mikele13- Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 αναγκαστικα του εκανα φορματ,δεν υπαρχει λυση με το admin account. για οποιαδηποτε ενεργεια,ζητουσε κωδικο....
Gorditto Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια χαρα παιδες ! πρωτο μηνυμα στο forum (και ξεκιναω με γκρινια )λιγη βοηθεια παρακαλω ! μολις εβαλα windows 8 32bit δε μπορω να περασω drivers απο μητρικη κτλ. υπαρχει προγραμμα που να βρισκει τι drivers λειπουν και να τα κανει update? (καποιο free Ομως γιατι οτι εχω βρει μεχρι στιγμης ....) κατι αλλο. πριν κανω format ετρεχα σε εναν απλο σκληρο , τα windows 7. τωρα εβαλα εναν ssd για πρωτεον σκληρο, και αυτον με τα εφταρια (χωρις να πειραξω τιποτα απο το λειτουργικο συστημα, γιατι εχω και τα αρχεια μου μαζι ) τον εχω σαν δευτερο. μπορω να δω τα αρχεια που κατεβαζα απο το Internet ? τα ειχα στο κλασσικο φακελο downloads. Παιδες ελπιζω να μη κουρασα ,εαν μπορειτε βοηθατε ( εχω φαει ολη τη μερα στο pc σημερα.. οχι τιποτε αλλο εχει και καλη μερα) Ευχαριστω εκ των προτερων... Επεξ/σία 6 Μαΐου 2017 από Gorditto
Federacion Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μην το κάνεις έτσι. Πάνε device manager με δεξί κλίκ manage στο PC και τσέκαρε ένα ένα τα εξαρτήματα που δεν έχουν οδηγούς. Για κάθε ένα από αυτά κατέβασε από την εταιρεία του τον αντίστοιχο driver. Και μία ερώτηση από μένα. Εδώ και τρία χρόνια δεν έχω κάνει update στα Windows σε 3 υπολογιστές που έχω. Κάνω φυσικά σε όλα τα υπόλοιπα update τακτικά (drivers, antivirus, κτλ) Αυτά τα 3 χρόνια τα συστήματα και στους 3 υπολογιστές είναι rock stable. Πρέπει, λέτε, να αρχίσω να κάνω κανένα update; Παρεπιμπτόντως δεν θέλω να πάω ακόμα Windows 10 καθότι εκτός από το DirectX 12, δεν βρίσκω λόγο.
dimis_z Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα εχω λάπτοπ νε το κλειδί των win 8 στο bios (τα ριχα κανει αναβάθμιση σε 8.1 και μετα σε δεκα)αλλαξα σκληρό γτ χάλασε και κατεβασα το εργαλείο απο αλλο υπολογιστή που σου κανει boot usb .ομως δεν ειχε επιλογη για 8 αλλα μονο 8.;1 και δεν μ περνει το κλειδί τι κανω τωρα?
probit Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 παιδες εχω προβλημα αν μπορει καποιος να βοηθήσει ?? σβηνει η καρτα γραφικων αλλα το PC δουλευει παιδες εχω προβλημα αν μπορει καποιος να βοηθήσει ?? σβηνει η καρτα γραφικων αλλα το PC δουλευει
jim_p Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Σε ενα συστημα με windows 8.1 υπηρχε (αν και πιστευω πως ακομα υπαρχει) ενας local λογαριασμος, πχ ο mitsos. Και ενα παιδακι εκανε εναν ms account με το email του και μετα ξεχασε τον κωδικο. Και πλεον, στην login screen, φαινεται μονο ο ms account και οχι ο local και δεν μπορει να μπει.Μπορω με καποιο τροπο να το κανω να δειξει και τον local account εκει? Recovery, μεσα απο το account.live.com, δεν μπορει να γινει γιατι εχει ξεχασει και τον κωδικο απο το recovery mail
jim_p Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ενα λαπτοπ με w8.1 και μονο τα απολυτως απαραιτητα (office, chrome, antivirus και openvpn για να συνδεεται στο vpn του πανεπιστημιου), παει πιο αργα και απο το replay. Την μια και μονη φορα που καταφερα να ανοιξω task manager, ειδα οτι η cpu ηταν στο 100%, αλλα δεν καταφερα να δω απο ποια εφαρμογη, και μετα κολλησε εντελως. Εκκινοντας το σε ασφαλη λειτουργια ειναι λιγο πιο υποφερτα τα πραγματα. Επισης, δεν μπορει να κανει system restore σε κανενα απο τα 6-7 restore points που εχει. Ξεκιναει το restore, επανεκκινιε βγαζοντας το αναλογο μηνυμα της επαναφορας, και στην επομενη εκκινηση λεει οτι η επαναφορα απετυχε. Τι αλλο να τσεκαρω? Δεν εχει καποιο malware, μιας και μεσα στη βδομαδα ελεγθηκε 2 φορες με mbam και adwcleaner αντιστοιχα, ο σκληρος του εχει 100% health συμφωνα με το hdsentinel.
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ειναι ανοιχτο το Windows Update? Μαλλον απο τις υπηρεσιες κλεισε εντελως το WIndows Update και το Background Intelligent Transfer Service και κλεισε και το Windows Search!
jim_p Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Το να κλεισω το service του windows update ηταν το 1ο πραγμα που εκανα με το που μπηκα σε safe mode, αλλα δεν ειχε ουσιαστικο αποτελεσμα. Θα κλεισω κια τα αλλα 2 που λες και βλεπουμε. Επισης, σε κανονικη λειτουργια, κολλαει εντελως μετα απο αρκετη ωρα, ακομα και αν το αφησω εντελως απειραχτο χωρις να κανω τιποτα.
jim_p Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Το background intelligent transfer service πως το βρισκω? Δεν το εχει ουτε ετσι, ουτε σαν υπηρεσια εξυπνης μεταφορας στο παρασκηνιο. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Έξυπνη υπηρεσία μεταφοράς πληροφοριών φόντου λεει ο γούγλης! Εχεις ανοιχτο το Windows Defender?? Αν ναι κλειστον!
jim_p Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Αποφασισα τελικα να παρω backup και να του κανω φορματ. Επειδη πρεπει να μπω με hirens, εκλεισα το secure boot απο το bios και το γυρισα σε legacy. Μπηκα με το mini xp του hirens και δεν βλεπει καν το σκληρο!Ειναι νορμαλ συμπεριφορα αυτη που οφειλεται σε αναπηρια - καθυστερηση του uefi ή κανω κατι λαθος? Έξυπνη υπηρεσία μεταφοράς πληροφοριών φόντου λεει ο γούγλης! Εχεις ανοιχτο το Windows Defender?? Αν ναι κλειστον! Αυτοματη μεταφραση ειναι αυτο? Δεν εχει κατι που να ξεκιναει με "εξυπνο". 1
patrickdrd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 δεν τον βλεπει τον δισκο γιατι ειναι uefi, φυσιολογικο ειναι, μονο αν κανεις boot σε uefi θα τον βλεπεις 1
jim_p Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Το φανταστηκα. Ψοφος στο uefi και σε οσους κατασκευαστες το προωθουν. 1
jim_p Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Επειδη ο χρηστης του παραπανω λαπτοπ εχει φετιχ να χρησιμοποιει ie για την περιηγηση του στο ιντερνετ, μου παραπονεθηκε οτι δεν παιζει τιποτα στο youtube. Το βιντεο ειναι μαυρο και ο ηχος δεν ακουγεται καθολου ηχο εχει κανονικα, παρολο που η μπαρα κατω φαινεται να προχωραει. Το youtube.com/html5 λεει αυτα στην εικονα. Φορ δε ρεκορντ, μπηκα με ms dart για windows 8 και αντεγραψα οτι ηθελα. Και για ακομα μια φορα, ψοφος στο uefi και στις μαλακιες των windows που δεν εδιναν προσβαση στον σκληρο οταν ηταν το bios γυρισμενο σε legacy. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2017 από jim_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα