dimitrisOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ανοιξα των υπολογιστη σημερα και εκανε ενα μπιπ μετα μαυρη οθονη και μετα παλι ενα μπιπ τι να φταει ;
karmen1983 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Κάρτα γραφικών ξεκούμπωσε και ξανακούμπωσε. Το ίδιο και στις μνήμες... Πες μας ποιο Bios έχεις και ακριβώς τα beeps
driftingcris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 τσου Γιατιιιιι??? Αφου ανοιξε οκ βσκ
karmen1983 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατιιιιι??? Αφου ανοιξε οκ βσκ Γιατί τα beeps βρε συνήθως δηλώνουν ότι κάτι δε πατάει καλά ή δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο τροφοδοσίας της gpu πουχου... Πάντως cpu δεν ήταν όπως είδα στο status
dimitrisOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 παλι ομως το εκανε τον εκλεισα των ξανα ανοιξα και νεκρο μετα εβγαλα την καρτα το ανοιξα και μαυρο παλι και το ξανα κανω ; τα ξανα εβγαλα και ξανα ανοιξε μια χαρα
TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Κάποιο καλώδιο ή βύσμα αυτού, είναι για των πού... με αποτέλεσμα να χάνεται ο,τι είναι αυτό που χάνεται και να κολλάει
TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ε,ναι άμα είσαι γκαντέμης είναι χαλασμένη η κάρτα,αν μπορείς να βάλεις κάποια άλλη για δοκιμή μόνο τότε θα μάθεις σίγουρα.
dimitrisOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ε,ναι άμα είσαι γκαντέμης είναι χαλασμένη η κάρτα,αν μπορείς να βάλεις κάποια άλλη για δοκιμή μόνο τότε θα μάθεις σίγουρα. οχι δεν εχω αλλη αν το παω στο πλαισιο θα μου πουν με λεπτομεριες
karmen1983 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 οχι δεν εχω αλλη αν το παω στο πλαισιο θα μου πουν με λεπτομεριες dimitri αν το πρόβλημα το εντόπισες με βάλε βγάλε την κάρτα κάνε 2 πράγματα πριν τραβιέσαι σε πλαίσια Βγάλε τα καλώδια τροφοδοσίας και ξαναβάλε τα. Αν έχεις extensions σιγουρέψου ότι έχει κουμπώσει το κλιψάκι που έχουν και δε χάνεται η επαφή... Τέλος βγάλε την κάρτα με οινόπνευμα καθάρισε την υποδοχή της και φύσα και την pci της μητρικής με κανένα σπρέι αέρα αν έχεις ή κανένα μπιστολάκι... Δοκιμάζεις και λες αποτελέσματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.