insomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 εδω εχθες ειχα παει σε ενα σουβλατζιδικο με φιλους, κατσαμε πηραμε συνολικα 4 σουβλακια τυλιχτα (πιτα με κρεας), νερο απο τη βρυση και μας ηρθε ο λογαριασμος 14,50 ευρω!!!!!!! 4 σουβλακια = 14,50ευρω!!!!! ακομα το σκεφτομαι και αναβωωωω θα εκανα φασαρια αλλα με συγκρατησε ενας φιλος. Μία χαρά, ελεύθερη αγορά. Και ξέρω τουλάχιστον ένα μαλάκα και τους φίλους του, που τα πλήρωσαν. Έτσι όπως εσύ ζητάς όσα θες για τη δουλειά σου, ακριβώς το ίδιο έκανε κι αυτός. Δεν καταλαβαίνω με ποιο δικαίωμα θα τον έβριζες ή θα έκανες φασαρία;;; Σε έχει βρίσει κανείς που του παίρνεις μάυρα τα υπερδιπλάσια απότι ο ανταγωνισμός σου; Αυτός τουλάχιστον έφερε απόδειξη, πληρωμένο το φπα δηλαδή. Δύο μέτρα και δύο σταθμά ονομάζεται αυτό...
black_widow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα ειναι αν σκεφτεις οτι ορισμενοι τηρησαν επι της τιμης το 23% του ΦΠΑ και σου χωνουν και πλαφον αν κατσεις στο μαγαζι τους. Αλλοι (οπως εμεις και μαλακια μας) κανανε γαργαρα το ΦΠΑ και συνεχιζουμε να μην χρεωνουμε για τα καθισματα (για το οποιο δεν εχω απαραιτητα αποψη). 14,5/4 = 3,6 περίπου το σουβλάκι 3,6/1,23 = 2,93 αξία χωρίς ΦΠΑ + υπόλοιπο που μένει ΦΠΑ Συνεχίζει να μου φαίνεται πιασοκωλέ η τιμή για το σουβλάκι . Ε δε φαντάζομαι να μπαστακωθήκαν επί ώρες για να φάνε 4 σουβλάκια . Μία χαρά, ελεύθερη αγορά. Και ξέρω τουλάχιστον ένα μαλάκα και τους φίλους του, που τα πλήρωσαν. Έτσι όπως εσύ ζητάς όσα θες για τη δουλειά σου, ακριβώς το ίδιο έκανε κι αυτός. Δεν καταλαβαίνω με ποιο δικαίωμα θα τον έβριζες ή θα έκανες φασαρία;;; Σε έχει βρίσει κανείς που του παίρνεις μάυρα τα υπερδιπλάσια απότι ο ανταγωνισμός σου; Αυτός τουλάχιστον έφερε απόδειξη, πληρωμένο το φπα δηλαδή. Δύο μέτρα και δύο σταθμά ονομάζεται αυτό... Πάντως εδώ θα συμφωνήσω . Όπως χρεώνει ο Aledjo 100 ευρώ μαύρα το φορμάτ έτσι και αυτοί έχουν δικαίωμα να κοπανάνε τις τιμές ( έχει και έξοδα ως κατάστημα μη ξεχνάμε ). Ο πελάτης δεν πάει με το ζόρι εκεί. Ας δει τιμές και αν δεν του κάνουν φεύγει. Η βλακεία είναι που δε κάθονται πολλοί να κοιτάνε κατάλογο . Δεν έχει το κατάστημα κατάλογο ; Ρωτάς τιμή ; Ντρέπεσαι να ρωτήσεις τιμή; Αν μπεις να πάρεις ένα ρούχο τιμή δε θα ρωτήσεις ; Αν διαφέρουν τα ποσά της απόδειξης από τις αναγραφόμενες τιμές δεν είσαι μαλάκας να πληρώσεις και τη διαφορά.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Σκεψου οτι το πλαφον ειναι -το ατομο-. Δηλαδη τα 60 λεπτα εξτρα τα πληρωσαν για τις θεσεις τους. Πολυ χαμηλα μου ακουγεται. Σε καφε (που ειναι "καθαρα" τα τραπεζια) το λιγοτερο πλαφον ειναι περι το 1.20 ευρω. Take away τον παιρνεις 1 ευρω ενω αν κατσεις θα πληρωσεις στην φτηνοτερη δυνατη περιπτωση 2.20 Εμενα η τιμη αν εκατσαν και πληρωσαν τοσο μια χαρα μου ακουγεται. Αν πληρωναν και τοσο για take away ναι, ειναι πιασε κωλε μεντες.
insomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι περίεργο βέβαια πως η διαίρεση δε βγαίνει ακριβώς... Ρε θα έκοψαν τον Αλέντζο δικό τους παιδί, χρεώνουν με τη λογική του... μη σου πω θα είχε κάνει φορμάτ στο πισι του αφεντικού!
aledjo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Θες να σε πω πως γυρνουσα σπιτι μου καθε μερα και ποσες φορες ακομα βαρουσε το τηλεφωνο και μετα εργασιας? Θες να σε πω τι ΧΑΜΑΛΗΚΑ εχω φαει? Θες να σε πω τι εξαπτεριγα, διαθηκες, χριστοπαναγιες εχω ακουσει για αλλα θεματα που παρουσιαστηκαν ενω ημουν ηδη στον χωρο και δεν εκατσα παραπανω για να τα λυσω? Θες πραγματικα να μιλησουμε επι της ουσιας γι αυτο το "επαγγελμα"? Εκτος και αν πραγματικα πιστευεις οτι τετιου ειδους μικροθεματα ειναι above and beyond you και δεν θα χρειαστει να ασχοληθεις εσυ με αυτα. +100000 πω πω τι μου θυμιζεις τωρα..... μακρια!!
Marria Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι περίεργο βέβαια πως η διαίρεση δε βγαίνει ακριβώς... Ρε θα έκοψαν τον Αλέντζο δικό τους παιδί, χρεώνουν με τη λογική του... μη σου πω θα είχε κάνει φορμάτ στο πισι του αφεντικού! Η εκδικηση του σουβλατζη δλδ
slygeo87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως εδώ θα συμφωνήσω . Ναι με τη μόνη διαφορά ότι αν αυτός αύξησε την τιμή του με το καινούργιο ΦΠΑ, θα μου τον κλάσει από πελάτες. Τα έξοδα του τρέχουν κτλ κτλ. Ο αλέτζο είναι εγκληματίας.
aledjo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μία χαρά, ελεύθερη αγορά. Και ξέρω τουλάχιστον ένα μαλάκα και τους φίλους του, που τα πλήρωσαν. Έτσι όπως εσύ ζητάς όσα θες για τη δουλειά σου, ακριβώς το ίδιο έκανε κι αυτός. Δεν καταλαβαίνω με ποιο δικαίωμα θα τον έβριζες ή θα έκανες φασαρία;;; Σε έχει βρίσει κανείς που του παίρνεις μάυρα τα υπερδιπλάσια απότι ο ανταγωνισμός σου; Αυτός τουλάχιστον έφερε απόδειξη, πληρωμένο το φπα δηλαδή. Δύο μέτρα και δύο σταθμά ονομάζεται αυτό... θα εκανα φασαρια γιατι στο τιμοκαταλογο εγραφε οτι το σουβλακι εχει 2,20ευρω!
insomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Τότε δεν κάνεις φασαρία, φέρνεις την αγορανομία.
Marria Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι με τη μόνη διαφορά ότι αν αυτός αύξησε την τιμή του με το καινούργιο ΦΠΑ, θα μου τον κλάσει από πελάτες. Τα έξοδα του τρέχουν κτλ κτλ. Ο αλέτζο είναι εγκληματίας. Απλως ο ψαγμενος θα ψαξει για εναν πιο φτηνο επαγγελματια (πχ αυτον που εβαλε στη Χρυση Ευκαιρια) , αυτος που δεν ξερει και πολλα, ε θα πει οτι οι τιμες του αλετζο ειναι οι κανονικες και οι νορμαλ. Που μολις καταλαβει μερικα πραγματα, δεν θα χρειαζεται τον αλετζο και τον καθε αλετζο.
black_widow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Σκεψου οτι το πλαφον ειναι -το ατομο-. Δηλαδη τα 60 λεπτα εξτρα τα πληρωσαν για τις θεσεις τους. Πολυ χαμηλα μου ακουγεται. Σε καφε (που ειναι "καθαρα" τα τραπεζια) το λιγοτερο πλαφον ειναι περι το 1.20 ευρω. Take away τον παιρνεις 1 ευρω ενω αν κατσεις θα πληρωσεις στην φτηνοτερη δυνατη περιπτωση 2.20 Εμενα η τιμη αν εκατσαν και πληρωσαν τοσο μια χαρα μου ακουγεται. Αν πληρωναν και τοσο για take away ναι, ειναι πιασε κωλε μεντες. Δεν τα ξέρω αυτά με τα πλαφόν τι είναι. Εγώ στην απόδειξη της καφετέριας βλέπω να χρεώνουν π.χ. τους καφέδες όχι κάτι extra. Σε σουβλατζίδικο / φαγάδικο έχω καιρό να πάω , μόνο delivery ή στο χέρι . Τα 60 λεπτά extra πώς τα υπολόγισες;Αναφέρθηκα σε καθαρή αξία + αξία ΦΠΑ , δε μας έχει πει ο Aledjo τι έγραφε ακριβώς η απόδειξη.
aledjo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Τότε δεν κάνεις φασαρία, φέρνεις την αγορανομία. ηταν κατα τις 1 το βραδυ... λες να εχουν διπλη ταριφα μετα τις 12 και οι σουβλατζιδες?
insomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Η αστυνομία έχει αυτό το ρόλο, τηλεφωνάκι κι έρχονται. Αλλιώς είσαι και εσύ συνεργός τους.
aledjo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 δε μας έχει πει ο Aledjo τι έγραφε ακριβώς η απόδειξη. η αποδειξη εγραφε μονο το τελικο ποσο 14,50 ευρω.... που τελικα με το που δωσαμε τα λεφτα, πηρε την αποδειξη μαζι του (υπαλληλος) μαλλον για να μας τη φερει πισω μαζι με τα ρεστα, που τελικα φυγαμε και του χαρισαμε 0,50 επειδη του δωσαμε 15 στρογγυλα και δε περιμεναμε να γυρισει και τα ζωα (οι φιλοι μου) θελανε να αφησουν και μπουρμπουαρ κι'ολας.... ετσι μου ερχεται να ξαναπαω μονος μου, να κατσω να φαω μονο 1 σουβλακι, να δω ποσο θα με χρεωσει και να ποσταρω την αποδειξη εδω!
slygeo87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, πήγαινε και πες του με τέτοιες τιμές μπαρμπα μήτσο θα το κλείσεις εν μία νυκτί με τον ήλιο να λάμπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα