Arbitary Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά χρειάζομαι λίγο βοήθεια έχω ένα P4 3.00 και κάθε τόσο μου σκάει μπλε στο άκυρο χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο στις μπλε μου βγάζει διαφορετικό sys κάθε φορά και δεν ξέρω τι είναι. Από θερμοκρασία είμαι μεταξύ 53 και 62 ανάλογα το πόσο είναι φορτωμένο memory test έκανα άλλα όχι για πολύ το άφησα περίπου κάνα μισάωρο (ένα πέρασμα) βαριόμουνα για παραπάνω. ποσταρα και τα minidump μου μήπως κάποιος ποιο έμπειρος δει κάτι ευχαριστώ. http://www.mediafire.com/?hyocb0fvqdn92gr
filip123go Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Για αρχή τρέξε το memtest bootable για κανενα τετράωρο...!
stm00192 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Με μισαρω μηδεν εις το πηλικον ... Τρέξτο κανενα 4ωρο όπως είπε ηδη ο filip!
Arbitary Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 κρίμα μετά από 4 ώρες έβγαλε 6 σφάλματα πολύ κρίμα ευχαριστώ παιδιά.
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 κρίμα μετά από 4 ώρες έβγαλε 6 σφάλματα πολύ κρίμα ευχαριστώ παιδιά. Aν τυχον υπαρχει εγγυηση δεν θα συναντησεις προβλημα στην αντικατασταση τους. Επισης,αν και εννοειται,σε περιπτωση που εχεις πειραγμενα FSB,τασεις,συχνοτητες,overcloked γενικως, τα επαναφερεις στα default ή δινεις λιγο περισσοτερο ρευμα στις μνημες. Εαν δεν παιζει κατι απο τα παραπανω, yeap,εισαι ατυχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.