agent_smith Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ...προλαβαίνεις να την ακυρώσεις : http://www.kanalia.eu/ Το live streaming δεν είναι και η καλύτερη λύση για τηλεόραση κατά την γνώμη μου. Τουλάχιστον με το ψηφιακό usb stick δεν απαιτείτε και κεραία μεγάλη καθώς και με το μικρό που έχουν μέσα τα ψηφιακά παίζουν μια χαρά.
Mortis19 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Οντως το stickακι ειναι απλη και σχετικα καλη λυση. Η Πατρα εχει ψηφιακο; Νομιζω δεν εχει ακομα...
agent_smith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Οντως το stickακι ειναι απλη και σχετικα καλη λυση. Η Πατρα εχει ψηφιακο; Νομιζω δεν εχει ακομα... Εαν δεν έχει ψηφιακό μην το πάρεις! Είναι μόνο ψηφιακό. Αλλιώς πάρε το άλλο με τα 45 ευρώ που παίζει και αναλογικά/ψηφιακά.
akis_supernatural Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε επειδη μενω πατρα δεν εχει ψηφιακο ακομη. αλλα μπορεις να το παρεις γιατι συντομα θα εχει.
Mortis19 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Κατσε ρε agent smith, δεν παιζει και αναλογικο αυτο που πηρα; Εγω αυτο καταλαβα... Η παραγγελια ειναι τιμολογημενη, μπορω να την ακυρωσω;
washcloud Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν έχεις προπληρώσει, ό,τι θες μπορείς να κάνεις. Και του κούριερ πχ να μην ανοίξεις.
agent_smith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Κατσε ρε agent smith, δεν παιζει και αναλογικο αυτο που πηρα; Εγω αυτο καταλαβα... Η παραγγελια ειναι τιμολογημενη, μπορω να την ακυρωσω; Δεν παίζει αναλογικά. Νόμιζα ότι το είχες προσέξει και επίσης δεν ήξερα αν παίζει η όχι στην Πάτρα ψηφιακό σήμα. Δεν υπάρχει πρόβλημα απλά καλείς και την ακυρώνεις. Συγνώμη για το λάθος.
Mortis19 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα δεν εγινε τπτ. Μου ειπαν οτι την εχουν στειλει και θα αρνηθω την παραγγελια απλα. Παρειγγειλα το αλλο...
terry308 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δουλεύει με 7άρια και Media Center? win7 64bit ναι ... έχει δικό του πρόγραμμα αναπαραγωγής/εγραφης
Mortis19 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει δουλεψει κανεις το δικο το vivaTV; Προσπαθησα να το δουλεψω αλλα συνεχως μου βγαζει μια μπλε οθονη... Το media center παλι το χω βγαλει απο τα windows μιας και δεν το χρειαστηκα ποτε (ξερει κανεις πως να το ξαναβαλω; )
agent_smith Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει δουλεψει κανεις το δικο το vivaTV; Προσπαθησα να το δουλεψω αλλα συνεχως μου βγαζει μια μπλε οθονη... Το media center παλι το χω βγαλει απο τα windows μιας και δεν το χρειαστηκα ποτε (ξερει κανεις πως να το ξαναβαλω; ) Περίεργο αυτό που λές. Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα σε win 7 x64. To media center μπορείς να το ξανά περάσεις από το Programs and Features->Turn Windows Features On or Off-> Media Features.
Mortis19 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Περίεργο αυτό που λές. Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα σε win 7 x64. To media center μπορείς να το ξανά περάσεις από το Programs and Features->Turn Windows Features On or Off-> Media Features. Βρισκει ενα καναλι και δεν δειχνει τιποτα. Απλα μια μπλε οθονη. Media features δεν υπαρχει εκει που μου πες. Καποιος αλλος τροπος;
Mortis19 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικα τωρα εχω βαλει την κεραια που ειχε μαζι το tv tuner και πολυ πιθανον να μην εχει σημα (δεν ειμαι πατρα). Το τηλεκοντρολ πως το κανω να δουλευει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα