Προς το περιεχόμενο

eshop αγορές

noidea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω αν οι αγορες μεσω ιντερνετ ειναι αξιοπιστες..συγκεκριμενα για τα καταστηματα που υπαρχουν στο skroutz,αν εχει αγορασει καποιος απο εκει ας μου πει τις εντυπωσεις του..εννοειται αναφερομαι σε κινητα τηλεφωνα :)

Δημοσ.

Υπάρχουν τόόόόσα πολλά eshops στον skroutz που είναι αδύνατο να σου πούμε για το κάθε ένα.

Πες ποιο μαγαζί σκέφτεσαι ή πολύ πιο απλά δες τις κριτικές που έχει στον skroutz

Δημοσ.

πχ το easy buy world..τις κριτικες που τις βρισκω;;παταω να μπω στο καταστημα;ευχαριστω :) τις βρηκα τις κριτικες..αλλα παρολα αυτα ειμαι διστακτικη ειναι οντως ετσι οπως τα λενε; :/

Δημοσ.

πχ το easy buy world..τις κριτικες που τις βρισκω;;παταω να μπω στο καταστημα;ευχαριστω :)

Οταν αναζητήσεις ένα τηλέφωνο παίρνεις κάποια αποτελέσματα όπως παρακάτω. Δεξιά εκεί που σου έχω σημειώσει αν κάνεις κλικ ανοίγει μία νέα σελίδα που αφορά το κατάστημα και κάτω κάτω έχει αξιολογήσεις.

Για το easybuyworld από εμένα θα ακούσεις τα καλύτερα. Αγόρασα από αυτούς το κινητό μου και ήταν ΚΥΡΙΟΙ (το όλα κεφαλαία που βάζω μου φαίνεται μικρό σε σχέση με την εξυπηρέτηση και την αντιμετώπιση που είχα)

post-204649-0-75117600-1316023209_thumb.png

Δημοσ.

απο οπου και αν αγορασεις απο τα διαφημιζομενα καταστηματα στο σκρουτζ (γιατι δεν ψαχνει σε ολα τα καταστηματα αλλα μονο σε οσα πληρωνουν ....) επελεξε αντικαταβολη και εισαι εν μερει ησυχος.

απο εκει και περα υπαρχουν εκατονταδες καταστηματα αναμεσα στα οποια ψαχνει το σκρουτζ. αλλα καλα, αλλα μετρια, αλλα απαραδεκτα και κανενα τελειο.

στα υπολοιπα με συμπληρωνει ακεραια η καρμεν ;)

Δημοσ.

αληθεια;;ευχαριστω πολυ!!! :rolleyes:

Αλήθεια αν δεν ήμουν ευχαριστημένη θα στο έλεγα... Εχω κράξει αρκετές φορές, αλλά όπου μου έχουν φερθεί καλά ανταποδίδω :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...