chaosmaster Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα.Εχω τα παραπανω ηχεια και εδω και καιρο δε παιζουν 3 εξοδοι απο το sub..Μενω Πατρα.Που μπορω να το παω να το φτιαξουν? Να το φτιαξουν ομως.Μη το παρω στο χερι
chaosmaster Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ηλεκτρονικο θα τα πας. θα ειναι ευκολη δουλεια?? κ ποσο λες να παει περιπου για να ξερω?? Μη με κλεψει δλδ
Sarandis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αν ειναι αυτο που νομιζω ειναι 10 λεπτα δουλεια για αυτον, το ποσο θα ζητησει ειναι αλλη συζητηση. Συνηθως χαλανε τα ποδαρακια της επαφης, οποτε με ενα κολλητηρι γινεται δουλεια. Αλλο καλωδιο δοκιμασες μην ειναι τσακισμενο πουθενα;
chaosmaster Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αν ειναι αυτο που νομιζω ειναι 10 λεπτα δουλεια για αυτον, το ποσο θα ζητησει ειναι αλλη συζητηση. Συνηθως χαλανε τα ποδαρακια της επαφης, οποτε με ενα κολλητηρι γινεται δουλεια. Αλλο καλωδιο δοκιμασες μην ειναι τσακισμενο πουθενα; Δοκιμασα και καλωδια και ηχεια..Απο εκει ειναι το προβλημα.Απο τις εξοδους
Sarandis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν παιζουν καθολου η κανουν εστω θορυβο;
chaosmaster Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν παιζουν καθολου η κανουν εστω θορυβο; Τπτ δεν ακουω
Invader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Οσο καλά παίζουν άλλο τόσο χαλάνε τα S750.Συνήθως χαλάει το τροφοδοτικό τους.Αν έχεις δυνατότητα να μετρήσεις τάσεις θα πρεπει να βρεις σε 2 φίσες στην έξοδο του τροφοδοτικού ~75v,+24v & -24v.Αλλιώς σε ηλεκτρονικό να στο φτιάξει.Ειδικά το τροφοδοτικό είναι πολύ απλό.Οτι χρειαστείς Ρ.Μ γιατί δουλεύω βράδυ αυτή τη βδομάδα.Πάντως 4 που έχω φτιάξει σε όλα το τροφοδοτικό τους είχε πρόβλημα.
chaosmaster Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Οσο καλά παίζουν άλλο τόσο χαλάνε τα S750.Συνήθως χαλάει το τροφοδοτικό τους.Αν έχεις δυνατότητα να μετρήσεις τάσεις θα πρεπει να βρεις σε 2 φίσες στην έξοδο του τροφοδοτικού ~75v,+24v & -24v.Αλλιώς σε ηλεκτρονικό να στο φτιάξει.Ειδικά το τροφοδοτικό είναι πολύ απλό.Οτι χρειαστείς Ρ.Μ γιατί δουλεύω βράδυ αυτή τη βδομάδα.Πάντως 4 που έχω φτιάξει σε όλα το τροφοδοτικό τους είχε πρόβλημα. Τι να πω δλδ εκει που θα το παω σε περιπτωση που δε ξερει και θελει να το παει ψαχνωντας?
Invader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αμα το πας σε μάστορα και πρέπει να του πεις και πως να το φτιάξει τότε πρἐπει να σε πληρώσει αυτός.Τέλος πάντων ενοώ ότι αν δεν έχεις δυνατότητα να ασχοληθείς μόνος σου τότε είναι μονόδρομος να το πας σε μάστορα.Δια αλληλογραφίας δυστυχώς δε λειτουργεί.Πάντως πρέπει να έχω κάπου σχέδια ,εστω και μερικά οπότε αν τα χρειαστείς να στα στείλω.
chaosmaster Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αμα το πας σε μάστορα και πρέπει να του πεις και πως να το φτιάξει τότε πρἐπει να σε πληρώσει αυτός.Τέλος πάντων ενοώ ότι αν δεν έχεις δυνατότητα να ασχοληθείς μόνος σου τότε είναι μονόδρομος να το πας σε μάστορα.Δια αλληλογραφίας δυστυχώς δε λειτουργεί.Πάντως πρέπει να έχω κάπου σχέδια ,εστω και μερικά οπότε αν τα χρειαστείς να στα στείλω. Εχω εναν φιλο μου που σπουδαζει ηλεκτρονικος και πιανουν τα χερια του.Αν δε σου κανει κοπο στειλτα κ αν μπορει το μονταρει.αλλιως εξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.