PCmaniac1234 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω ένα laptop acer και μου έχουν σπάσει η 2 usb. Το πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα και μου είπανε ότι επικοινώνησαν με την εταιρεία. Οι usb είναι ενσωματωμένες στην μητρική και πάει 420 ευρώ για αντικατάσταση και 80 ευρώ η εργασία σύνολο 500 ευρώ (τόσο έκανε το laptop πριν 10 μήνες που το πήρα). Εγγύηση έχω όμως μου είπανε ότι δεν καλύπτετε από την εγγύηση αυτή η ζημιά! Από το να δώσω 500 ευρώ το πήρα πίσω. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να έχω έστω μια usb? Αν βρω το μοντέλο της μητρικής μπορώ να την αλλάξω μόνος μου? Μπορώ να κάνω κάτι για να γλιτώσω τα 500 ευρώ?
PCmaniac1234 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω το Acer Aspire 5541G-303G50Mn
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το κόβω δίσκολο ν' αντικαταστήσεις την USB. Αν σου είναι εύκολο να βγάλεις μια φωτό που να σηκώνει Πούλιτζερ (κατάλληλα φωτισμένη-γαμάτη γωνία-αρκετά υψηλής ανάλυσης), ίσως μπορέσουμε να σου προτείνουμε πατέντα.
PCmaniac1234 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το κόβω δίσκολο ν' αντικαταστήσεις την USB. Αν σου είναι εύκολο να βγάλεις μια φωτό που να σηκώνει Πούλιτζερ (κατάλληλα φωτισμένη-γαμάτη γωνία-αρκετά υψηλής ανάλυσης), ίσως μπορέσουμε να σου προτείνουμε πατέντα. Δύσκολο να βγάλω τέτοια φώτο ούτε το κινητό ούτε η φωτογραφική μου τραβάνε καλές φωτογραφίες. Θα προσπαθήσω και αν τα καταφέρω θα ανεβάσω. Αν σε βοηθάει προσωρινά η περιγραφή έχουν γύρει προς τα κάτω και η μια έχει μπει λίγο μέσα. Πώς χάλασαν; Τον έδωσα στην ξαδέρφη μου και πήγε να βάλει το ένα usb ανάποδα με αποτέλεσμα να ζοριστεί και να να σπάσει προσπάθησε το ίδιο και στο άλλο usb με αποτέλεσμα να σπάσει και αυτό.
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δες το θετικό : ως ξαδέρφη, αποκλείεται να τα φέρει η τύχη μια μέρα να την παντρευτείς. Κατά τ' άλλα, η περιγραφή δυστυχώς, αν και χρήσιμη, ανεπαρκής. Κι η φωτό δε θα 'ναι πολύ βοηθητικιά εδώ που τα λέμε (ειδικά αν όπως λες δεν θα 'ναι καθαρή), αλλά κάνε μια απόπειρα. Σε γενικές γραμμές, κοίταγμα από κοντά θέλει το εργαλείο.
firewalker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Για να το κάνεις μόνος σου (αν υποθέσουμε πως έχει σπάσει το βύσμα μόνο και δεν έχει πειραχτεί η μητρική πλακέτα) χλομό σε κόβω αν δεν έχεις εμπειρία και τα κατάλληλα κολλητήρια. Μια άλλη λύση θα ήταν μία κάρτα σαν την παρακάτω, αν το laptop έχει τέτοια υποδοχή. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505839
PCmaniac1234 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δες το θετικό : ως ξαδέρφη, αποκλείεται να τα φέρει η τύχη μια μέρα να την παντρευτείς. Κατά τ' άλλα, η περιγραφή δυστυχώς, αν και χρήσιμη, ανεπαρκής. Κι η φωτό δε θα 'ναι πολύ βοηθητικιά εδώ που τα λέμε (ειδικά αν όπως λες δεν θα 'ναι καθαρή), αλλά κάνε μια απόπειρα. Σε γενικές γραμμές, κοίταγμα από κοντά θέλει το εργαλείο. Χαχαχα σωστό αυτό που λες ως θετικό. Οπότε η μόνη λύση από ότι κατάλαβα είναι να δώσω 500 ευρώ και να το φτιάξω ή να τον κρατήσω και να χρησιμοποιώ μόνο το "mouse" αφής που έχει το laptop χωρίς ποντίκι. Μια άλλη λύση θα ήταν μία κάρτα σαν την παρακάτω, αν το laptop έχει τέτοια υποδοχή. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505839 Το δικό μου μοντέλο "Acer Aspire 5541G-303G50Mn" έχει τέτοια υποδοχή? Από laptop δεν τα πάω και πολύ καλά.
Roger Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Γινεται πατεντα,παντα γινεται πατεντα σε τετοια πραγματα αρκει να μην εχει ξεκολλησει κατι απο το board.Eαν εχει καταστραφει το εξωτερικο μονο βυσμα του usb ,δηλαδη τα πλαστικα και τα λαμακια,μπορει να γινει πατεντα να ταιριαξει αλλο βυσμα,που σημαινει οτι πρεπει να ξεγυμνωθει το board και να γινουν προσεκτικες κολλησεις.
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γινεται πατεντα,παντα γινεται πατεντα σε τετοια πραγματα αρκει να μην εχει ξεκολλησει κατι απο το board.Eαν εχει καταστραφει το εξωτερικο μονο βυσμα του usb ,δηλαδη τα πλαστικα και τα λαμακια,μπορει να γινει πατεντα να ταιριαξει αλλο βυσμα,που σημαινει οτι πρεπει να ξεγυμνωθει το board και να γινουν προσεκτικες κολλησεις. Ναι βρε Ρότζερ, αλλά από Βέσπα δεν πολύ ο Μάνιακ : Από laptop δεν τα πάω και πολύ καλά. ......
Roger Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Το ξερω,το καταλαβα. Οταν γραφω για τετοια θεματα και τετοιου ειδους επισκευες,συνεπαγεται οτι πρεπει να βρεις το καταλληλο ατομο να σου κανει την δουλεια,και ΟΧΙ να δωσεις 400€ στις αντιπροσωπειες για ενα board επειδη εσπασε το usb.
papars Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Στείλε μου pm. Ίσως μπορώ να σε βοηθήσω.
Dark_Angel. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Γινεται πατεντα,παντα γινεται πατεντα σε τετοια πραγματα αρκει να μην εχει ξεκολλησει κατι απο το board.Eαν εχει καταστραφει το εξωτερικο μονο βυσμα του usb ,δηλαδη τα πλαστικα και τα λαμακια,μπορει να γινει πατεντα να ταιριαξει αλλο βυσμα,που σημαινει οτι πρεπει να ξεγυμνωθει το board και να γινουν προσεκτικες κολλησεις. οπως λεει και στο βιντεο το παλικαρι,πρεπει να ξερεις απο κολλησεις
Roger Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Το ξερω,το καταλαβα. Οταν γραφω για τετοια θεματα και τετοιου ειδους επισκευες,συνεπαγεται οτι πρεπει να βρεις το καταλληλο ατομο να σου κανει την δουλεια,και ΟΧΙ να δωσεις 400€ στις αντιπροσωπειες για ενα board επειδη εσπασε το usb. Tι αλλο να γραψω να γινω πιο κατανοητος? Και επισης,αλλο να λες ελα μωρε γινεται πατεντα ,χωρις να εχεις πιασει ποτε κολλητηρι,και αλλο να λες γινεται πατεντα και να εχεις επισκευασει παρομοιες βλαβες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.