Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα αυτό από μόνο του σε κάνει ήδη πιο έμπειρο από την κουτσή Μαρία(no offence και πάλι).το να ξέρεις και μόνο τι να ψάξεις σημαίνει ότι έχεις ασχοληθεί με το θέμα.

Aν και δεν ειμαι κουτση ( :P ) απλως απο παιδι μου αρεσε το αντικειμενο , και ο μπαμπας με ενθαρρυνε.. οποτε εδεσε το γλυκο :P

Δεν ειμαι ασχετη αλλα δεν ειμαι και ο γκουρου της τεχνολογιας. Υπαρχουν αρκετα θεματα που θα ηθελα να μαθω (πχ web design) αλλα λογω βαρεμαρας το εχω αμελησει ^_^

• Απαντ. 451
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φορο δε πληρωνεις μονο απο το εισοδημα,αλλα και οταν καταναλωνεις.

αρα ακομα και μαυρα να τα βγαζει καποιος, του τα περνει το κρατος απο τις αγορες που κανει.... οποτε παλι το κρατος κερδιζει

Δημοσ.

αρα ακομα και μαυρα να τα βγαζει καποιος, του τα περνει το κρατος απο τις αγορες που κανει.... οποτε παλι το κρατος κερδιζει

ναι

καποια στιγμη θα επιστεψουν στο κρατος

αν κλεψω και δε κοψω μια αποδειξη και γλιτωσω 5 ευρω,θα παω να τα φαω σουβλακια μετα και τα μισα θα πανε στο κρατος.και θα χω φαει και σουβλακια!

το προβλημα της εφοριας ειναι οταν τα λεφτα μαζευονται σε πολυ λιγα ατομα,και ειτε καθονται ειτε φευγουν στο εξωτερικο με διαφορους τροπους.

Δημοσ.

ναι

καποια στιγμη θα επιστεψουν στο κρατος

αν κλεψω και δε κοψω μια αποδειξη και γλιτωσω 5 ευρω,θα παω να τα φαω σουβλακια μετα και τα μισα θα πανε στο κρατος.και θα χω φαει και σουβλακια!

το προβλημα της εφοριας ειναι οταν τα λεφτα μαζευονται σε πολυ λιγα ατομα,και ειτε καθονται ειτε φευγουν στο εξωτερικο με διαφορους τροπους.

οποτε αν καποιος δουλευει μαυρα αλλα τα χαλαει τα λεφτα στην ελλαδα, ειναι "νομιμος"... (τον αγαπαει το κρατος)

αν καποιος δουλευει κανονικα και με το νομα αλλα τα βγαζει εξω τα λεφτα, ειναι "παρανομος"... με καποιο τροπο (τον μισει το κρατος)

εχω τη συνειδηση μου ησυχη πλεον, μπορω να κοιμηθω

Δημοσ.

οποτε αν καποιος δουλευει μαυρα αλλα τα χαλαει τα λεφτα στην ελλαδα, ειναι "νομιμος"... (τον αγαπαει το κρατος)

αν καποιος δουλευει κανονικα και με το νομα αλλα τα βγαζει εξω τα λεφτα, ειναι "παρανομος"... με καποιο τροπο (τον μισει το κρατος)

εχω τη συνειδηση μου ησυχη πλεον, μπορω να κοιμηθω

προτιμω να δωσω τα λεφτα στο τοπικο σουβλατζιδικο παρα στον χοντρο που θα φαει 40 σουβλακια και τα ρεστα θα τα παρει υποβρυχια που γερνουν

Δημοσ.

Παίδες εγω έχω μάθει να κάνω άριστα format /back up/ πέρασμα drivers κτλ.

Πως μπορώ να κάνω τη παραπάνω δουλειά σε σπίτια , 8 με 10 φορές το μήνα?Να βγάζω ένα χαρτζιλίκι δλδ, Σε επαρχιακή πόλη 35.000 κατοίκων(Πως θα γίνω γνωστός δλδ)

Και πόσο να χρεώνω ?

Δημοσ.

Παίδες εγω έχω μάθει να κάνω άριστα format /back up/ πέρασμα drivers κτλ.

Πως μπορώ να κάνω τη παραπάνω δουλειά σε σπίτια , 8 με 10 φορές το μήνα?Να βγάζω ένα χαρτζιλίκι δλδ, Σε επαρχιακή πόλη 35.000 κατοίκων(Πως θα γίνω γνωστός δλδ)

Και πόσο να χρεώνω ?

μοιραζοντας καρτες, μιλωντας δεξια κι αριστερα γι'αυτο που μπορεις να κανεις και μετα αμα εισαι καλος ο ενας θα σε συστηνει στον αλλον!

ειναι πολυ καλη ιδεα σαν ημιαπασχοληση για το χατζιλικι, οχι ομως επαγγελματικα και ειδικοτερα μαγαζι!

αντι δηλαδη να μοιραζεις φυλλαδια, ντιλιβερι, babysiter κτλ, ειναι πολυ καλυτερα να κανεις φορματ!

και ασε τους αλλους να λενε εξυπναδες πιστευοντας οτι ειναι επιστημονες

Δημοσ.

ε κάτω απο πόρτες μαγαζιών (την ώρα που ήτανε κλειστά),κόλλησα μερικές σε τηλεφωνικούς θαλάμους λίγες σε στύλους.(δεν ήξερα τότε)

Δεν τις έδωσα πρόσωπο με πρόσωπο δλδ

Δημοσ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως, και για αυτό και κρατάω τις επιφυλάξεις μου, είναι η αντιμετώπιση των νέων ανθρώπων που προτιμάν να μην κάνουν κάτι και να τους το κάνει κάποιος άλλος (π.χ. ένα post που διάβασα για κάτι κάρτες γραφικών λίγο πιο πάνω - πίσω). Ενώ, μπορούν να μπουν στο youtube να γράψουν "change graphics card tutorial" και να δουν σε video πως γίνεται.

Ξέρω πώς να κάνω search στο google και στο youtube , thanks για τις χρήσιμες πληροφορίες ως προς το πώς κάνεις search. Δε με ενδιαφέρει ούτε να μάθω πώς να επισκευάζω Η/Υ , ούτε πώς να φτιάχνω το καζανάκι της τουαλέτας . Λέγεται εξειδίκευση της εργασίας αυτό. Άσε που είμαι άμπαλη σε αυτά και λεφτά για πέταμα δεν έχω να κάνω κάποια ζημιά , δεν είμαι μαστόρισσα πώς το λένε. Τον Η/Υ θα τον πάω σε τεχνικό που είναι αυτό το επάγγελμα του ( ως μισθωτός κάπου και όχι απλά που και που να φτιάχνει κανένα pc ).

Π.χ. έχω την περιέργεια να μάθω πώς φτιάχνεται ένα blog κ.λ.π. αλλά δεν είναι το επάγγελμα μου αυτό . Για κάτι τέτοιο που με ενδιαφέρει και tutorials θα δω και e-books διαβάζω.

Δημοσ.

Παιδια εγω εκτος απο φορματ,περασμα Drivers και back-up ξερω να κανω και λογαριασμους email κ εχω μαθει αριστα το facebook, θα βγαλω χαρτζιλικι, τι λετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...