Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή εργάζεται δεν έχει άλλες υποχρεώσεις/δικαιώματα δηλαδή, μάλιστα.

Κάτσεις δεν κάτσεις, το να κερνάει συνέχεια α άντρας πώς το βλέπεις εσύ;

Εφοσον αυτος το προτεινε, πρεπει να περιμενει και να κερασει αυτος ενα ρημαδο καφε.

μισο

βγαζω αγγελια την 50αρα πλασμα μου για να βρω λεφτα να βγω μαζι σου ενα αποτυχημενο ραντεβου

Και ποιος σου ειπε πως θελω να βγω μαζι σου ? :rolleyes:

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εφοσον αυτος το προτεινε, πρεπει να περιμενει και να κερασει αυτος ενα ρημαδο καφε.

Αν δεχτούμε αυτό που λες σχετικά με το ποιος προτείνει, εσύ προτείνεις ποτέ;

Δημοσ.

Αν δεχτούμε αυτό που λες σχετικά με το ποιος προτείνει, εσύ προτείνεις ποτέ;

Yeap οπως εχω κερασει και σε σχεση μου.. και με τον κολλητο μου αμα δεν εχει χρηματα. Αλλα στο πρωτο ραντεβου , κανει πιο καλη εντυπωση να κερναει ο ανδρας. Και δεν εννοω ακριβο κερασμα αλλα ενας απλος καφες.

Δημοσ.

Yeap οπως εχω κερασει και σε σχεση μου.. και με τον κολλητο μου αμα δεν εχει χρηματα. Αλλα στο πρωτο ραντεβου , κανει πιο καλη εντυπωση να κερναει ο ανδρας. Και δεν εννοω ακριβο κερασμα αλλα ενας απλος καφες.

Αν πάρεις δηλαδή μία κοκα κόλα των 2-3 ευρώ και δεν σου την κεράσει, τι θα σκεφτείς; :rolleyes:

Δημοσ.

Αν πάρεις δηλαδή μία κοκα κόλα των 2-3 ευρώ και δεν σου την κεράσει, τι θα σκεφτείς; :rolleyes:

Το προφανες, καποιος που ειναι τσιγγουνης στα λεφτα, θα ειναι και στα αισθηματα.

Δημοσ.

Το προφανές; Ενώ άμα σε κεράσει τα 2 ευρώ αυτομάτως θα γίνει γαμώ τα παιδιά, ε;

Δημοσ.

Το προφανές; Ενώ άμα σε κεράσει τα 2 ευρώ αυτομάτως θα γίνει γαμώ τα παιδιά, ε;

Ναι ναι, απο τα 2 ευρω κρινεις τον αλλο αμα ειναι και γαμω τα παιδια.. αμα κερναγε 50 ευρω θα ηταν ετοιμος και για γαμο :lol:

Δημοσ.

Το προφανες, καποιος που ειναι τσιγγουνης στα λεφτα, θα ειναι και στα αισθηματα.

χμ.αυτο μου θυμιζει κατι ατακες του δημοτικου

του στυλ "οποιος το λεει ειναι"

"καθρεφτακι"

"θα το πω στη κυρια"

Δημοσ.

Διάβασε τι γράφεις παραπάνω. Πφ.

Τα διαβασα.

Αμα δεν σου αρεσει το σκεπτικο μου, μπορεις απλα και να μην με ρωτησεις. Ειναι απλο.

Δημοσ.

O αντρας πληρώνει ΠΑΝΤα,αν η γκο ομως την καταδει και αρχισει τα διαφορα,τρωει μια σωστή εξήγηση και προσγειώνεται

Δημοσ.

Λες "είναι προφανές οτι θα είναι τσιγκούνης στα αισθήματα" και μετα λες "δεν κρίνω από τα 2 ευρώ". Να πάρω φόρα να στουκάρω πουθενά;

Δημοσ.

το οτι ο αλλος μπορει να μην εχει πολλα λεφτα το εχεις σκεφτει?

δε φτανει που μας κουβαλατε σε χαι κλας πανακριβα μαγαζια... :P

Να πεις την αλήθεια.Το μαγαζί είναι ακριβό για την τσέπη μου,πάμε κάπου αλλού.

Δημοσ.

Λες "είναι προφανές οτι θα είναι τσιγκούνης στα αισθήματα" και μετα λες "δεν κρίνω από τα 2 ευρώ". Να πάρω φόρα να στουκάρω πουθενά;

Λοιπον να τα ξαναπω επειδη καποιοι δεν τα καταλαβαινουν αμεσως.

Και επειδη καταλαβα πως ηθελες να μου την πεις :rolleyes:

Το να κερασεις 2 ευρω ειναι τιποτα, το να μην κερασεις ομως μια κοκα κολα και να πεις στην κοπελα να πληρωσει στο ραντεβου ενα τοσο μικρο ποσο, σορρυ αλλα δεν μου κανει και τοσο καλη εντυπωση.

Και δεν κρινω καποιον αμα κερασει ή οχι. Για το αν συνεχισουμε να εχουμε και αλλα ραντεβου παιζουν και αλλα πραγματα πχ η χημεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...