Προς το περιεχόμενο

Τα ηχεία της οθόνης ως ηχεία συστήματος;

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω ! Εχω μια γενικη ερωτηση , μπορω με καποιο καλωδιο να χρησιμοποιησω τα ηχεια της οθονης ( ειναι tv-monitor) ως...ηχεια υπολογιστη? Δλδ πχ να βαζω ενα mp3 να παιζει ο ηχος να "βγαινει" απο τα ηχειάκια της οθονης? ευχαριστω προκαταβολικα!

Monitor: LG M2362D

Δημοσ.

Αν η καρτα γραφικων σου βγαζει εξοδο hdmi, τοτε με ενα τετοιο καλωδιο θα μεταφερει εικονα και ηχο.

Αν εισαι συνδεμενος με dvi (ή vga) τοτε κοιταξει τι εισοδους ηχου εχει η τηλεοραση σου. Πιθανοτατα να εχει ψηφιακη εισοδο, ή rca βυσματα , ή και mini jack

Αν εχει RCA εισοδους για παραδειγμα, τοτε παρε ενα καλωδιο απο mini-jack (βυσμα ακουστικων) σε rca και συνδεσε το απο την εξοδο της καρτας ηχου.

Αν γραψεις ποια μαρκα και μοντελο monitor-τηλεοραση εχεις, τοτε θα σου πουμε με σαφηνεια τι εισοδους ηχου εχει. Πες μας επισης αν η καρτα γραφικων σου εχει εξοδο dvi ή hdmi.

Δημοσ.

Συγνωμη παιδια! Απλα λογω χωρου αφαιρεσα τα Ζ-2300 Logitech ...και τυχαια ειδα ενα video πριν λιγο και εχω ηχο :P

γραφω στο spoiler και στην υπογραφη μου ποια ειναι η καρτα γραφικων κ η οθονοτηλεοραση μου! Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Τη συνδεω με hdmi, προσφατα τη συνδεσα, την ειχα με DVI. Δυστυχως ομως δεν μπαινει σε αναμονη αμα κλεισω το pc και πρεπει να τη κλεινω τελειως αλλα τι να κανουμε μη τα θελουμε κ ολα ε? :unsure:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...