dimsot1989 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σας παιδια, ειμαι καινουριος εδω..πολυ καλη δουλεια!!! εγω πηρα ενα φλασακι, και το βαζω στο λαπτοπ και δεν μου το διαβαζει, λες κ δεν υπαρχει... παλιοτερα, οταν εβαζα ενα καινουριο φλασακι μου ελεγε μονο του εγκατασταση κ ολα κομπλε μετα......τωρα ομως??? ξερετε αν υπαρχει καποιος τροπος να το εγκαταστησω χειρωκινητα? αλλά πως, αφου δεν το βρισκω πουθενα.... οποιος ξερει ας βοηθησει εχαριστωυ
Xristaras12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 καινουριο ειναι; αν μπορεις δοκιμασε το σε αλλη θυρα usb η και σε αλλο υπολογιστη. Αν ειναι καινουριο ενδεχεται να ειναι προβληματικο αρα πας για αντικατασταση.
dimsot1989 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 ναι καινουριο ειναι το δοκιμασα σε ολλες τις θυρες και σε δευτερο υπολογιστη αλλά τιποτα βασικα ειναι αυτο: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/USB-Flash-Disks/TURBO-X-BUDDY-USB-FLASH-DRIVE-4GB-RED-%C2%A0%C2%A0%C2%A0%C2%A0%C2%A0%C2%A0.htm αν το παω στο πλαισιο θα μου το αλλαξουν ετσι...εχει εφ ορου ζωης εγγυηση λεει
Xristaras12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 λογικα παντα ναι θα στο αλλαξουν! Νομιζω οτι ολα τα προιοντα εχουν 7 μερες DOA οποτε αλλαγη με τη μια αν μπορεις να διαθεσεις παραπανω χρηματα θα σου προτεινα κατι σε transcend H kingston H corsair.Το πιο πιθανο το στικακι αυτο θα ειναι τραγικα αργο(ειχα παρει ενα των 8 γιγα και η κατασταση ειναι δραματικη πανω απο 3ΜΒ/s δεν παει. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.