Προς το περιεχόμενο

Δε μπορώ να μπω στη σελίδα της Gameloft

saint.antonios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητόι γνωστές κ παντογνωστες του ισιμνια έχω θέμα. Αναβάθμισα ωραία κ καλά το γαλαξία μου σε 2.3.3.. Κ φυσικά διαγράφηκαν η σελιδοδεικτες,που φυσικά δεν είχα σώσει για επαναφορά,σε αντίθεση με το app isomnia «σλουρπς» που ήταν το πρώτο που πέρασα όταν ξαναεγκατεστησα τα προγράμματα,«σλουρπς σλουρπς» το θέμα, πριν σα καλό παιδί έμπαινα στην σελίδα της gameloft (www.wapshop.gameloft.com ) κ αγόραζα παιγνίδια για τον γαλαξία, μετά την αναβάθμιση,κ εδώ αρχίζει η μ@λ@κι@ να πάει σύννεφο, κάθε φορά που ανοίγω τον πλοηγό του κινητού να μπω στην σελίδα της με βάζει στην στην σελίδα του vodafone live... ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΝΑ ΠΆΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΙΔΑΦΟΝ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΜΕ 5€ την στιγμη που η gameloft μου τα δίνει με 2€ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ την πειρατια, ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΆΖΩ τα παιχνίδια,κ θεωρούσα νορμάλ την τιμή τους, ξέρει κανεις γιατί ομως γίνεται αυτο;;;; αντί να με πάει στην σελίδα αγόρας της gameloft να κάνει ανακατευθηνση προς την σελίδα της βοιδαφον;;;;

Υ.γ. Πατωντας στα υπάρχον αγορασμένα παιχνίδια την επιλογή να αγοράσω κ αλλα παιχνίδια με πάει σε μια άθλια παναρχαια σελίδα της κ μου δείχνει παλιά παιχνίδια κ κ αντί να δείξει το δικό μου μοντέλο μου δείχνει οτι έχω ένα αλλο άσχετο...

Υ.γ.2 σας ζαλισα;;; εγώ ζαλίστηκα παντως

android.png

Δημοσ.

Καταρχήν δεν γράφεις σε περιοδικό για να γλείφεις ώστε να δημοσιευθεί το γράμμα σου. Αυτό που λες είναι περίεργο και μάλλον γίνεται επειδή έχουν πειράξει κάτι στον browser. Δοκίμασες να πατήσεις κατευθείαν gameloft.com; Αν δεν δουλεύει έτσι κατέβασε τον opera browser από το market και μπες από τον opera στο gameloft.com

Δημοσ.

Αγαπητόι γνωστές κ παντογνωστες του ισιμνια έχω θέμα. Αναβάθμισα ωραία κ καλά το γαλαξία μου σε 2.3.3.. Κ φυσικά διαγράφηκαν η σελιδοδεικτες,που φυσικά δεν είχα σώσει για επαναφορά,σε αντίθεση με το app isomnia «σλουρπς» που ήταν το πρώτο που πέρασα όταν ξαναεγκατεστησα τα προγράμματα,«σλουρπς σλουρπς» το θέμα, πριν σα καλό παιδί έμπαινα στην σελίδα της gameloft (www.wapshop.gameloft.com ) κ αγόραζα παιγνίδια για τον γαλαξία, μετά την αναβάθμιση,κ εδώ αρχίζει η μ@λ@κι@ να πάει σύννεφο, κάθε φορά που ανοίγω τον πλοηγό του κινητού να μπω στην σελίδα της με βάζει στην στην σελίδα του vodafone live... ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΝΑ ΠΆΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΙΔΑΦΟΝ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΜΕ 5€ την στιγμη που η gameloft μου τα δίνει με 2€ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ την πειρατια, ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΆΖΩ τα παιχνίδια,κ θεωρούσα νορμάλ την τιμή τους, ξέρει κανεις γιατί ομως γίνεται αυτο;;;; αντί να με πάει στην σελίδα αγόρας της gameloft να κάνει ανακατευθηνση προς την σελίδα της βοιδαφον;;;;

Υ.γ. Πατωντας στα υπάρχον αγορασμένα παιχνίδια την επιλογή να αγοράσω κ αλλα παιχνίδια με πάει σε μια άθλια παναρχαια σελίδα της κ μου δείχνει παλιά παιχνίδια κ κ αντί να δείξει το δικό μου μοντέλο μου δείχνει οτι έχω ένα αλλο άσχετο...

Υ.γ.2 σας ζαλισα;;; εγώ ζαλίστηκα παντως

android.png

Από άλλον browser δοκίμασες;

Δημοσ.

Απο οπερα μέχρι το δελφινακι.... Ολοι στην σελιδα της βοιδαφον με βγαζουν.... :-(

android.png

Επισης αυτό έγινε οπως είπα όταν αναβαθμίστηκε στο 2.3.3... Ακόμα κ απο wf αν δοκιμάσω να μπω μου πετάει σελίδα λαθους. ακόμη κ πατωντας more games σε κάποιο υπάρχον παιχνίδι ορισμένα με βγαζουν σε 2D games κ απο samsung galaxy's με ονομάζει D500...

android.png

Δημοσ.

Λύθηκε κατεβαζωντας κατά λαθος τον οπερα μίνι, λίγο πριν πάω να τον διαγράψω είπα να δοκιμάσω με αυτον,κ ήταν ο μονος που με έβαλε ξανά στη σελίδα της gameloft κ οχι στο βοιδαφον λαιβ

android.png

Δημοσ.

ψιλιαζομαι μηπως σου εχουν πειραξει το host file. Ειναι ενα αρχειο που μπορεις να αλλαξεις το τροπο που η συσκευη ψαχνει σελιδες. Συνηθως το χρησιμοποιουν για να κοβουν τις διαφημησεις. Για να καταλαβεις γραφεις στο αρχειο

>www.google.com www.amazon.com

οποτε οταν καποιος θα παταει το google.com θα τον βγαζει στο amazon.

εσενα θα το εχουν κανει καπως

>gameloft.com voidofon.gr

αν εισαι root το φτιαχνουμε.

Με τον opera mini δουλευει γιατι χρησιμοποιει διακομηστη μεσολαβησης για να συμπιεζει τα δεδομενα εως 90%. Δηλαδι ενω χτυπας gameloft.com αυτο ουσιαστικα παει στο proxy.opera.com οποτε δεν παρεμβαλετε το host file.

ps στο android μαρκετ εχει προσφορα καποια games της gameloft 79 cents. Εγω τσιμπισα το backstab hd

Δημοσ.

Εγώ τα τσιμπισα κ τα 3.. Τι είναι 79 λεπτά μπροστά στην αιωνιότητα :-Ρ

Για root το ψάχνω το θέμα αλλα φοβάμαι μην κάνω τίποτε λαθος κ τον γαλαξία τον ρουφηξη καμιά μαύρη τρυπα του διαστήματος κ μου μείνει ένα τούβλο στα χέρια. Έχω σπάσει το κεφάλι μου να, καταλάβω πως γίνεται.

Να ξαναπώ οτι αυτό ξεκίνησε μετά το χαρντ ρεσετ του κινητού κ αναβάθμιση του μέσω του kies στην 2.3.3

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...