KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 παιδες χαιρετε...παθαινω το εξης...οταν εχω καποια αρχεια part1 part 2 part3 και παει λεγοντας..οταν τα μαρκαρω ολα και παταω αποσυμπιεση εδω..μου βγαζει σφαλματα..και με το peazip και το izarc και το 7-zip..ενω αν ειναι ενα αρχειο..το κανει κανονικα. το εχω δοκιμασει πολλες φορες σε διαφορα προγραμματα και ταινιες..και κανει το ιδιο πραγμα. τι λετε να φταει?
isay Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 1.ΤΙ σφάλματα; ΤΙ λένε; 2.Είσαι σίγουρος οτι ολα τα parts εχουν κατέβει κανονικά; Μήπως κάποιο δεν εχει κατέβει σωστά ή κάποιο part λείπει;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 οχι οχι ολα οκ κατεβηκανε..βγαζει error δεν τα αποσυμπιεζει..αλλα τωρα πριν λιγο πατησα μονο το ενα part αποσυμπιεση χωρις να τα μαρκαρω ολα μαζι..και τα αποσυμπιεσε ολα χωρις σφαλμα..παραξενο
isay Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 ΤΙ error βγάζει; Τέσπα, το παρακάτω κάνε το κανόνα. Όταν εχεις μια ομάδα αρχείων part1, part2, κλπ, τότε θα αποσυμπιέζεις ΜΟΝΟ το πρώτο αρχείο part1.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 δεν θυμαμαι τι ακριβως ελεγε στο error..τελος παντων..θα το εχω υποψην μου..ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.