Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 451
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσυ πιστευεις οτι αξιζει 100E το next next next ?

Εσυ πιστευεις οτι αξιζει 50,70 η 100 ευρω η αλλαγη μιας βρυσης; Η αλλαγη μιας ασφαλειας στον πινακα; Το απλο σερβις (λαδια μπουζι) στο αυτοκινητο; Ο κλειδαρας που θα ερθει να σε ξεκλειδωσει που εμεινες αποξω;

Δημοσ.

φυσικα και οχι ΑΝ ειναι μονο next next για λιγα λεπτα...

το θεμα ειναι οτι στη δουλεια ποτε δεν ειναι μονο next next και ποτε λιγα λεπτα!

πηγαινε, κανε αυτη τη δουλεια και μετα πες μου

για χασεις 1 ωρα στο δρομο = χρονος + βενζινα

αλλη 1 ωρα για να εξηγησεις τις αποριες του καθε ασχετου

αλλη 1 ωρα για φτιαξεις τα καλωδια και το γραφειο επειδη την πειραζει την κυρα κατινα που δε μπορει να σκουπισει

ακομα και να μην βαλεις ΚΑΝΕΝΑ προγραμα, δηλαδη δεν εχεις πατησει ουτε ενα next αλλα εχεις χασει 3 ωρες

ποσα λεφτα πρεπει να παρεις???

συμφωνα με αυτα που λες καπου στα 5 ευρω ειναι καλα?

Δημοσ.

Aν δεν σου κάνει κόπο, πριν με quotαρεις άνοιξε λίγο τα μάτια σου και πες μου σε παρακαλώ που ακριβώς μίλησα εγώ για 50Ε.

Εγω τα ματακια μου ανοιχτα τα εχω. Ειπες οτι ο alejos παιρνει υπερβολικα πολλα (δικαιωμα του) και οτι η καρτουλα που εγραφε τις τιμες στον αλλο οτι οι τιμες ειναι "τσιμπημενες". Ετσι λοιπον βρηκα μονος μου μια μεση λυση τα 50 ευρω (αφου και τα 35 ειναι "τσιμπημενη" και τα 100 "απατεωνια") και σε προκαλω στα ισια. Ανοιξε μονος σου μια επιχειρηση και παιρνε εσυ λιγοτερα απο 35 "τσιμπημενα" ευρω για ενα φορματ -στο χωρο- του πελατη.

Ασε μην ζοριζεσαι, 35 ευρω ειναι τερμα το χαμηλοτερο επιπεδο για καποιον που ΔΕΝ κοβει αποδειξη. 50+ για καποιον που εχει επιχειρηση και 60+ για μικροεταιριες και πανω. Αν διαφωνεις με αυτα που γραφω στο λεω και παλι, ειδου η ροδος, ειδου και το πηδημα. Οσο υπαρχει αυτη η νοοτροπια εκει εξω (που το διαβαζω σε τεχνολογικο φορουμ που υποτιθεται οτι ο κοσμος ξερει το κατιτις παραπανω) φαντασου για τους υπολοιπους εκει εξω. Μετα ειναι να απορεις γιατι ο κλαδος εχει στην ουσια πεθανει?

Δημοσ.

Βρε Ιkaruga, ήμαρτον που τα έχεις και μια χαρά ανοιχτά τα μάτια!! ΑΛΛΟΣ σχολίασε ότι οι τιμές είναι τσιμπημένες στα 35Ε quotaροντας τον 'τιμοκατάλογο' που εγώ απλά πόσταρα χωρίς να σχολιάζω επουδενί τις τιμές του!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ όσο αφορά τιμές ηταν ότι τα 100Ε για απλό φορμάτ. Στο ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι τιμή θέλει και δικαίωμα του δεν διαφωνώ, όπως επίσης δεν διαφωνώ με τα 35, 50-60 όπως τα θέτεις. Τα 100 όμως για απλό φορμάτ ΟΧΙ.

Το μπελά μου μεσημεριάτικα δηλαδή. ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΑ ΠΟΣΤ.

Δημοσ.

Ποια πιάτσα, της αδικαιολόγητης υπερχρέωσης/εκμετάλλευσης, του στυλ 100Ε το απλό φορμάτ που έγραφες κάποτε ότι χρεώνεις κάτι καημένους αδαείς? -αν θυμάμαι σωστά (?).

Συγνωμη δικο σου ποστ δεν ειναι αυτο? Επισης ενα σχετικο ασχετο, μπορει αυτος να θελει να μην τον πριζουν για φορματ καθε τοσο. Αν καποιος -θελει- να τον πληρωσει 100 ευρω για φορματ ε ενταξει τι να πω, δικαιωμα του και του αλλουνου.

Σορρυ ρε φιλε για το επιθετικο υφος αλλα δεν μπορω να ακουω για εκμεταλευση και υπερχρεωση για δουλειες που λιγο ή πολυ ειναι ποιο "δυσκολες" απο μια αλλαγη λαμπας ή ασφαλειας ή καθαρισμους βρυσης.

Δημοσ.

Ναι βρε άνθρωπε, φυσικά είναι κ η μονη κριτική που περιέχει είναι το 100Ε που θυμήθηκα ότι είχε πει ότι χρεώνει ο aledjo! (για απλό φορμάτ) Για την προσωπική πιάτσα του aledjo μίλησα των 100Ε.

edit στο edit σου:

Σορρυ ρε φιλε για το επιθετικο υφος αλλα δεν μπορω να ακουω για εκμεταλευση και υπερχρεωση για δουλειες που λιγο ή πολυ ειναι ποιο "δυσκολες" απο μια αλλαγη λαμπας ή ασφαλειας ή καθαρισμους βρυσης.

Τι να σου πω ρε παιδάκι μου, μου ανέβασες την πίεση μεσημεριάτικα στα καλά καθούμενα χωρίς λόγο.

Φίλη. Η οποία αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να πάει να κάνει φορμάτ, ν'αλλάξει επεξεργαστή κ όλα τα συναφή. Οπότε κατανοώ μια χαρά πόσο δύσκολη ή εύκολη είναι η διαδικασία.

Δημοσ.

Παταει ενα next next next για καποιον που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το κανει. Και μαλιστα παει σπιτι του, απικο να του πατησει next next next.

Μηπως να γινει δουλος του καθε ασχετου, ο aledjo και ο καθε aledjo? Να παει να δουλευει τσαμπα στα σπιτια τους, οποτε τους καπνισει οτι εχουν καποια γελοια απορια και χρειαζονται μαι γελοια βοηθεια? Αν αυτος ειναι στα Βριλησια και τον καλεσουν σε σπιτι στο Μοσχατο για να τους εγκαταστησει ενα wireless δικτυο (δουλεια 10 λεπτων συνηθως), ποσα πρεπει να χρεωσει για το AP που θα βαλει, την κουρσα του, τις εργατοωρες του, τις βενζινες του, τις δοκιμες που θα κανει, τις αστειες παραμετροποιησεις που απαιτουν καποιες λιγες γνωσεις ωστοσο (καναλι/ip/subnets/dhcp/wpa security κλπ)?

Ο πελατης φυσικα θα προσεξει μονο τα 10 λεπτα που ο aledjo ανοιξε το λαπτοπ πατησε 5 κουμπια και το εκλεισε. Και θα πει, μα καλα 100 ευρω για 10 λεπτα?

Μια χαρα χρεωνει κι ας κανει κατι το γελοιο. Υπαρχουν καποιοι που δεν κατεχουν να κανουν αυτα τα γελοια και απαιτουν να πας σπιτι τους να τα κανεις και να τα εξηγησεις. Υπαρχουν κι οι ασχετοι που σε καλουν σπιτι να τους λυσεις το οποιοδηποτε προβλημα και οταν ερθει η ωρα να σε πληρωσουν λενε "μα καλα για 10 γελοια next next next ζητας 100 ευρω?". Ε αφου ειναι ευκολα και γελοια καντα μονος σου και μην καλεις τεχνικο σπιτι σου. Απτη στιγμη που καλεις τεχνικο κατ'όικον θα πλερωσεις. Και την τεχνικη βοηθεια και το κατ'οικον. Ειδικα το δευτερο, οταν η τεχνικη βοηθεια ειναι απλη.

ΥΓ. Του Βοτανικου ο ΤΣΑΜΠΑΣ πεθανε την Κυριακη.

YΓ2. Αιντε για να μην κανω κανα συνεταιρισμο με τον αλετζο και χρεωνουμε απο 200 ευρω το φορματ plus 23% ΦΠΑ :devil:

Δημοσ.

Αυτες ειναι αλλη κατηγορια. Εχουν παντα εναν φιλο διαθεσιμο να τους κανει φορματ και οτιδηποτε αλλο χρειαστει στο pc με ανταλλαγμα καφε σπιτι της. Αρα γιατι να ξερουν?

Κι αν δεν εχουν τετοιους διαθεσιμους φιλους θα ειναι επειδη ειναι ψιλοσαυρες, αλλα αυτες συνηθως λογω συνθηκων συνηθως εχουν προσαρμοστει και ξερουν να κανουν φορματ απο μονες τους :devil: (Αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και νορμαλ γκομενες που ξερουν να κανουν φορματ κλπ).

Παντως, χωρις πλακα μια περιοδο που δουλευα τεχνικος Η/Υ οι πιο σπανιοι πελατες ηταν γκομενες.

Δημοσ.

Εχω μια καλυτερη ιδεα

να πειτε οτι το φορματ το χρεωνετε 10 ευρω

θα πας θα του κανεις φορματ και θα παρεις 10 ευρω.χωρις να περασεις ουτε λειτουργικο ουτε τιποτα ;)

φορματ δε ζητησατε?οριστε :devil:

Δημοσ.

που πας και τα δινουν?βουλα-βαρκιζα-εκαλη?

θελω κι εγω :wub:

παντου υπαρχουν ανθρωποι που τα δινουν οπως δινουν 700 ευρω για ενα iphone και ειναι υπαλληλοι τον 700ευρω

ρε παιδια πολυ το αναλυετε.... και δε σκεφτεστε το πιο απλο!

πανω στη γη ειμαστε 4 δις ανθρωποι. απο αυτους περιπου τα 2 δις ειναι γυναικες.

ετσι λοιπον αμα πας στη φυλης, που εχει μπουρδελα, υπαρχουν γυναικες που για 10-25 λεπτα σεξ ζητανε 20 ευρω!

ΣΥΜΦΩΝΑ με τις μαλακιες που λετε, υπαρχουν 2 δις γυναικες που κανουν σεξ!

αρα δεν ειναι τοσο δυσκολο να κανει μια γυναικα σεξ, ουτε θελει πτυχια!

παρολα αυτα για 10 λεπτα ζητανε 20 ευρω...

ΣΙΓΑ το δυσκολο που κανουν δηλαδη. ανοιγουν τα ποδια μονο

ολες οι γυναικες μπορουν να το κανουν. δεν ειναι κατι δυσκολο.

καντους μυνηση γιατι υπερχρεωνουν το σεξ ενω κανονικα επρεπε να περνουν λιγοτερα αφου οι υπολοιπες το κανουν ΤΖΑΜΠΑ!

ολο μαλακιες θεωριες λετε. αι πηγαιντε να δουλεψετε λιγακι να δειτε πως βγαινουν τα λεφτα και μετα μιλατε!

ΑΕΡΓΟΙ!

Δημοσ.

ολο μαλακιες θεωριες λετε. αι πηγαιντε να δουλεψετε λιγακι να δειτε πως βγαινουν τα λεφτα και μετα μιλατε!

ΑΕΡΓΟΙ!

Συν απειρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...