Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν ειναι επιλεγμενη η εμφανιση εφαρμογων store στη taskbar,

σε παει desktop οταν κλεινεις εφαρμογες ακομα και αν εχεις την επιλογη για boot to desktop απενεργοποιημενη.

Θελω κ τα features του mouse αλλα με την επιστροφη στο desktop χαλαει η touch interface αισθηση.

Μισες δουλεις κανανε παλι. :-(

Απογοητευση

Επεξ/σία από jowl_tnt
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως γίνεται σε ένα παιχνίδι metro να σβήσουμε τα credentials ή όλα τα settings;  :confused:

Συγκεκριμένα στο Asphalt 8 του έβαλα λάθος facebook account και δεν λέει να φύγει.. facepalm!... <_<

Δημοσ.

Ρε παίδες ετοιμάζει καμία μουσική υπηρεσία και η MS στα πρότυπα του Google Music?

Πριν λίγο μου δημιουργήθηκε ένας φάκελος Music στο OneDrive και ένας ακόμα φάκελος Music μέσα στο Library Μουσική.

Οι δυο φάκελοι αντιστοιχούν ο ένας στον άλλο και δημιουργήθηκαν αυτόματα. Έχει πάρει τπτ το αυτί σας?? 

http://postimg.org/image/v3s7mn2rx/

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως γίνεται σε ένα παιχνίδι metro να σβήσουμε τα credentials ή όλα τα settings;  :confused:

Συγκεκριμένα στο Asphalt 8 του έβαλα λάθος facebook account και δεν λέει να φύγει.. facepalm!... <_<

Το λανθασμενο fb account ειναι δικο σου ή εχεις προσβαση τουλαχιστον?

Γιατι μπορει να το διαγραψεις απο το λογαριασμο του fb αν δε κανω λαθος.

Edit:

Δεν αλλάζει!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εκανα το καινουργιο update που ηταν 800mb απο windows update και τωρα ολα ψιλοκολλανε και το περιβαλλον δεν ειναι καθολου smooth.Να κανω refresh?

Δημοσ.

Το λανθασμενο fb account ειναι δικο σου ή εχεις προσβαση τουλαχιστον? Γιατι μπορει να το διαγραψεις απο το λογαριασμο του fb αν δε κανω λαθος.

Edit:Δεν αλλάζει!

Δικό μου είναι το fb account αλλά έβαλα κατά λάθος ένα άλλο παλιότερο που δεν έχω φίλους μέσα. Οπως λες, το διέγραψα από το apps του fb αλλά αυτό εκεί να επιμένει να κάνει αυτόματο login. Σβήνω cookies, temp του IE κτλ αλλά τίποτε. Τελικά η μόνη λύση που βρήκα, uninstall + install το asphalt κι αμέσως με ρώτησε για καινούργιο login.. Μυστήρια πράγματα.. :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Τα win8 μου ζητάνε επαλήθευση ταυτότητας αλλά δε μου στέλνουν κωδικό στο mail ενώ άλλη επιλογή επαλήθευσης δεν υπάρχει. Έχουμε κάποια λύση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...