Προς το περιεχόμενο

University of Gaming


xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω ήρθε η ώρα ν κάνουμε μια στροφή,επιλογής στην ζωή μας :-D .

Νομίζω ήρθε η ώρα για νέους και παλιούς...να μετακομίσουμε στο Βέλγιο!

Ήρθε η ώρα να πάμε σε ένα διαφορετικό πανεπιστήμιοB) . Με μόλις 1000€ .

Price of admission will be around 1,000 euros, students' minimum age limit will be 18.

 

http://www.universityofgaming.com/info.php

 

http://www.universityofgaming.com/index.php

 

καλά ο athene είναι πολύ τρελός τύπος λέμε..και φαίνεται να έχει φάση!^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ήμουν έτοιμος να απαντήσω με το κλασσικό μου στύλ που θα έκραζα απο την αρχή μέχρι το τέλος, αλλα αποφάσισα να δώ το video πριν μιλήσω για να μην με λέτε και κολλημένο...

 

συμφωνώ με το part 1 του video και κρατάω απο τον επίλογο το εξής πολύ ωραίο: "We have learned to approach reality differently and see everything as probabilities instead of certainties"

 

τα υπόλοιπα δυστυχώς είναι γενικολογίες και δεν βγάζουν ιδιαίτερο νόημα. δεν έχουν καν αυτόν τον σκοπό δηλαδή. περισσότερο μπερδεύουν και δεν συνδέονται λογικά μεταξύ τους οι προτάσεις, η τουλάχιστον ήμουν πολύ κουρασμένος για να το καταλάβω (ελπίζω να είναι το δεύτερο).

 

επίσης μου έκανε εντύπωση (περισσότερο αρνητικά) το εξής: "We don't need decades of trial and error to sort out which of our convictions may be improbable. The question is not whether our believes are right or wrong, but whether or not being emotionally attached to them is more or less likely going to benefit us."

 

με λίγα λόγια μας λέει ό,τι μας επηρεάζει αρνητικά συναισθηματικά να το διαγράφουμε, παράδειγμα αν πονέσουμε απο έναν χωρισμό να μην προσπαθήσουμε ξανά να κάνουμε ίδια σχέση η με το ίδιο άτομο γιατι δεν μας επωφελεί συναισθηματικά, αλλά αντί για αυτό να βρούμε κάποιο άτομο το οποίο δεν θα μας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα και να ζήσουμε μαζί του. δυστυχώς όλη αυτή η θεωρία φαίνεται οτι θέλει να προωθηθεί σε άτομα με κατάθλιψη και ψυχολογικά προβλήματα και απο αυτούς ψάχνει την "χρηματοδότηση" του... είναι πραγματικά εκμετάλευση το video αν και ίσως βοηθήσει κάποιους (όπως λέει και το ίδιο το video η επίδραση του placebo είναι μεγάλη). δυστυχώς το μυαλό έχει πολύ δυνατότερους μηχανισμούς προστασίας απο αυτούς που αναφέρει στο βίντεο και συνήθως χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή για να περάσει κάποια κατάθλιψη. δεν βλέπω όμως να αναφέρεται κάτι στο video για αυτό. ίσως γιατι δεν συμφέρει για την πελατεία.

 

επίσης +1 fail για το να μην αφήνει comment στο video.

 

όσο για το university και τα 1000 ευρώ, ναι θα κράξω.......... :D :D :D

 

 

edit: επίσης μπήκα και στο forum τους, όπως το φανταζόμουν, hot topics είναι τα εξής:

 

how to approach women, true love and stuff like that, beating fear.... τι να πω ρε γαμώτο.... μακάρι να βοηθηθούν αυτά τα άτομα έστω και έτσι γιατι απο ότι φαίνεται υπάρχουν αρκετά.

 

 

 

 

ΜΑΛΑΚΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ !!!!!!!!!!!!!! B) :cool:

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαφώς..είναι και μεγάλο βίντεο,αλλά και εγω αυτά που έπιασα δεν συμφωνώ μαζί του.

+1 για τον σχολιασμό σου για τα άτομα αυτά

 

.Ε προφανώς φοβόταν για το αυτονόητο,έναν πανικό μέσα από σχόλια.

 

Μα ψήσε το να τα δώσουμε να πάμε,το Βέλγιο είναι ωραία χώρα:mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαφώς..είναι και μεγάλο βίντεο,αλλά και εγω αυτά που έπιασα δεν συμφωνώ μαζί του.

+1 για τον σχολιασμό σου για τα άτομα αυτά

 

.Ε προφανώς φοβόταν για το αυτονόητο,έναν πανικό μέσα από σχόλια.

 

Μα ψήσε το να τα δώσουμε να πάμε,το Βέλγιο είναι ωραία χώρα:mrgreen:

βασικά δεν είναι τελείως τραγικά, το πρώτο μέρος του βίντεο ήταν πολύ ενδιαφέρον και λογικό, πράγματα που πολύς κόσμος τα αγνοεί ... απλά ακόμα και αν βρεί τρόπο να τα διδάξει σωστά και να δώσει στον άλλον τον τρόπο για να βελτιώσει την σκέψη του και τα λοιπά, για μένα δεν θα τα καταφέρει. η σεροτονίνη όπως λέει το βίντεο δεν είναι κάτι που διαλέγουμε πότε θα φτιάξουμε και θα χρησιμοποιήσουμε. όπως έλεγε και ο Ayrton Senna,"ο κάθε άνθρωπος έχει τα όρια του, απλά τα δικά μου είναι λίγο πιο πέρα απο των άλλων."

 

επίσης μετά απο καταθλιψη στον άνθρωπο π.χ melancholic depression μπορεί να δημιουργηθούν βλάβες στον εγκέφαλο που θεωρούνται αναστρέψιμες, μετά απο φαρμακευτική αγωγή. δεν είμαι και ειδικός αλλα απο όσα έχω διαβάσει αυτά έχω καταλάβει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...