stamatinho Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Θελω να αγορασω απο δευτερα μια προστασια για το μηχανημα μου και κατεληξα συμφωνα με τα χρηματα που διαθετω μεχρη 70 ευρω δηλαδη σε αυτα τα 2 εχετε καμια βοηθεια? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701152 http://www.mydigital.gr/index.php?target=products&product_id=7941
tigergreg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 UPS χωρις αλλη σκεψη αλλα λιγο μεγαλυτερο. http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200012158
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλύτερα να πάρεις ενα ups αλλα ίσως χρειαστεί να δώσεις μερικά χρήματα παραπάνω για να πάρεις κατι καλό. Απλά να κοιτάξεις να σηκώνει το ups αυτα που θέλεις να συνδέσεις επάνω του
Pooky(1) Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 To APC το έχω εδώ και χρόνια. Έχει αποδειχτεί σωτήριο σε πτώση κεραυνού μάλιστα όταν το πρωτοπήρα. Αλλά δεν κάνω κάτι που να απαιτεί συνεχόμενη χρήση του υπολογιστή αν πέσει το ρεύμα, άλλωστε τα pcs τα χρησιμοποιώ μόνο για παιχνίδια, και ups να ήθελα θα έπρεπε να πάρω κάποιο πανάκριβο γομάρι να σηκώνει τα τροφοδοτικά μου. Στον iMac και το Macbook pro αντίθετα έχω ένα 550va APC UPS (των 105 ευρώ max 330watts) γιατί εκεί δεν παίζω απλά.
stamatinho Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 To APC το έχω εδώ και χρόνια. Έχει αποδειχτεί σωτήριο σε πτώση κεραυνού μάλιστα όταν το πρωτοπήρα. Αλλά δεν κάνω κάτι που να απαιτεί συνεχόμενη χρήση του υπολογιστή αν πέσει το ρεύμα, άλλωστε τα pcs τα χρησιμοποιώ μόνο για παιχνίδια, και ups να ήθελα θα έπρεπε να πάρω κάποιο πανάκριβο γομάρι να σηκώνει τα τροφοδοτικά μου. Στον iMac και το Macbook pro αντίθετα έχω ένα 550va APC UPS (των 105 ευρώ max 330watts) γιατί εκεί δεν παίζω απλά. αυτο που εχεις ειναι σταθεροποιητης αν καταλαβα..κατι αναλογο με αυτο που προτεινα πιο πανω?δε με εδιαφερει να γραφω κατι η να κατεβαζω κατι και να σταματησει αυτο που με νοιαζει ειναι η αξιοπιστια και να μη παθει τιποτα το μηχανημα μου.τα υπολοιπα βρισκονται,τα hardware ομως...πρεπει να τα σκασεις παλι.
Pooky(1) Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, ακριβώς το μηχάνημα που έχεις linkάρει έχω. Είναι σταθεροποιητής τάσης. Σαν κατασκευή απίστευτη, η συσκευή είναι θεόβαρη και έχω το μηχάνημα σε λειτουργία από το 2006, όταν έβαλα ADSL και είχα έννοια για τα μηχανήματα. Πάνω εκεί είναι το gaming pc μου και οι κονσόλες μου με τις οθόνες τους, μέχρι πριν κανένα δίμηνο ήταν και το κατεβαστήρι, αλλά εγκατέλειψα το 24/7 downloading πια. Βέβαια έχω μόνιμα συνδεδεμένο το router. Το μεγάλο πρόβλημα, είναι όταν έρχεται το ρεύμα όπου το πρώτο δευτερόλεπτο έρχεται με κάτι τάσεις εξωπραγματικές. Η συσκευή έχει χρονοκαθυστέρηση μερικά δευτερόλεπτα οπότε και κρίνεται ιδανική για τη χρήση της. Είναι 1200va πράγμα που δείχνει ότι το max φορτίο που θα αντέξει είναι γύρω στα 760 watts, δεν το έχω ξεπεράσει ποτέ. Όταν το είχα πρωτοπάρει, είχαμε πτώση κεραυνού στη περιοχή μου όπου έκαψε όλες τις τηλεοράσεις και υπολογιστές στη γειτονιά. Εμένα απλά "έπεσε" η ασφάλεια που έχει πίσω και έπρεπε απλά να τη ξαναπατήσω μέσα για να λειτουργήσει ξανά. Όλα καλά, με γλύτωσε τότε από ένα σεβαστό ποσό μια και δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω άλλο μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.