-nick- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 να του πω δωσε μου 5 σουβλακια και ειμαστε οκ??? μωρε 150 ευρω θα του πω! ειδικα σε αυτον και ας μη θελει drivers Και θα παρει τον αλλον που το κανει με 50
aledjo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και θα παρει τον αλλον που το κανει με 50 και γω θα παω στον αλλον που το δινει το σουβλακι με 2 ευρω ποιος ειναι ο χαμενος?
-nick- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτος που βαζει ψηλες τιμες! Στα λογια μου ερχεσαι
slygeo87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και θα παρει τον αλλον που το κανει με 50 Πάντως αυτός που δουλεύει με 50 δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη τα παίρνει μαύρα.
slygeo87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή έχω χάσει και κάμποσα επεισόδια, δεν τον κατηγορείτε ότι χρεώνει πολύ και τα παίρνει μαύρα;
agent_smith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή έχω χάσει και κάμποσα επεισόδια, δεν τον κατηγορείτε ότι χρεώνει πολύ και τα παίρνει μαύρα; Και άσπρα να τα έπαιρνε πάλι πολλά είναι χα χα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή έχω χάσει και κάμποσα επεισόδια, δεν τον κατηγορείτε ότι χρεώνει πολύ και τα παίρνει μαύρα; Toν δικασανε και τον βαλανε φυλακη μετα απο 30 σελιδες δικογραφιας @ insomnia.gr
slygeo87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και άσπρα να τα έπαιρνε πάλι πολλά είναι χα χα. Ναι οκ, όσο γουστάρει χρεώνει ο καθένας. Το θέμα είναι οτι 'κονομάει μαύρα. Από τη στιγμή που αυτός δουλεύει με αέρα κοπανιστό και παίρνει 100άρες, σιγά μην τα έχει άσπρα ο άλλος που χρεώνει το φορμάτ 50. Αφού βρίσκει νεόπλουτα κορόϊδα, καλά 'ξηγιέται.
agent_smith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι οκ, όσο γουστάρει χρεώνει ο καθένας. Το θέμα είναι οτι 'κονομάει μαύρα. Από τη στιγμή που αυτός δουλεύει με αέρα κοπανιστό και παίρνει 100άρες, σιγά μην τα έχει άσπρα ο άλλος που χρεώνει το φορμάτ 50. Αφού βρίσκει νεόπλουτα κορόϊδα, καλά 'ξηγιέται. Εμένα δεν με πειράζει έτσι και αλλιώς. Την άποψη μου περί τιμών του aledjo την έχω πει μέσα σε αυτό το thread.
aledjo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Την άποψη μου περί τιμών του aledjo την έχω πει μέσα σε αυτό το thread. θυμησε μου γιατι εχω ξεχασει....
agent_smith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 θυμησε μου γιατι εχω ξεχασει.... Ότι αν χρεώνεις πολλά ίσως χάνεις υποψήφιους πελάτες.
aledjo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ότι αν χρεώνεις πολλά ίσως χάνεις υποψήφιους πελάτες. μα εκει βασιζεται το concept μου! οπως εχω πει, δε θελω να κανω αυτη τη δουλεια. ειναι πονοκεφαλος και θελω να την αποφυγω. ετσι λεγοντας πολλα λεφτα, τους περισσοτερους τους χανω! αυτος ακριβως ο σκοπος μου για να με αφησουν στην ησυχια μου. ΟΜΩΣ υπαρχουν και αυτοι που δεχονται..... δε κυνηγαω πελατες ουτε καν καρτα δεν εχω βγαλει. ετσι αν στους 10 υποψηφιους "χασω" - "διωξω" τους 8, μενουν 2! ετσι 2 * 100 = 200 ευρω! αν ειχα χαμηλες τιμες, πχ 20-30 ευρω και δεχοντουσαν και οι 10 θα ειχα 10 * 20 = 200 αντε 300 ευρω! τα ιδια λεφτα, με περισσοτερη δουλεια, βαβουρα, πονοκεφαλο, τρεξιμο, βενζινες, χασιμο χρονου.... κτλ κτλ! ηλιθιος ειμαι? τι συμφερει τελικα??? αφου βγαινει και ετσι με πολυυυυ λιγοτερη δουλεια!
bluesattack Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 μα εκει βασιζεται το concept μου! οπως εχω πει, δε θελω να κανω αυτη τη δουλεια. ειναι πονοκεφαλος και θελω να την αποφυγω. ετσι λεγοντας πολλα λεφτα, τους περισσοτερους τους χανω! αυτος ακριβως ο σκοπος μου για να με αφησουν στην ησυχια μου. ΟΜΩΣ υπαρχουν και αυτοι που δεχονται..... δε κυνηγαω πελατες ουτε καν καρτα δεν εχω βγαλει. ετσι αν στους 10 υποψηφιους "χασω" - "διωξω" τους 8, μενουν 2! ετσι 2 * 100 = 200 ευρω! αν ειχα χαμηλες τιμες, πχ 20-30 ευρω και δεχοντουσαν και οι 10 θα ειχα 10 * 20 = 200 αντε 300 ευρω! τα ιδια λεφτα, με περισσοτερη δουλεια, βαβουρα, πονοκεφαλο, τρεξιμο, βενζινες, χασιμο χρονου.... κτλ κτλ! ηλιθιος ειμαι? τι συμφερει τελικα??? αφου βγαινει και ετσι με πολυυυυ λιγοτερη δουλεια! Εισαι ενας θεουλης της αγορας
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και σιγα σιγα θα πανε ολοι σε κατι πιο φθηνο απο σενα και πιο "μετριο" συμφωνα με τα λεγομενα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα