firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει τρόπος να μην πληρωθούν οι extra φόροι αλλά να μην σου κόψουν το ρεύμα; Είχα ακούσει το εξής: «Πας στο ταμείο δανείων και παρακαταθηκών και πληρώνεις το ποσό που αντιστοιχεί στην Δ.Ε.Η.» Ισχύει κάτι τέτοιο;
KilliK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ισχυει.αλλα μετατιθεται μετα το χαρατσι στους φορους που πρεπει να πληρωσεις,οποτε δεν την γλυτωνεις στο τελος.
The_Judas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν ξεφεύγεις από την εφορία. Ότι και να κάνεις θα το βρεις μπροστά σου στο πολλαπλάσιο. Το κλέψιμο όσοι το κάνουν το κάνουν πάντα στα κρυφά και πολλές φορές και νόμιμα (αν είναι ισχυροί). Αν πας να κάνεις τον επαναστάτη δεν θα βρεις το δίκιο σου. Επανάσταση μπορεί να γίνει μόνο μαζικά. Αν δεν πληρώσει κανένας, τότε να τους δω να κυνηγάνε 5.000.000 φορολογούμενους! Αλλά με τις δεδομένες συνθήκες το βλέπω ανέφικτο.
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, δεν το γλυτώνεις. Αλλά, κάποιος έχει κάνει ρύθμιση στην Δ.Ε.Η. διότι δεν έχει να πληρώσει. Πως θα δώσει και extra; Αν σίγουρα ισχύει ο παραπάνω τρόπος θα βοηθήσει μερικούς.
KilliK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Επανάσταση μπορεί να γίνει μόνο μαζικά. ναι αλλα η επανασταση οδηγει παντα σε δικτατορια.ετσι εχει δειξει η ιστορια. οποτε αστο καλυτερα.
tool1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αλλα η επανασταση οδηγει παντα σε δικτατορια.ετσι εχει δειξει η ιστορια. οποτε αστο καλυτερα. Ενω τωρα εχουμε δημοκρατια?
The_Judas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αλλα η επανασταση οδηγει παντα σε δικτατορια.ετσι εχει δειξει η ιστορια. οποτε αστο καλυτερα. Αμέσως μπήκες σε αντικομμουνιστικό mode Η επανάσταση του 1821 σε χάλασε δηλαδή;
pournaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει τρόπος να μην πληρωθούν οι extra φόροι αλλά να μην σου κόψουν το ρεύμα; Είχα ακούσει το εξής: «Πας στο ταμείο δανείων και παρακαταθηκών και πληρώνεις το ποσό που αντιστοιχεί στην Δ.Ε.Η.» Ισχύει κάτι τέτοιο; Το εχω ακουσει απειρες φορες οτι "γινεται", αλλα στην πραξη δεν εχω ακουσει κανεναν να το εχει κανει. Ειχε παιξει πολυ αυτο το σεναριο με τη φαση της ΕΡΤ, αλλα ολο στα λογια ειναι η κατασταση.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αλλα η επανασταση οδηγει παντα σε δικτατορια.ετσι εχει δειξει η ιστορια. οποτε αστο καλυτερα. Απο την τωρινη φαση καλυτερα σιγουρα.
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Θα δηλώσω το σπίτι σαν χώρο λατρείας. Οι ναοί δεν πληρώνουν.
tool1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αν πληρωνε η εκκλησια, σβηνονταν το χρεος
gnsX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Απο την τωρινη φαση καλυτερα σιγουρα. αυτό δεν θα μπορούσες να το γράψεις πάντως
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω μία απορία ως προς τα ονόματα που φαίνονται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ . Ο λογαριασμός του σπιτιού είναι στο όνομα το συγχωρεμένου του παππού μου. Αν δεν πληρώσουμε ( που δε θα πληρώσουμε ) και μας κόψουν το ρεύμα ( γιατί εγώ δεν ελπίζω ότι το ίδιο θα κάνουν και οι υπόλοιποι ) ο υπόχρεος θα φαίνεται ο πεθαμένος ; Επίσης έχω σκεφτεί να αλλάξουμε τα ονόματα και να βάλουμε συγγενικό πρόσωπο με σύνταξη αναπηρίας να πληρώνουμε 0,50 το τ.μ. αλλά μετά σκέφτηκα ότι δε θα είναι φυσιολογικό ένα άτομο με μία σύνταξη να καταναλώνει τόσο ρεύμα... Ψάχνω να βρω κάτι λαμογίστικο , να μπω λίγο στον τρόπο σκέψης τους. Πρακτικά πόσο εύκολο είναι να αλλάξει το όνομα στο λογαριασμό της ΔΕΗ ( δεν έχω ιδέα από αυτά ) ; Τα στοιχεία που έχει η ΔΕΗ δε θα χρησιμοποιηθούν για το φόρο ; Δυστυχώς και οι εναλλακτικοί θα εισπράττουν το φόρο και αν δεν έχεις πληρώσει το τέλος δεν μπορείς να αλλάξεις εταιρεία.
dreamercon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Η καλύτερη λύση είναι - φεύγεις από τη χώρα της κομπίνας και των απατεώνων και όλους αυτούς τους βλέπεις μόνο που και που στο δορυφορικό κανάλι όταν θέλεις να γελάσεις λίγο... και όταν βαρεθείς, αλλάζεις κανάλι.
xri_ni Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω μία απορία ως προς τα ονόματα που φαίνονται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ . Ο λογαριασμός του σπιτιού είναι στο όνομα το συγχωρεμένου του παππού μου. Αν δεν πληρώσουμε ( που δε θα πληρώσουμε ) και μας κόψουν το ρεύμα ( γιατί εγώ δεν ελπίζω ότι το ίδιο θα κάνουν και οι υπόλοιποι ) ο υπόχρεος θα φαίνεται ο πεθαμένος ; Επίσης έχω σκεφτεί να αλλάξουμε τα ονόματα και να βάλουμε συγγενικό πρόσωπο με σύνταξη αναπηρίας να πληρώνουμε 0,50 το τ.μ. αλλά μετά σκέφτηκα ότι δε θα είναι φυσιολογικό ένα άτομο με μία σύνταξη να καταναλώνει τόσο ρεύμα... Ψάχνω να βρω κάτι λαμογίστικο , να μπω λίγο στον τρόπο σκέψης τους. Πρακτικά πόσο εύκολο είναι να αλλάξει το όνομα στο λογαριασμό της ΔΕΗ ( δεν έχω ιδέα από αυτά ) ; Τα στοιχεία που έχει η ΔΕΗ δε θα χρησιμοποιηθούν για το φόρο ; Δυστυχώς και οι εναλλακτικοί θα εισπράττουν το φόρο και αν δεν έχεις πληρώσει το τέλος δεν μπορείς να αλλάξεις εταιρεία. Το ονομα στη ΔΕΗ δεν αλλαζει μονο στην περιπτωση ενοικιαστη?και επειδη ειναι σα νεα συνδεση πληρωνεις και την εγγυηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.