Προς το περιεχόμενο

εγκατασταση τεντας?

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερεις κανεις αν ειναι ευκολη η διαδικασια εγκαταστασης μιας τεντας με οδηγους εξ'ολοκληρου?Θα ημουν ευγνωμων αν μου υποδεικνυει καποιος τα βασικα(εργαλεια υπαρχουν για τρυπες),γιατι δεν υπαρχουν λεφτα να φωναξω τεχνικο και τις τεντες μου τις χαρισανε και μενουν αχρησιμοποιητες :cry:

Δημοσ.

Ξερεις κανεις αν ειναι ευκολη η διαδικασια εγκαταστασης μιας τεντας με οδηγους εξ'ολοκληρου?Θα ημουν ευγνωμων αν μου υποδεικνυει καποιος τα βασικα(εργαλεια υπαρχουν για τρυπες),γιατι δεν υπαρχουν λεφτα να φωναξω τεχνικο και τις τεντες μου τις χαρισανε και μενουν αχρησιμοποιητες :cry:

για να την βαλεις πρεπει να ανεβεις πανω στα καγκελα. ειναι λιγο επικινδυνο

σου συνηστω να φερεις καποιον μαστορα να την τοποθετησει

Δημοσ.

για να την βαλεις πρεπει να ανεβεις πανω στα καγκελα. ειναι λιγο επικινδυνο

σου συνηστω να φερεις καποιον μαστορα να την τοποθετησει

ωστε να πέσει ο μάστορας και οχι εσυ..

Δημοσ.

ωστε να πέσει ο μάστορας και οχι εσυ..

ξερουν αυτοι, ειναι εμπειροι και δεν πεφτουν

σε εμενα, ανεβηκαν στον 3ο οροφο με απο κατω κενο και το εκαναν ανετα

Δημοσ.

εκτος απο το πανι θες σιδερα,στριφονια,ουπα,δραπανο με τρυπανι για τσιμεντο και ατσαλι,αλφαδι,μετρο,σφυρι και αλλα που δεν εχεις :P

Δημοσ.

παιδες εχω δεντρα απο κατω,μην ανυσηχειτε...αν πεσω θα τα κλαδεψω :mrgreen: :mrgreen:

εκτος απο το πανι θες σιδερα,στριφονια,ουπα,δραπανο με τρυπανι για τσιμεντο και ατσαλι,αλφαδι,μετρο,σφυρι και αλλα που δεν εχεις :P

:rolleyes: ntinara μπορεις να με βοηθησεις(κρινοντας απο τις ολοκλρωμενες απαντησεις σου)!!?!!η τεντα αποσυναρμολογηθηκε απο ενα σπιτι και μεταφερθηκε στο δικο μου,οποτε περιεχει τα παντα εκτος απο τα ουπατ :wub: :wub: :whistle:

Δημοσ.

οι αντιριδες μπαινουν μεχρι μισο μετρο απο τους πλαινους μηχανισμους.(αφου εχεις παλια τεντα θα κοιταξεις νατις βαλεις εκει που εχει κοψιμο το πανι κατω

πρωτα τρυπας το μηχανισμο στη μια μερια

μετα τοποθετεις τον αξονα με την αλλη μερια του μηχανισμου,σημαδευεις που θα τρυπησεις.τρυπας

τοποθετεις ολο τον αξονα με το μηχανισμο

τεντωνεις τον σωληνα οσο περισσοτερο γινεται για να μη κανει κοιλια

τρυπας παλι πανω για να βαλεις τις αντιριδες,(μονο πανω οχι στο καγκελο ακομα)

τις βαζεις περνας τα ραουλα,βαζεις το πανι οσο πιο τσιτα γινεται,

το πανι το καρφωνεις πανω στο σωληνα με διατρητικες βιδες και οχι με συρμα

περνας τη κατω σωληνα μεσα στο πανι και τις ακρες απο τα ραουλα

σηκωνεις με τη μανιβελα τη τεντα να τσιτωσει,και βιδωνεις τις αντιριδες στο καγκελο :rolleyes:

παρε σωστα ουπα ε.

και κατα προτιμηση βαλε καινουρες βιδες-στριφονια για να μη σπασουν απο σκουρια

Δημοσ.

Στο ολο πειραμα να προσθεσω πως αμα δεν εχεις πνευματικο-κρουστικο δραπανο ή μπρατσο του Chuck, μην διανοηθεις να αρχισεις να τρυπας το μπετον για να περασεις τις χοντρες βιδες...

Δημοσ.

ntinara σε ευγνωμωνω :-D u r the best at this time of crisis B)

ερωτησεις(ελπιζω να επιτρεπεται :-) )...

-η τεντα ειναι διπλωμενη στον πανω σωληνα της με περασμενο τον κατω σωληνα και ο ενας μηχανισμος της βιδωμενος εκει πανω(φαντασου απλα οτι την κατεβασανε οπως ειναι,ξεβιδωνοντας τα στριφωνια).Μπορει να τοποθετηθει ετσι κατευθειαν ή πρεπει να τα αποσυναρμολογησω ενα ενα?

-οι θεσεις των αντιριδων ειναι οπως το λες.Τσεκαρισμενες στα κοψιματα.Οποτε πως θα πετυχω ακριβως τα κοψιματα και την τοποθετηση τους,ωστε τα ραουλα να μπουν ακριβως?

-σε τι αποσταση μπροστα απο τον πανω σωληνα βιδωνω τις αντιριδες?

-σε τι αποσταση προς τα μεσα απο τη γωνια του ταβανιου βιδωνω το μηχανισμο?(ελπιζω να καταλαβες)

Θα μου ηταν πολυ χρησιμο και πιο ευκολο αν μπορεις να με καθοδηγησεις και με τα εργαλεια που θα χρησιμοποιησω σε καθε βημα ωστε να πετυχω το καλυτερο στην εγκατασταση(και κυριως στο αλφαδιασμα) :unsure:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...