Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρταται πως το εννοεις.

να σε προσκαλούν σε ραντεβού. να βγειτε, αυτό που είπες κι εσυ.

πως αλλιώς να ταν?

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να σε προσκαλούν σε ραντεβού. να βγειτε, αυτό που είπες κι εσυ.

πως αλλιώς να ταν?

Nope, συνηθως παει "τι ωρα σχολας να παμε να ποιουμε τιποτα?". Δεν εχει ραντεβου και τετοια. Η τωρα ή ποτε. Εκει και τοτε. Οπως καταλαβαινεις δεν παιζει ρολο το ποιος πληρωνει σε τετοιες φασεις.

Κανονικη προταση για ραντεβου απο γυναικα δεν ειχα ποτε στη ζωη μου και ουτε προκειται.

Δημοσ.

Λοιπον πολυ το κουρασαμε....και πολυ το φιλοσοφισαμε. Παρασυρομεθα απο τα ...θηλυκα σε δρομους ροζ ..οσο και σκοτεινους :ph34r: ......Εδω ειναι κυριοι η ουσια.....

Untitled-Scanned-01.jpg

mastercard.jpg

867611-184423103.jpg

μαγνητης σκετος......... :P

woman-money-ii.jpg

Tελοοςς.. :P

Δημοσ.

Nope, συνηθως παει "τι ωρα σχολας να παμε να ποιουμε τιποτα?". Δεν εχει ραντεβου και τετοια. Η τωρα ή ποτε. Εκει και τοτε. Οπως καταλαβαινεις δεν παιζει ρολο το ποιος πληρωνει σε τετοιες φασεις.

Αλλα εσυ πληρωνες ετσι κι αλλιως?

----

Τεσπα για να μην το κουρασουμε, εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ενα ραντεβου ας πουμε δεν' ντε και καλά αναγκη να ειναι για κοκτειλ στο χίλτον.

Οχι, γιατι γκρινιαζετε οτι το προβλημα ειναι τα λεφτα, που απλά ειναι η ευκολη λυση.

Δημοσ.

Ναι αλλα το Ε9 δεν ειναι συμπληρωμενο , μην κανουμε μισες δουλειες :P

Εκει εσυ στο Ε9 :P Ολοκληρο Ε3 σου χω ...και το Ε9 θελεις?

Δημοσ.

Απο τοτε που δεν πληρωνω εχω δει δραματικη μειωση (για να μην πω ολικη εκλειψη) στις "κατακτησεις" μου.

Άρα η ποσότητα των κατακτήσεων σου μετράει για εσένα στην τελική ή να περιορίσεις τις επιλογές σου σε αυτές που δεν κοιτάνε το πορτοφόλι σου αλλά άλλα πράγματα πάνω σου ; Κάτι μου λέει ότι αναφέρεσαι σε γνωριμίες σε trend - πιασοκωλέ clubs ;

Δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου

Καλά εννοείται ότι δε με νοιάζει η άποψη σας για το άτομο μου , στην τελική δε με ξέρετε καν πώς ενεργώ στη ζωή μου ούτε πρόβλημα κατακτήσεων έχω , αλλού είναι το πρόβλημα μου , στην επικρατούσα νοοτροπία που χαλάει και τη δική μου ζωή in the long run. Στη μ*δουλίαση αναφέρομαι εγώ σαν φαινόμενο που όλο και εξαπλώνεται ... Θα ήμασταν πολύ πολύ καλύτερα χωρίς αυτήν.

Δημοσ.

E ειμαι μες στο κλιμα δεν μπορεις να πεις :-D :P

Ετσι οπως το πας ,θα κατηγορηθουμε για στημενα.....και ειναι και της μοδας τελευταια... :D

Μην την ακουτε δεν την εβαλα εγω να τα πει :X

Δημοσ.

Ετσι οπως το πας ,θα κατηγορηθουμε για στημενα.....και ειναι και της μοδας τελευταια... :D

Eγω ειμαι αθωα κυριε Δικαστα, αλλος ανοιξε το συγκεκριμενο thread... :devil: :P

Δημοσ.

Άρα η ποσότητα των κατακτήσεων σου μετράει για εσένα στην τελική ή να περιορίσεις τις επιλογές σου σε αυτές που δεν κοιτάνε το πορτοφόλι σου αλλά άλλα πράγματα πάνω σου ; Κάτι μου λέει ότι αναφέρεσαι σε γνωριμίες σε trend - πιασοκωλέ clubs ;

Δεν παω σε κλαμπ, μπουζουκια και λοιπα "trendy" μερη εκτος και αν θελει η εκαστοτε παρεα και εκει συνηθως κολλαω μονο με την παρεα που πηγα και αποφευγω τα πολλα πολλα σουξου μουξου. Ολες οι γνωριμιες τετοιου τυπου τις κανω σε καφε, στο δρομο, στη δουλεια, σε παρεες κτλ.

Δημοσ.

Nαι το παραδακι στα ακινητα ειναι :P

Δεν άκουσες ότι θα μπει έκτακτη εισφορά ανά τ.μ. για δύο χρόνια μέσω ΔΕΗ ; Πάνε και οι εισοδηματίες... Τι θα κάνουμε οι άτιμες γυναίκες που κοιτάμε τα λεφτά τώρα ; Άτιμε Παπανδρέου , ΔΝΤ και Σία ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...