανα φαντασμα του γκοτζιλα

Δημοσ.

θυμηθηκα τον αλλον που ελεγε οτι φωναζε στα βουνα και μετα απο λιγο ακουγε τη φωνη του και νομιζε οτι ειναι κανα φαντασμα του γκοτζιλα

την διαφημιση της κοσμοτε, ναι λολ....

φιλε εχεις και γαμω τα αβαταρ... πολυ φανυ

Δημοσ.

ενα αλλο κολπο για οποιον ενδιαφερεται.

Καθως μιλας στο τηλεφωνο αν ανοιξεις την παλαμη που το κρατα, μετα απο λιγες στιγμες ο συνομιλητης ακουει ενα ΓΚΝΤΟΥΠ!

Το δοκίμασα. Όντως. Tι παίζει; Ακόμα και με τις παλιες συσκευές δουλεύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...