Προς το περιεχόμενο

Μέλη με φωτογραφίες τους - Νο.2

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ήσουν λουσμένος όταν έβγαζες τις φώτο; Γιατί το μαλλί όσο κάνεις scroll αφρατεύει.

Πάντως είσαι πράγματι πολύ κοντά στον ορισμό του 'Αδωνι.

Δημοσ.

Όχι και η καλύτερη ποιότητα.

τουλαχιστον οι εικονες δεν ειναι πολυ χαμηλης αναλυσης.

-------------------------------------

αλα facebook/youtube...

Οσοι ψαξατε με tineye καντε LIKE

Δημοσ.

Ναι,δεν βγήκα Άφωνις λόγω φωτισμού και ποιότητας κάμερας pc.Αλλά φαίνονται τα αγγελικά χαρακτηριστικά των ματιών μου και των φρυδιών μου.

Δημοσ.

Όχι, εγώ σοβαρολογώ, έχεις κάτι πολύ αρρενωπό. Άγριο, μα και ευγενές.

Δεν ξέρω,όχι πως δεν μπορέι να σοβαρομιλάς.Αλλά πως είμαι όμορφος είμαι,όχι πως βγήκα άσχημος σητν φωτογραφία αλλά ίσως όχι τέλειος.Αλλά έχω παιδικό πρόσωπο.Δεν ξέρεις πόσες κοπέλες με βλέπουν συνέχεια,αποχαυλώνουνται πάνω μου,παντού,δρόμο,έξω,περίπτερα,βενζινάδικα που μου δίνουν δωρεάν κουπόνια ενώ έβαλα λιγότερη βενζίνη,ομοφυλόφυλος έπυ να μου πίανει το λαιμό...

Δημοσ.

Δεν ξέρω,όχι πως δεν μπορέι να σοβαρομιλάς.Αλλά πως είμαι όμορφος είμαι,όχι πως βγήκα άσχημος σητν φωτογραφία αλλά ίσως όχι τέλειος.Αλλά έχω παιδικό πρόσωπο.Δεν ξέρεις πόσες κοπέλες με βλέπουν συνέχεια,αποχαυλώνουνται πάνω μου,παντού,δρόμο,έξω,περίπτερα,βενζινάδικα που μου δίνουν δωρεάν κουπόνια ενώ έβαλα λιγότερη βενζίνη,ομοφυλόφυλος έπυ να μου πίανει το λαιμό...

για να ειμαι ειλικρινης μπορει να φερνεις λιγο τον ναυαγο ετσι αξυριστος αλλα μεταφερεις μια γαληνη, ειναι ωραιο αυτο, εχεις baby face

Δημοσ.

Κοίτα επειδή γενικά σε έχω κόψει ειλικρινές άτομο και επειδή έχεις ξανα-αναφέρει πως είσαι πολύ ωραίος, δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Σαν άντρας προς άντρα τώρα αυτά, ε; Μην πάει πουθενά το μυαλό σου. Ενώ δε μοιάζετε εμφανισιακά, μου θυμίζεις τον Hugh Jackman, σε φάση, από τη μία λίγο γυναικεία χαρακτηριστικά, παιδικά που λες κι εσύ, από την άλλη αρχιδίλα, αντρίλα, πως το λέμε. Να σε χαίρονται τα γκομενάκια που σε ψειρίζουν!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...