jason_rethymno Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορω να πω επίσης ένα 70- 75 % των ανδρων δε ξέρει να κάνει φορματ
tritonas00 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Η microsoft φταιει. επρεπε η εγκατασταση του λειτουργικου να γινεται αλα gentoo.
black_widow Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι πολύ απλά τα πράγματα : Είναι όλα θέμα προσφοράς και ζήτησης . Τιμή χρεώνεις αυτή που είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο πελάτης , είσαι επαγγελματίας και όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Όταν δεν έχεις όμως κάνει έναρξη και δεν πληρώνεις ΟΑΕΕ , αρχίζουν οι ενστάσεις μου. Πάντως η εγκατάσταση Ubuntu ήταν piece of cake οφείλω να παραδεχτώ αλλά με το ασύρματο Internet δεν μπορούσα να βρω άκρη. Και φοβάμαι τι μπορούν να χρεώνουν οι τεχνικοί για πρόβλήματα σε άλλα λειτουργικά. Αλλά όχι τώρα να αρχίζουμε να βγάζουμε και όλες τις ειδικότητες άχρηστες και θα γίνουμε οι φωτεινοί παντογνώστες που θα μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας. Π.χ. ο πατέρας μου επέμενε να μη φωνάξουμε υδραυλικό για το καζανάκι γιατί και ο προηγούμενος υδραυλικός στην ουσία δεν το έφτιαξε , ξαναχάλασε σε μερικές ημέρες και στο κάτω κάτω ολόκληρες νταλίκες επισκεύαζε στο καζανάκι θα κολλήσει ; Ε τελικά φώναξα υδραυλικό .
The_Judas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις βρήκα διαφημιστικό χαρτάκι στην είσοδο (ακριβώς όπως είναι γραμμένα): Τιμές κατά της Κρίσης, Στο Χώρο Σας -> Επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων Η/Υ χωρίς φορμάτ και σβήσιμο αρχείων 25E -> Φορμάτ, εγκατάσταση windows και βασικών προγραμμάτων 35E -> Eπιδιόρθωση Routers & Aσύρματα από 20Ε Δωρεάν Εκτίμιση Βλάβης - κόστους Οικονομικές Τίμες Από την περιγραφή των υπηρεσιών και από τον τρόπο γραφής του και μόνο φαίνεται άσχετος.
παπι Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Να το πω ή να μη το πω Ελεος με τα formats.. Πατε msdn να μαθετε για τα windows os.
Ghost_Dog Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο το τοπικ πραγματικα ειναι μια επικη νουβελα για την κατασταση που κυριαρχει στην Ελλαδα,καταντησαμε τον πληροφορικαριο(γενικος ο ορος αλλα ισχυει γενικα) να ειναι ο μαλακας της παρεας,πραγματικα ντρεπομαι που δεν μπορω να ασχοληθω με κατι αλλο δεν υπαρχει καθολου σεβασμος ή εκτιμηση ακριβως γιατι ο καθενας ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ξερει επειδη στο περιπου κατι διαβασε σε καποιο περιοδικο ή εχει ακουσει παροτι στην πραξη ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα.Στην θεση του κακομοιρου aledjo θα ειχα παρατησει το posting εδω και πολυ ωρα.Για μια γαμωλαμπα δωματιου 40 ευρω χωρις αποδειξη ηθελε ο τοπικος ηλεκτρολογος και ηταν και φθηνος ευτυχως εμαθα να την αλλαζω μονος μου,οταν ηθελα να βαλω κεραια στο διαμερισμα 100 ευρω χωρις την κεραια το να την στησει στην ταρατσα και να ριξει το καλωδιο κατω η τρυπα προυπηρχε.Οταν ομως ενεδωσα σε εναν κακομοιρη που με παρακαλαγε να του φτιαξω το pc για να βγαινει ηχος απο την τηλεοραση μετανιωσα την ωρα και την στιγμη.Ειχε ενα κωλο altec pc home theater και καλα που ειχε πανω οτι external card μπορει να φανταστεις κανεις,απιστευτο παιδεμα να βγαλεις ακρη και να δεχθει επιτελους τον driver της realtek και να μην κανει conflict με την δορυφορικη,με το tv tuner και με μια αλλη παπαρια που ειχε εκει.Εκατσα 3 ωρες να παλευω και στο τελος το θεικο: ο τυπος ηθελε να με πληρωσει 5 ευρω!!!Του ειπα οτι για κανεναν λογο δεν παιρνω κατω απο 30 αλλιως το φερνω οπως ηταν.Στραβωσε μου εδωσε 20 μια εξαδα μπυρες και ενα λιτρο τσιπουρο αλλα σπαστικα γιατι ειναι λες και κανεις ελεημοσυνη. ΥΓ: Μην πει καποιος την εξυπναδα οτι απλα κανεις download εναν driver και πατας ενα next θα το θελατε! ΥΓ2: Σε μια milf ρωσιδα φιλη της μανας μου που πηγα χαριστικα για backup,format και αλλαγη σκληρου δισκου σε laptop απο μονη της μου εδωσε 100 ευρω και ηπιαμε και κρασι
Xvipes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΓ2: Σε μια milf ρωσιδα φιλη της μανας μου που πηγα χαριστικα για backup,format και αλλαγη σκληρου δισκου σε laptop απο μονη της μου εδωσε 100 ευρω και ηπιαμε και κρασι σίγουρα αυτή σε πλήρωσε?
Bspus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μιλατε ολοι για την εγκατασταση windows λες και ειναι η μονη δουλεια καποιου που ασχολειται με το service (για να μην πω τεχνικος Η/Υ και αρχισουμε παλι τις θεωριες). Ε λοιπον ακομα και σε αυτο καποιος μπορει πολυ ανετα να κανει λαθος. Αν καποιος θελει να περασει τα windows 7 (που ειναι πιο ευκολο απο τα XP κατα γενικη ομολογια) σε μηχανημα που ειχε ηδη εγκατασταση windows το πιο πιθανο ειναι να ξεχναγε να κανει format το προηγουμενο partition και να αφηνε σκουπιδια. Για τα XP τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα. Στο text-mode menu πολλοι θα κολλησουν γιατι δεν καταλαβαινουν τις ερωτησεις (partition? NTFS? FAT32?). Αν ηθελε να κρατησει αρχεια και δεν ηξερε πως, μπορει ετσι να τα χασει, μερικες φορες ελπιζοντας οτι μετα το φορματ ολα θα ειναι οπως τα ειχε αφησει! Μετα θα αρχισει ο γολγοθας με τους drivers. Εχουν χασει, η δεν ειχαν ποτε τα CD. Δεν ξερουν το μοντελο της μητρικης για να ψαξουν, πιθανως ουτε της καρτας γραφικων. Αμα δεν βρισκει και την καρτα δικτυου δεν μπορει ουτε να μπει στο internet να ψαξει. Οταν τελικα μπει στο site θα αναρωτηθει για τα 32 η 64 bit drivers. Τιποτε απο τα παραπανω δεν ειναι θεωριες ουτε τα σκεφτηκα μονος μου. Τα εχω δει στην πραξη, πολλες φορες απο ανθρωπους που θα επρεπε να τα ξερουν η να τα σκεφτουν. Μακραν πιο δυσκολο ομως απο την εγκατασταση και το format ειναι το backup/restore των δεδομενων του χρηστη που εννοειται οτι ειναι κομματι της διαδικασιας. Και ειναι πολυ περισσοτεροι οι χρηστες που μπορουν να κανουν καθαρη εγκατασταση windows απο αυτους που ξερουν να μεταφερουν σωστα ολες τις ρυθμισεις και αρχεια απο προηγουμενη εγκατασταση, μαζι με bookmarks, outlook-outlook express mail και ποιος ξερει τι αλλο υπαρχει κατα περιπτωση. Και φυσικα η τεχνικη υποστηριξη δεν τελειωνει ουτε στα παραπανω. Μπορει να μην ειναι επιστημη. Κανεις εξαλλου δεν ισχυριστηκε κατι τετοιο. Δεν ειναι ομως και ανειδικευτη εργασια. Το οτι οποιοσδηποτε θα μπορουσε να τα μαθει αν ειχε το κινητρο δεν σημαινει τιποτα. Θεωρητικα οποιοσδηποτε θα μπορουσε να μαθει οτιδηποτε αν ειχε κινητρο και αρκετο χρονο
tritonas00 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε ποια xp text mode και πρασινα αλογα - αλα gentoo λεμε πρεπει να ηταν η ολη υποθεση. http://www.youtube.com/watch?v=RBS5RC-CQxw :P Να εβλεπα μετα ποσους σοβαρους τεχνικους θα ειχαμε.
Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Να εβλεπα μετα ποσους σοβαρους τεχνικους θα ειχαμε. Μα εκεί είναι το θέμα. Όσοι είναι απλά του format και εγκατάσταση προγραμμάτων και τίποτα άλλο.... θα εκλείψουν. Όσοι μπορούν να βάλουν και "gentoo" θα επιζήσουν. Όχι επειδή μπορούν να βάλουν gentoo... αλλά επειδή θα έχουν τις γνώσεις (για αυτό άλλωστε και τα εισαγωγικά στο gentoo στην αποπάνω πρόταση) για μία δουλειά που όντως θέλει εξειδικευμένο προσωπικό και γνώσεις και όχι αέρα κοπανιστό - διάβασμα του manual.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Φυσικα υπαρχουν και αυτοι που ξερουν αερα κοπανιστο αλλα σιγα σιγα μαθαινουν οταν τους δωθουν οι αναλογες προκλησεις-ευκαιριες. Θελω να πω δεν κανει 1+1=2, καθως πολλοι απο αυτους που ξερουν να "κανουν ενα φορματ και να διαβαζουν τα manual" ειναι ανα πασα στιγμη υποψηφιοι να προχωρησουν και πιο κατω σε γνωσεις, αρκει να τους δωθουν οι ευκαιριες. Με λιγα λογια οσο ευκολα λες οτι θα εκλειψουν, εγω τοσο ευκολα λεω οτι θα μαθουν παραπανω απο οσα ξερουν καποιοι απο αυτους.
Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Φυσικα υπαρχουν και αυτοι που ξερουν αερα κοπανιστο αλλα σιγα σιγα μαθαινουν οταν τους δωθουν οι αναλογες προκλησεις-ευκαιριες. Θελω να πω δεν κανει 1+1=2, καθως πολλοι απο αυτους που ξερουν να "κανουν ενα φορματ και να διαβαζουν τα manual" ειναι ανα πασα στιγμη υποψηφιοι να προχωρησουν και πιο κατω σε γνωσεις, αρκει να τους δωθουν οι ευκαιριες. Με λιγα λογια οσο ευκολα λες οτι θα εκλειψουν, εγω τοσο ευκολα λεω οτι θα μαθουν παραπανω απο οσα ξερουν καποιοι απο αυτους. Εάν εξελιχθούν, τότε ναι. Συμφωνώ. Όμως, όσοι απλά παίρνουν τα λεφτά του κοσμάκη με αέρα κοπανιστό, δεν νομίζω ότι έχουν την ευφυΐα να κάτσουν να αναβαθμιστούν.
pournaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εάν εξελιχθούν, τότε ναι. Συμφωνώ. Όμως, όσοι απλά παίρνουν τα λεφτά του κοσμάκη με αέρα κοπανιστό, δεν νομίζω ότι έχουν την ευφυΐα να κάτσουν να αναβαθμιστούν. Ολοι εξελισσονται, αναλογα με τις αναγκες. Το οτι τα ιδια τα windows θελουν "αερα κοπανιστο", αυτο θα μαθει ο αλλος και θα πουλαει. Το να κατσει να μαθει για παραδειγμα το πως να στηνει ενα δικτυο με 100 υπολογιστες βαλμενους σε domain, πραγμα το οποιο δε θα του χρησιμευσει ποτε, δεν το θεωρω και τοσο μορφη εξελιξης.
aledjo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ολοι θελουν να πιστευουν οι η δικη τους δουλεια ειναι καλυτερη απο του αλλου και το σημαντικοτερο οτι ξερουν περισσοτερα... θα επαναφερω το παραδειγμα του deliverα και να υπενθυμίσω οτι περνει τα ιδια λεφτα με τον υπαλληλο τεχνικο η/υ. αν αυτο το δεχεστε, τοτε εισαστε αξιοι της μοιρα σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα