RottenLungs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά ψάχνω να βρω drivers για Keyboard converter ps/2 to usb... Βοήθεια... Τώρα γράφω με το On-screen keyboard των windows. Μιλάμε ΒΑΣΑΝΟ. Μία ώρα να γράψω 2 λέξεις.
washcloud Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δε χρειάζεσαι ξεχωριστό driver για να χρησιμοποιήσεις τον αντάπτορα αυτόν. Ενίοτε απλά δε δουλεύει. Δοκίμασε πάντως αν θες, να κάνεις απεγκατάσταση του υπάρχοντος driver για Keyboard και restart, μπας και.
RottenLungs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ωράια!!! Εχω καινουριο PC και δεν μπορώ να το δουλέψω... Απο Δευτέρα, τι να κάνουμε.
washcloud Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Tσέκαρες την απεγκατάσταση; Ή είναι ολόφρεσκα τα Win ;
RottenLungs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ολόφρεσκα είναι αλλα έκανα και ένα uninstall. ΤΙΠΟΤΑ. Τουλάχιστο με το on-screen keyboard μπορω και ετοιμάζω το PC για τηνΔευτέρα που θα πάρωκαι το keyboard το σωστό...
washcloud Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού είναι ολόφρεσκα, no wonder που δεν έπαιξε η απεγκατάσταση. Είναι αυτό που είπα : απλά δε δουλεύει. Δεν το 'χω ψάξει πώς και τί, αλλά μου το 'χαν πει παλιότερα ότι είτε δουλεύει-είτε δε δουλεύει. Για μάους που το ήθελα εγώ (σε 'μένα πάντως πάντα δούλευε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.