slygeo87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και σιγά σιγά, θα μάθει να κάνει φορμάτ και η γιαγιά μου και θα μου τον κλάσουν.
aledjo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και σιγα σιγα θα πανε ολοι σε κατι πιο φθηνο απο σενα και πιο "μετριο" συμφωνα με τα λεγομενα σου. και νομιζεις οτι ΔΕ με συμφερει ουτε αυτο? μηδεν πελατες = μηδεν δουλεια, μηδεν πονοκεφαλο, ψυχικη ηρεμια, μηδεν ευρω!!! αυτη η ισοτητα ισχυει! ποιος ειπε οτι θελω να εχω πελατες?? αν θελω να εχω, θελω να εχω πελατες που ΑΞΙΖΟΥΝ να παιδευτω, δηλαδη τα δινουν λεφτα! σιγα μη κατσω να χαλασω τη ψυχικη μου ηρεμια για 30 ψωροευρω, ΔΕΝ αξιζει
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μεγαλε αν "χαλαει" η ψυχικη σου ηρεμια με ενα φορματ , δυσκολα τα πραγματα. Επισης αν δεν εχεις αναγκη τα λεφτα γιατι να χαλας την ψυχικη σου ηρεμια για μερικα ψωροευρω? Αμα ησουν απλας ουτε για 30 ουτε για 50 ουτε για 100 θα το εκανες.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ότι αν χρεώνεις πολλά ίσως χάνεις υποψήφιους πελάτες. Μπορει να μην θελει να εχει να κανει με βλαχοκαμποηδες. Μπορει να θελει πελατες -μονο- αυτους που πληρωνουν την 100αρα. Αν ειναι να παει στον οποιονδηποτε που δινει 30-40-50 ευρω και να του κανει και το πριξοπουτσι τοτε γιατι να δουλεψει? Συνηθως αυτοι που πληρωνουν καλα δεν κανουν πριξοπουτσι και ΑΝ κανουν λες και εσυ "δε γαμιεται, ενταξει 100αρα ειναι ας βοηθησω παραπανω". Ειναι σαν τους μαλακες που μας ερχονται στο φαστ-φουντ, παραγγελνουν ενα πιτογυρο και με εχουν στο τραπεζι καθε τρεις και λιγο "φερε ριγανη, φερε μπουκουβο, φερε 2 ποτηρακια νερο, φερε..φερε..φερε.. και στο τελος ουτε μπουρμπουρι δεν εχει αλλα ΕΧΕΙ και ΠΑΡΑΠΟΝΑ. Σαλτα και γαμησου ρε γυφτο, μπουρτζοβλαχε, μακελαρη, ελληναρα. Θα μας πηδηξεις σε λιγο για τα 2, 2.5 γαμημενα ευρω που εδωσες. Πανε στο kitchen bar στην τελικη.
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ποιο δουλευεις , να ρχομαι να περναμε καλα καιγω καισυ
aledjo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορει να μην θελει να εχει να κανει με βλαχοκαμποηδες. Μπορει να θελει πελατες -μονο- αυτους που πληρωνουν την 100αρα. Αν ειναι να παει στον οποιονδηποτε που δινει 30-40-50 ευρω και να του κανει και το πριξοπουτσι τοτε γιατι να δουλεψει? Συνηθως αυτοι που πληρωνουν καλα δεν κανουν πριξοπουτσι και ΑΝ κανουν λες και εσυ "δε γαμιεται, ενταξει 100αρα ειναι ας βοηθησω παραπανω". ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!! μια ζωη μονο εσυ με καταλαβαινεις....
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μεγαλε αν "χαλαει" η ψυχικη σου ηρεμια με ενα φορματ , δυσκολα τα πραγματα. Επισης αν δεν εχεις αναγκη τα λεφτα γιατι να χαλας την ψυχικη σου ηρεμια για μερικα ψωροευρω? Αμα ησουν απλας ουτε για 30 ουτε για 50 ουτε για 100 θα το εκανες. Με 100+ (φορματ) την εβδομαδα για 12ωρα καθε μερα πως ειναι?
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Κατι κανετε λαθος τοτε και σας .καβαλανε. οι "πελατες".
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Κατι κανετε λαθος τοτε και σας .καβαλανε. οι "πελατες". Εγω παλι με 6 χρονια στο "επαγγελμα" ειδα οτι για να δουλεψεις "ασπρα" θες δε θες θα σε καβαλησουν οι πελατες γιατι δεν ειναι ολοι ιδιοι. Οι περισσοτεροι για την ακριβεια θα σε ζαλισουν τα ουμπαλα. Εχω περασει εξαιρετικα υπερβολικες ωρες σε μικροεταιριες, εργοστασια, δικηγορικα γραφεια, λογιστικα γραφεια, μεταφορες και πολλα αλλα για εξαιρετικα απλα πραγματακια που αν τα βαλεις ολα μαζι καλυπτουν με ανεση το 12ωρο την ημερα. Μιλαμε για πραγματακια οπως μικρορυθμισεις, αλλαγες γενικου hardware (μνημες κυριως, cd-rom κτλ), φτιαξιμο καλωδιων utp, στησιμο μικρων αιθουσων με 10 - 15 pc και πολλα ακομα. Θες να σε πω πως γυρνουσα σπιτι μου καθε μερα και ποσες φορες ακομα βαρουσε το τηλεφωνο και μετα εργασιας? Θες να σε πω τι ΧΑΜΑΛΗΚΑ εχω φαει? Θες να σε πω τι εξαπτεριγα, διαθηκες, χριστοπαναγιες εχω ακουσει για αλλα θεματα που παρουσιαστηκαν ενω ημουν ηδη στον χωρο και δεν εκατσα παραπανω για να τα λυσω? Θες πραγματικα να μιλησουμε επι της ουσιας γι αυτο το "επαγγελμα"? Εκτος και αν πραγματικα πιστευεις οτι τετιου ειδους μικροθεματα ειναι above and beyond you και δεν θα χρειαστει να ασχοληθεις εσυ με αυτα.
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Πρεπει να εισαι πολυ συγκεκριμενος στο τι προσφερεις με αυτα τα 20-30-50-100 ευρω. Μετα να δεις τι πρηξιμο θα πεφτει. Ερωτηση και 10ρικο.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ειναι μυστηριος ο χωρος και οχι μονο για τεχνικούς.Ακομα και ως προγραμματιστης και οτιδηποτε που δεν ειναι standard. Πιστευω πως πρεπει να εισαι ξεκαθαρος στο τι θα κανεις απο την αρχή.. οπως και να προειδοποιεις. Απαιτείς root password με 4 χαρακτήρες; Οκ αλλα αν γινει τπτ μη φωναζεις και θα σε χρεωσω για επιδιορθωση μετα. Οι χρεώσεις πιστευω πως πρεπει να ειναι σε λογικά πλαίσια. 60 ευρώ τουλαχιστον για format ειναι καλά πιστευω.Εδω παιρνουν 60 ευρώ για δυο βιδες σε 5 λεπτά πχ που δε προκειται να παει κατι στραβα.
black_widow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 εδω εχθες ειχα παει σε ενα σουβλατζιδικο με φιλους, κατσαμε πηραμε συνολικα 4 σουβλακια τυλιχτα (πιτα με κρεας), νερο απο τη βρυση και μας ηρθε ο λογαριασμος 14,50 ευρω!!!!!!! 4 σουβλακια = 14,50ευρω!!!!! ακομα το σκεφτομαι και αναβωωωω θα εκανα φασαρια αλλα με συγκρατησε ενας φιλος. Πιασοκωλέ...
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Πιασοκωλέ... Καλα ειναι αν σκεφτεις οτι ορισμενοι τηρησαν επι της τιμης το 23% του ΦΠΑ και σου χωνουν και πλαφον αν κατσεις στο μαγαζι τους. Αλλοι (οπως εμεις και μαλακια μας) κανανε γαργαρα το ΦΠΑ και συνεχιζουμε να μην χρεωνουμε για τα καθισματα (για το οποιο δεν εχω απαραιτητα αποψη).
Marria Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως χτες ειδα αγγελια στη Χρυση Ευκαιρια που προσφερε ενας φορματ και διαφορα τετοια με 10 ευρα.. ειναι σκληρος ο ανταγωνισμος στους τεχνικους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα